Şeffaf Kaplama + Oto Branda
-
-
Ya allah aşkına sizden sonra kullanacak adama yeni gibi araba vermeye mi gayret ediyorsunuz? Bırakın kafanız rahat kullanın. Siz kullanırken bunları yaptırdınız, sizden sonraki sahibi keyfini sürecek.
Yıllarca bütün arabalara tonla para döktüm. Yok cilasıydı yok korumasıydı. Hepsi de benden sonraki sahiplerine yaradı. 0 km araç aldım 1.5 ay önce. Hiç bir uygulama yaptırmadım. Sadece kaliteli bir şampuan kullanıyorum o kadar. -
Biraz haklısın hocam ama o kadar para verip alınca da temiz kullanmak istiyosun.
Bir de etrafta düşüncesiz insan çok, arabaya zarar vermekten çekinmiyorlar. Bir de çocuklar çok oynuyor arabayı parkedeceğim yerde.
O yüzden mecburum yani.
-
quote:
Orijinalden alıntı: t.1132Biraz haklısın hocam ama o kadar para verip alınca da temiz kullanmak istiyosun.
Bir de etrafta düşüncesiz insan çok, arabaya zarar vermekten çekinmiyorlar. Bir de çocuklar çok oynuyor arabayı parkedeceğim yerde.
O yüzden mecburum yani.
Sakınılan göze çöp batar hesabı. Kış geldi, yaz olsa sıcaktan zarar verir derdim ama kışın çok sıkıntı olacağını sanmam. Her gün brandayı kapatıp açacak haliniz yok. Aracı kapatıp uzun süre bekletmekte bir problem olmaz.
-
Deneyeceğim bakalım inşallah sıkıntı çıkarmaz.
-
boş yapacağına bilgi versen keşke . herkes 0 araba mı kullanıyor 20 yıllık arabası olan kullanacak belki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X