Şimdi Ara

SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
24
Favori
122.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vestelin yazılımcısı da androidçi demek ki:) Bekleriz, acelemiz yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axilic

Vestelin yazılımcısı da androidçi demek ki:) Bekleriz, acelemiz yok.

Andorid e laf yok

• Arkadaşlar bende de tvyo açılmıyor... sorun nedir acaba ya da bu sorunu yaşayan başka biri var mı??
  • Hiçbirimizin tv'sinde tvyo ve tivibu uygulaması açılmıyor. Siyah ekranda kalıyor. Ben buradaki servise sordum, mırın kırın ediyorlar. Bilgileri yok. Servise getirin bakarız falan dediler. Benim için çok önemli olmadığından servise teslim etmedim. Servisin görüntüsü bana güven vermedi. Çok lazım olursa yurt dışından tv stick alır, android tabanlı uygulamaların tümünü kullanırım.
  • Motorlu anten kullanabiliyor muyuz bu tv ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son günlerde tv de can sıkıcı bir sorun başladı, ince bir çizgi şerit halinde yukarıdan aşağıya doğru iniyor. Çok sık olmasa da, bir dizi bitene kadar 3-4 kez bu durumu yaşamak rahatsız edici. Benzeri bir durumla karşılaşan oldu mu?
  • http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/10m-hdmi-kablo-altin-uclu-2160p-3d-v1-4b-105037095 19.80 tl

İnternette gezinirken bu kabloyu buldum. Fiyat baya iyide kalitesi nasıl acaba?
  • hdmi kablo ile pc'yi televizyona bağladığımda ekranın tamamı görünmüyor. kenarlar, üst-alt hep dışarıda kalıyor. bunun ayarını nasıl düzeltebiliriz? pc windows 8. bayağı uğraştım ama halledemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erturk unal

hdmi kablo ile pc'yi televizyona bağladığımda ekranın tamamı görünmüyor. kenarlar, üst-alt hep dışarıda kalıyor. bunun ayarını nasıl düzeltebiliriz? pc windows 8. bayağı uğraştım ama halledemedim

Merhaba. Çözünürlük ayarı yaptınızmı. 1920 x 1080. Eğer bu ayar tamam ise. Tv kumandası üzerinde. Ekran Boyutunu ayarlayan tuş ile 16:9 yada, Otomatik olarak Ayarlamanız yeterli olacaktır.
    Eğer hala sorun yaşıyorsanız. Ekran kartınız hakkında detay verirseniz yardımcı olmaya çalışırız.
    Kolay gelsin saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa36 -- 15 Şubat 2014; 4:52:52 >
  • Cozunurlugu nerden 1920*1080 yapiyoruz.bulamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E82506427 -- 15 Şubat 2014; 10:22:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sazgecit1985

Cozunurlugu nerden 1920*1080 yapiyoruz.bulamadim

Resimlerde anlattım. Umarım işine yarar.
     SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B

• mustafa36 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler. kumandanın tuşlarından denemek yazdıktan sonra aklıma geldi. otomatikte düzeldi galiba henüz hdmi'ı takmadım ama flash'tan video izlerken yine dışa taşmıştı, kumandadaki malum tuştan otomatik seçince düzeldi. hdmi da düzelmiştir herhalde
    Tesekkurler

• erturk unal kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildimse ne mutlu bana. Fakat birşey hatırlatmak isterim. kullanmakta olduğun kaynak hangisi ise onu hafızaya alıyor buna dikkat et. örneğin tv izlerken 16:9 ise HDMI otomatik olmalı. yani nasıl bırakırsan öyle kalır. HDMI kaynağından izlerken otomatik olarak ayarlayın.
    teşekkürler.
  • UFO ısıtıcının kumandası TV yi açıyor.
    8.kanal açılıyor.
    Komik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internet browserı aktifleştirebilen yok galiba vestel toplu mail atsak smart menüsüne eklerler mi ne yapabiliriz bu konu hakkında

• ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    Ben servise sorduğumda desteklemediği içindisable görünüyordur dediler ama alakası yok. Bir kez dailymotion uygulaması hata verdi ve browser açıldı google ana sayfasına kadar gelebildim çok zor da olsa bir kere. Opera browser var, yalnızca aktif değil. Adres çubuğu çıkmadı, bir de arama bölümüne gelip arama yaptıramadım.
    Vestel in mail ile açacağını sanmıyorum ama denenebilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axilic

Ben servise sorduğumda desteklemediği içindisable görünüyordur dediler ama alakası yok. Bir kez dailymotion uygulaması hata verdi ve browser açıldı google ana sayfasına kadar gelebildim çok zor da olsa bir kere. Opera browser var, yalnızca aktif değil. Adres çubuğu çıkmadı, bir de arama bölümüne gelip arama yaptıramadım.
    Vestel in mail ile açacağını sanmıyorum ama denenebilir belki.

Smart menüsü zaten internet portalı merkezden nelere izin verdilerse onlar çıkıyor ve o yüklü mesela tvyi ilk aldığımızda ekolaynet uygulaması vardı kalktı mesela ve de tv ilk açıldığında internet portalına hoşgeldiniz yazıyor arkasındaki bulanık da vestel smartın menusu gözüküyor bulanık olsa da okunuyor onu geçtimde tvyo açılmıyor smart tvnin özelliği zaten seç izle ama dizi izleyeceğimiz uygulama çalışmıyor en azından onu halletseler segin 46inclik smat tv vardı forumda onda tvyo açılıyordu bizim tvlerin hiçbirinde çalışmıyor bence topluca atarsak birlik olursak browser olmasa bile tvyo halledecekleri düşünüyorum

• ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    O zaman neleri talep edeceğimiz hakkında bir liste oluşturalım, tvyo ve browser, follow me gibi uygulamalar dışında çalışmayan ya da şu uygulama gelebilse iyi olur dedikleriniz varsa burada kararlaştıralım, sonra müşteri hizmetlerine mail atarız veya telefonla arar isteriz. İsteyenin bir yüzü kara :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.