Şimdi Ara

SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
24
Favori
122.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Web browser skype olmayacak olmazda zaten onlar vestelin üst serilerinde mevcut servis yazilim olayini eve gelip USB ile yapiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 24 Şubat 2014; 18:23:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

Web browser skype olmayacak olmazda zaten onlar vestelin üst serilerinde mevcut servis yazilim olayini eve gelip USB ile yapiyor

orası öyle de 40 inclik modelleri var zaten vestelin. internet browser çok ağır bi şey değil her smart tv açar diye düşünüyorum skype belki neyse de

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

quote:

Web browser skype olmayacak olmazda zaten onlar vestelin üst serilerinde mevcut servis yazilim olayini eve gelip USB ile yapiyor

orası öyle de 40 inclik modelleri var zaten vestelin. internet browser çok ağır bi şey değil her smart tv açar diye düşünüyorum skype belki neyse de

Pazarlama politikasi

• quote:

quote:

quote:

Pazarlama politikasi

bende onu diyorum ciddi bi talep olursa internet browser kassa da skype de kare kare görüntü ile konuşulsa da yaparlar aksesuar satmak için ama vestel sahiplerinden korkuyorlar bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pazarlama politikasi

bende onu diyorum ciddi bi talep olursa internet browser kassa da skype de kare kare görüntü ile konuşulsa da yaparlar aksesuar satmak için ama vestel sahiplerinden korkuyorlar bence

Bende Vestel sahibiyim smart diyebaldim bendede yok servis üst modellerde var demişti

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pazarlama politikasi

Bende Vestel sahibiyim smart diyebaldim bendede yok servis üst modellerde var demişti

anladım hocam neyse biz seg kullanıları olarak denesek bi şey kaybetmeyiz aslında diğer 46 inclik seg smart tv alanlar var sanırsam onlarda da yeni bi konu açıp onlarında desteginihep birlikte yuklenirsek olur bence yeni bi konu açalım diğer seg smart tv sahipleri ve vestelin internet browser olmayan tvleri de katılabilir konu açalım bence hemen

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pazarlama politikasi

anladım hocam neyse biz seg kullanıları olarak denesek bi şey kaybetmeyiz aslında diğer 46 inclik seg smart tv alanlar var sanırsam onlarda da yeni bi konu açıp onlarında desteginihep birlikte yuklenirsek olur bence yeni bi konu açalım diğer seg smart tv sahipleri ve vestelin internet browser olmayan tvleri de katılabilir konu açalım bence hemen

#Direnseg

• quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

quote:

Orijinalden alıntı: chefiso

quote:

Orijinalden alıntı: c1hang1r

Kanal sırasını Çok izlenen kanallar şekinde baştan ileriye doğru düzenledim... SDX DOSYA haline getirdim kanalları yükleyemeyen arkadaşlar alttaki dosyayı usb ye atın tv ye takın sonra MENU>UYDU AYARLARI>UYDU KANAL TABLOSU>USB DEN TV'YE YUKLEMEYI SEÇİN.

http://www78.zippyshare.com/v/32008406/file.html

dosya için teşekkürler fakat kanalları arattıyorum cok az kanal var bir çok frekans değeri girdim hiçbirinde sinyali görmüyor bunun için bi çözüm bulabilirmiyiz??

http://yadi.sk/d/5bUqx6KfGDLop

birde bunu deneyin isterseniz. Benim çanakta sorun hale devam ediyor. Hala tam bir tarama yapamadım. 2 uydu alıcımda çoğu kanalı göstermiyor.

radyolar nerde hocam

• 15 tatil araya girdi baya zaman geçti. Benim sorun kabloda imiş. Zamanla kablo eskiyince sinyallerde sorun oluşuyor demekki. Ilk defa karşılaştım böyle bir sorun ile. Kanal listesini şimdi tekrar düzenledim. Radio dahil 660 civarı kanal var. Tekrar yarim atmaya çalışayım.

• axilic kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptin modülü aldin mi ?

• tvnin artıları ve eksileri neler arkadaşlar
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    Bu Fiyata ve +500 Civarına Alabileceğin Daha İyi Televizyon Yok Diyebilirim. Daha İyi anlatamam Sanırım ;)

• enesaydin00 E kullanıcısına yanıt
    Bimeks web mağazasından aldım ama daha ulaşmadı. Kargoyu bekliyorum. Daha önce ben de hiç modül kullanmadım, bazı tv lerinki sıkıntılı olabiliyormuş bizimki olmaz umarım.
  • ölüyü canlandırdım :d
  • smart tv de turkcell tvye girebiliyorum ama size bi sorum var tvdeyken bana 3 ay sınama paketi hediye teklifi geldi ama smart tvdeyken. kabul edersem şayet 3 ay sonunda ben eğer üyeliği devam ettirmesem ya da iptal etsem 3x10= 30tl den parayı alırlar mı yoksa ücretsiz deneme gibi bi şey mi bilgisi olan arkadaşlardan yardimlarini bekliyorum bu arada smart menude tivibu kaldırılmış tvyo yine açılmıyor show tv diye yeni uygulama gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat121 -- 26 Şubat 2014; 18:40:18 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • enesaydin00 E kullanıcısına yanıt
    Hocam modül geldi, öğle vakti kartı takmadan d-smart müşteri hizmetlerini arayıp aktivasyon yaptırdım. Beş on dakikaya açılır dediler. Zamanım yoktu akşam takabildim modülü. Önce kartı modüle ters takmışım biraz uğraştırdı. TV ye takıp "kurulum" menüsünden d-smart kolay kurulumu seçtim ve kurdum. Kanal listesini komple silip yeni baştan d-smart kanal listesi getiriyor kurmadan önce bir önceki kanal listesinin yedeğini almak iyi olur (daha sonra d-smart kanallarını da tv den usb ye aktarıp daha önce bu konuda verilen editör programıyla düzenleyeceğim.)
    Kurulumdan sonra pakete dahil şifreli kanalları açmak istediğimde "Bu kart bu modüle ait değildir" uyarısı verdi. Benim gibi panik yapmamak gerekiyor :) Eğer müşteri hizmetleri aktivasyonu düzgün yapmışsa NBA TV (ya da bazılarına göre Kanal D HD) kanalını açıp üzerinde beş on dakika beklediğimizde artık pakete dahil tüm kanalları izleyebiliyoruz.
    İlk izlenimim kanal geçişleri biraz yavaş gibi ama benim için çok büyük problem değil. Bunun dışında başka problem ya da iyi bir özellik farkedersem yazacağım. Chelsea-GS maçını izledikten sonra keşfe başlayabilirim.

• axilic kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bilgilendirirler için tesekkur ederim. Benim bu modülle ilgili sorum su. 12 veya 24 ay bittiğinde hd kanallar acik olur mu acaba. Yoksa bir cacika yaramaz mi. 250 TL civari fazla çünkü. Eğer hd kanallar acik kalinirsa değer ama onlarda paralidir acilmaz büyük ihtimal modül olsa bile para ile acilir. Düşündüm belki giriş paketi ile devam eder ?

• benim portalda neden tivibu smgesi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangstacent

benim portalda neden tivibu smgesi yok

tivibu ve tvyo simgeleri ben de yok dün tvyo vardı şimdi o da yok sanırsam sorunu çözüp tekrar koyarlar portola ha bu arada teknosada 1300 tl vestel smart tv var 40 inclik girisleri sayısı aynı özellikleri filan acaba bizim televizyon bunun muadili midir ama o tv 400 hz yazılımlı yenileme destekli

• ben bugun Sunny AT-1025 D SMART taktım scart girisiye görüntü cizik cizik ? fikri olan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.