Şimdi Ara

Seg 32' lcd tv 'pc modu' çalışmıyor (yrdm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Seg 32'' lcd tv'min pc modu çalışmıyor. Tv budur

Uzunca bir süredir bilgisayardan lcd tv'ye vga üzerinden görüntü aktarmaktaydım. Yaklaşık 1 hafta evvel durup dururken görüntü vermemeye başladı ve "PC Sinyali Yok" mesajı alıyorum.

Sorunun bilgisayarda olabileceğini düşünerek laptop'ımdanda görüntü almaya çalıştığımda yine aynı sonucu aldım.

Dün yeni bir vga kablo aldım onunla denedim yine aynı sonuç.

Servis menüsünü biraz kurcaladım orada da buna ilişkin bir ayar bulamadım. Bu akşamda reset yapmayı planlıyorum.

Konuyla ilgili aynı sıkınıtıyı yaşayan ve çözümünü bulan varmıdır ? yada fikri olan ?

Not: Bilgisayardan Hdmi üzerinden görüntü alabiliyorum....

Not 2: Kabloyu taktığımda bilgisayar/laptop lcd tv'yi algılıyor.

Garantisi devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakavuz -- 4 Ocak 2009; 18:04:00 >

• pc ye baglayınca oto ayar denedinmi pc menüsünden Tv'nin.
  • Pc yi açılışta F8 bas ve Vga modunda aç de daha sonra ekran kartının yeni sürümünü yükle .
  • quote:

Orjinalden alıntı: iorfa

pc ye baglayınca oto ayar denedinmi pc menüsünden Tv'nin.

görüntü alamadığı için pc menüsüde maaleef açılmıyor :)

quote:

Pc yi açılışta F8 bas ve Vga modunda aç de daha sonra ekran kartının yeni sürümünü yükle .

tamamda 2 pc 'de de aynı şeyi yapıyor ikisi içinde bunumu yapmam lazım ?

benim anladığım makinalarla ilgili değil televizyon ile ilgili bir sıkıntı var
  • vga kablosunu bir değiştir olmazsa tv yi bi yatır girişe iyice oturt kabloyu. Olmazsa vestel müşteri hizmetlerini ara 24 saat içinde servis gelir hallederler en kötü götürüp veya şanslıysan yapılmazsa sıfır tv verirler:)
  • quote:

vga kablosunu bir değiştir olmazsa tv yi bi yatır girişe iyice oturt kabloyu. Olmazsa vestel müşteri hizmetlerini ara 24 saat içinde servis gelir hallederler en kötü götürüp veya şanslıysan yapılmazsa sıfır tv verirler:)

2 ayrı vga kablosu ile denedim olmadı,

kablo oturuyor onla ilgili sıkıntı yok

ben tv'imden memnunum yenisine ihtiyacım yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rakavuz

quote:

vga kablosunu bir değiştir olmazsa tv yi bi yatır girişe iyice oturt kabloyu. Olmazsa vestel müşteri hizmetlerini ara 24 saat içinde servis gelir hallederler en kötü götürüp veya şanslıysan yapılmazsa sıfır tv verirler:)

2 ayrı vga kablosu ile denedim olmadı,

kablo oturuyor onla ilgili sıkıntı yok

ben tv'imden memnunum yenisine ihtiyacım yok

Hocam tv mükemmel ince ayara falan gerek olmadan müthiş resim veriyor haklısın:) Ben satıyorum malesef full hd alacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Monitör PC / AV Modu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Banada fazlasıyla yetiyor ancak bu pc problemi çok can sıkıcı

başka fikri olan ???
  • pc'yi bağladığımda televizyonun pc ayar menüsü çıkıyor ama ayarları yapıyorum yine hiçbirşey değişmiyor...
  • hala servis çağırmadınmı
    olmuyorsa kasma boşuna vestel servisi halleder
  • Soruna doğru yaklaşıp, farklı bilgisayarlar denemişsiniz, farklı kablo denemişsiniz. Ayrıca uzun süredir sorunsuz kullanırken 1 hafta önce sorun çıkarması, muhtemelen donanımsal arızaya işaret ediyor. Benim aklıma son seçenek olarak masaüstü çözünürlüğü 640x480 yapıp öyle denemek geliyor.

Vestel Müşteri Hizmetleri'ni arayıp arıza kaydı oluşturabilirsiniz. Size yakın Vestel servisi olsa bile, doğrudan merkeze sorununuzu bildirmenizi öneririm. Böylece müşteri memnuniyeti takibi yaparlar. Tabi insan alıştığı Tv'sinden ayrı kalmak istemez. Dolayısıyla Vestel Merkez ile konuşurken "Tv benim için önemli, hızlı cevap verebilecek bir servisi yönlendirin lütfen" gibi talebinizi iletebilirsiniz. Sonra hem servisten hem merkezden takip edebilirsiniz.

Bu arada, aşağıda Seg 32" Lcd Tv için üst konu olan KONU LİSTESİ'nden alınan iki konu linki var :
    - SEG 32" (82 ekran) TV Genel Konu
    - SEG 32" Ekran Lcd Tv - 899 YTL

• Hdmi modunda kullandığım için şimdilik dert etmiyorum ama önümüzdeki hafta şehir dışına çıkma ihtimalim var 1 hafta kadar bu esnada servise bırakabilirim diye düşünüyorum

Bu arada 640*480 modunda da denedim yine aynı sonuç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakavuz -- 4 Ocak 2009; 16:24:33 >
  • Asıl bomba az evvel yaşandı :)

tv'yi resetleyeyim dedim, akabinde resetten sonra kanalları taramaya başladı (kablo tv kullanıyorum) sadece 7 tane kanal buldu; trt gap,show,eurosport,atv,kanal d,star,cnn live.

2-3 defa daha resetledim sonuç nafile servis menüsünde uhf for uk seçeneğinide seçip denedim (first aps'yi açıp) yine aynı

televizyonu yavaş yavaş bozuyorum hayırlısıyla :)

yukarıdaki problem için fikri olan ?

ÇÖZÜLDÜ;

Anten kablosunu çıkarıp tüm elektriği kesip kabloyu tekrar takıp çalıştırdığımda düzeldi...sadece ntv spor ve ülke tv çıkmıyor

servis çağırdım hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakavuz -- 5 Ocak 2009; 11:30:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.