Bildirim
SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B (16. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam 100 Hz ibaresi burda değil TV'nin özellikler bölümünde yazıyo. Benim paylaştığım kısım servis menü kısmı. Ayrıca yanlış görmüşüm her iki TV de de "100 Hz Tarama frekansı (opsiyonel)" yazısı mevcut. @lazpanyol -
quote:
Orijinalden alıntı: yalniz_46
Hocam 100 Hz ibaresi burda değil TV'nin özellikler bölümünde yazıyo. Benim paylaştığım kısım servis menü kısmı. Ayrıca yanlış görmüşüm her iki TV de de "100 Hz Tarama frekansı (opsiyonel)" yazısı mevcut. @lazpanyol
Peki anladim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Yalnız hocam bu tv'nin kullanım kılavuzunda ayrıca SMR 400 Hz yazıyo. Bence TV 100 Hz. Yazılımsa 400 Hz oluyo. -
Yalnız hocam bu TV'nin Kullanım kılavuzunda SMR 400 Hz yazyo. Bence Panel 100 Hz. Yazılımsal 400 oluyo. -
quote:
Yalnız hocam bu tv'nin kullanım kılavuzunda ayrıca SMR 400 Hz yazıyo. Bence TV 100 Hz. Yazılımsa 400 Hz oluyo.
Gerçektenmi!!
Ciddi misin dalga mı geçiyosun anlamadım ama gerçekten Vestel PF7070 kullanım kılavuzunda SMR 400 Hz. yazıyo -
quote:
Ciddi misin dalga mı geçiyosun anlamadım ama gerçekten Vestel PF7070 kullanım kılavuzunda SMR 400 Hz. yazıyo
Dalga geçermiyim hocam seg in 400 hz olayina açiklik getirdiniz biz 100 hz biliyorduk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 18 Mart 2014; 18:30:21 >
quote:
Orijinalden alıntı: lazpanyol
quote:
Ciddi misin dalga mı geçiyosun anlamadım ama gerçekten Vestel PF7070 kullanım kılavuzunda SMR 400 Hz. yazıyo
Dalga geçermiyim hocam seg in 400 hz olayina açiklik getirdiniz biz 100 hz biliyorduk
Yalnız SEG'in kullanma klavuzunda öyle bir yazı yok. Dediğim gibi Vestel'in kullanma klavuzunda yazıyo. Ama Paneller aynı olduğuna göre SEG'i de bu kategoride değerlendirebiliriz sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalnız_Akıncı -- 19 Mart 2014; 8:36:36 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: lazpanyol
quote:
Yalnız SEG'in kullanma klavuzunda öyle bir yazı yok. Dediğim gibi Vestel'in kullanma klavuzunda yazıyo. Ama Paneller aynı olduğuna göre SEG'i de bu kategoride değerlendirebiliriz sanırım.
Ben seg 400 hz zannettim
Hocam bence seg 400 hz olamaz olsa ibaresi olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar wifi adaptör nasıl bulacaz vestelinkiler oluyor mu? -
Önceki sayfalarda bir iki arkadaş vestelinkini (veezy 200 usb dongle) servisten 59 TL na aldıklarını ve uyumlu olduğunu söylemişti. -
deemek ki Vestel 40PF7070 de vestel panel kullanmıs, aynı modelin 50PF7070 olan modelinde ise chimei panel kullanıyor. -
Hocam sizin vestelde internet browser var mı sanırsam aynı özellikler bi de rica etsem arkadaki girişler aynı mı bizim tvlerde yeşil mavi kırmızı girişivyok onun için aparat filan mı gerekiyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam girişler aynı. Ama onun için Kutudan bi aparat çıkıyo sanki. Benim kutuda bir aparat çıkmıştı. Sanırım dediğiniz iş için kullanılıyo. -
Hocam o sarı kırmızı beyaz aparatı var ama benim dedigim mavi yrsil kirmizi girisi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat121 -- 20 Mart 2014; 17:49:52 >
dün bu ve eşdeğer tv fiyatlarını araştırdım aldığımız tv fiyatı nerden baksanız 1000 tl nin üstünde -
Arkadaşlar vakit yetersizliğinden tamamını okuyamadım ama bu modeli kullananların fikirleri benim için yönlendirici olacak...
Anne ve babam için alacağım, internet özelliğini pek kullanacağımı sanmıyorum, sd yayınlarda görüntü kalitesi yeterli mi? Uydu alıcısının kalitesi nasıl? Ve son olarak sizce önemli bir eksiği var mı? Dediğim gibi ortalama düzey bir tv ise almayı düşünüyorum, Kipa'da şu anda 800 tl, askı aparatlı...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X