Şimdi Ara

SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
24
Favori
122.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün smart tv bölümüne show tv de dahil edilmişti ama yerine hangisi kaldırıldı bilmiyorum.

televizyon güzel özellikleri barındırıyor.

web browser ve birde yazılım güncellemesi verilse güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@R@DENİZ -- 28 Şubat 2014; 20:00:21 >
  • Şuan tvyo uygulaması çalışıyor darısı tivibu başına şu an tivibu6 ay ttnetlere ücretsizmiş kullanan deneyen var mı gerçi şuan smart tvde ekli değil ekli olursa düşünelebilir gibi tivibu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesaydin00

beyler tv ye modül takan oldu. d smart modülü düşünüyorum uygun fiyat bulabilirsem ?

Ben modül kullanıyorum.Kurulumunu kendim yaptım,gayet rahat bir şekilde.
  • sadbul S kullanıcısına yanıt
    Hangi modülü aldiniz ücreti ne kadar. Hd kanallar hep acik kalacak mi

• quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

quote:

beyler tv ye modül takan oldu. d smart modülü düşünüyorum uygun fiyat bulabilirsem ?

Ben modül kullanıyorum.Kurulumunu kendim yaptım,gayet rahat bir şekilde.

evet şimdi baktım çalışıyor.
  • Arkadaşlar GM discovery ile DLNA bağlantısı kuramadım... DLNA konusunda yardımcı olabilecek birileri var mı acaba...
  • bu cihazı almak istedim fakat üzerine smart led yazmıyor.

aynı tv denmi bahsediyoruz acaba?

on göre almak istiyorum arkadaşlar
     SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_95

Bu Fiyata ve +500 Civarına Alabileceğin Daha İyi Televizyon Yok Diyebilirim. Daha İyi anlatamam Sanırım ;)

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SEG-42175-42-in%C3%A7-106-cm-Ekran-3D-Smart-LED-TV-Dahili-Uydu-Al%C4%B1c%C4%B1,103452,465025,1158871.html?langId=-14

yukadaki cihaz +500 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: shinnig

bu cihazı almak istedim fakat üzerine smart led yazmıyor.

ilginç. bizim kutularda smart tv yazıyor. bence vardır smart tv özelliği. en kötü açıp kullanma klavuzuna bakın. nerde buldunuz bu ürünü ?

• Tvyi guncelleyen oldu mu?

• yahu biri manuel elle kanal eklemeyi öğretecek var mı ? en baştan kanal taraması yapmak istemiyorum. belli sıraya koydum çünkü. bana ırmak tv yi aşama aşama gösterecek vatandaş var mı ?

IRMAK TV
    Uydu : Türksat 3A Frekans: 12729
    POL: Horizontal FEC: 5/6 Symbol Rate: 30.000
    PID : 355 AUD : 356
  • enesaydin00 E kullanıcısına yanıt
    Kurulumdan manuel kanal aramaya geliyorsunuz, degerleri yazip ok basiyorsunuz. Zaten listenizde olanlarin yerini degistirmiyor, girdiginiz frekansta yayin yapan ama listenizde olmayanlari sona ekliyor. Tekrar ufak tefek tasima ve silmeler gerekebilir ama asil listeniz genel olarak degismiyor diyebiliriz.

• quote:

yahu biri manuel elle kanal eklemeyi öğretecek var mı ? en baştan kanal taraması yapmak istemiyorum. belli sıraya koydum çünkü. bana ırmak tv yi aşama aşama gösterecek vatandaş var mı ?

IRMAK TV
    Uydu : Türksat 3A Frekans: 12729
    POL: Horizontal FEC: 5/6 Symbol Rate: 30.000
    PID : 355 AUD : 356

Irmak ve Semerkant tv en zor sinyal yakalanan kanallar. Bende onun için lnb değiştim olmadı. En son kabloyu kısalttım. Şuan sorunsuz izleyebiliyorum. Arkadaşın dediği yöntem ile aratabilirsiniz. Manuel aramadan 11844 V SR:2222 veya 12729 H - Yatay Batı 30000 frekansını girip sebeke taramayı açarsanız kanal sırasını bozmadan yeni eklenen kanal ve radyoları ekleyebilirsiniz.
  • Bugun nasil olduysa ayarlardaki dlna render secenegini aktif edemedim. Aktif etmek istedigimde 15 sn kadar tv menusu donuyor ve tv restart yapiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shinnig

bu cihazı almak istedim fakat üzerine smart led yazmıyor.

ilginç. bizim kutularda smart tv yazıyor. bence vardır smart tv özelliği. en kötü açıp kullanma klavuzuna bakın. nerde buldunuz bu ürünü ?

Üstünde dahili hd uydu alıcısı da yazmiyor kutu da belki hata olabilir ama açıp bakma ihtimaliniz varsa kutuyu açın bakın bence

• Tvyo uygulaması yeniden eklenmiş açılıyor ama nasıl kullanılıyor ? kumandam diye bi sayfa çıkıyo ilerleyemiyoruz illa ki iphone ipad yada android ilemi kumanda edicez biz buna tvnin kendi kumandası ile kumanda edemiyormuyuz bilen varsa açıklayabilirmi rica etsem
  • shiba S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, başka yöntemi yok. Akıllı telefonunuza tvyo uygulamasını indirip, uygulamanın "kumandam" bölümüne tv de çıkan kodu yazarak eşleştireceksiniz. Sonra uygulamadan izlemek istediğinizi seçince tv ye yansıtıyor.
  • axilic kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.

Tvyo kullanamayacağız demek ki
  • Arkadaşlar bu gün hepsiburada'dan aldığım Dark Wrt-150 wifi router cihazı elime ulaştı. Bununla kablosuz olan interneti kabloluya dönüştürerek tv'ye bağladım. Cihaz gayet güzel ve hızlı çalışıyo tvyo dan dizi izledim. HD kalitesindeki dizileri donmadan seyredebiliyorum. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Üstelik fiyatı da 45 TL. Boşu boşuna Vestel wifi dongle için 60 TL vermeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalnız_Akıncı -- 6 Mart 2014; 14:42:11 >
  • Bu tv'yi bu fiyata bulabileceğim güncel satıcı varmıdır arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.