Şimdi Ara

SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
24
Favori
122.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Smart Özelliği nasıl açılıyor birde TV sen usbye kayıt nasıl yapılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Ben de mustafa36'ya katılıyorum. Ben şu anki haliyle bile hdmi kablosunu takmakta çok zorlanıyorum. Usb yanda o diğerine oranla kolay ama yapışınca o da oldukça zorlaşacaktır.
  • bawell B kullanıcısına yanıt
    Smart özelliği kumandanın menü tuşunun altındaki tuşa basınca geliyor. Orada smart tv uygulamaları yer alıyor. Maalesef kendi browserı yok. Bunun için en basitinden tv stickler kullanılabilir.
    TV'den usb ye izlenen yayının kaydını soruyorsanız onun olup olmadığını bilmiyorum. Ama uydu kanal listesinin USB belleği yazdırılmasını kastediyorsanız yukarıda bir arkadaş tarif etmiş.
  • Çok Teşekkür Ederim @axilic

• nyznyz N kullanıcısına yanıt
    Hocam programı kullanarak kanal listemi düzenlemek istedim. Programı not defterinde tarif ettğiniz şekilde çalıştırdım fakat radyolar gelmiyor bende. Radyo bölümünde hiçbirşey göstermiyor. TV den yüklediğim yalnızca TV kanallarının göründüğü alanda işlem yapıyorum, ilk halinde 59 KB olan listenin dosya boyutu düzenleme yapıp kaydedince 24 KB a düşüyor ve TV ye bu yeni kanal listesini yüklediğimde hiç radyo göstermiyor (radyoları silmiş oluyor). Neden böyle hiç anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bawell

Smart Özelliği nasıl açılıyor birde TV sen usbye kayıt nasıl yapılıyor?

Smart özelliği internet bağlı iken kumanda üzerinde dünya simgesi olan tuşa basınca açılır.
    USB kayıt Özelliği malesefki şuan için mevcut değil. Donanımsal olarak uygun ise. Yazılım ile açılabilir.
     SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B

• quote:

Orijinalden alıntı: axilic

Ben de mustafa36'ya katılıyorum. Ben şu anki haliyle bile hdmi kablosunu takmakta çok zorlanıyorum. Usb yanda o diğerine oranla kolay ama yapışınca o da oldukça zorlaşacaktır.

Arkadaşımız abarttığımı söylemiş ama. Kabloların o kadar sıkışmasından dolayı Arıza çıkacağına eminim. Ben Elektronikle uraşan biri olarak düşüncem budur. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki. Ama bir süre sonra eminim nette sorularına cevap arayacaktır. internetim çalışmıyo, HDMI çalışmıyo yada kesiklik yapıyo gibi sorularla. Neyse kendi bilir. SAYGILAR.
  • axilic kullanıcısına yanıt
    Listeyi hangi programda düzeliyorsunuz.
  • Hdmi kablo alacamda. 10m olacak en az. bilgisayardan kullanmayı düşünüyorum.
    http://www.n11.com/s-link-slx-m466-hdmi-to-hdmi-10m-altin-uclu-24k-metal-kon-14-ver-3d-kablo-P18756351
    s-link bu ürününü ve ya 30 tl altı önereceğiniz kablo varmı? Kullananlar kalitede düşme oluyormu?
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Ben 5mt lik kullanıyorum s-link ve hiç bir sorun yok. s-link zaten bu konuda oldukça iyi bir markadır.
  • Tşk ler. Lnbler hankkında bilgi rica edecektim. Sorunsuz çift çıkışlı önereceğiniz elenbi varmı? 0.1-03db olanlar var fark varmı?
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    NextGold yada next olarak bir araştırınız. 0.1 db olması iyidir. Ayrıca next markası oldukça kalitelidir.
    Model olarak buna bir bakınız. Next Ye 666 Çiftli Gold LNB
  • Tşk @mustafa36

• mustafa36 kullanıcısına yanıt
    nyznyz' nin paylaştığı, sizin de kullandığınız "SetEditArgusMini" programıyla düzenlemeye çalıştım ama belirttiğim gibi; radyoları hiç göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axilic

nyznyz' nin paylaştığı, sizin de kullandığınız "SetEditArgusMini" programıyla düzenlemeye çalıştım ama belirttiğim gibi; radyoları hiç göremedim.

Tv den usbeye atarken sorun çıkabiliyor. Liste vargibi ama data olarak görünmüyor. Kanal listesini tümü olarak seçin. Ve tv yi Elektrik fişini çekin 15 saniye kadar bekleyip açın. tam olarak açılınca USB flash diski takın. Kanal listesini Tv den alın Bu arada gözünüz usb bellekte olsun lambası sinyal veriyo olmalı. ve sinyal vermesi bitince çıkarın.
    Benim yeni tarayıp azmiktarda düzenleme yaptığım bir listeyide buraya ekliyorum. Umarım işinize yarar.

http://s3.dosya.tc/server17/JdJusP/Tv_Radyo_Full.rar.html

http://www.dosya.tc/server23/BSJOQA/mb90_sdx.rar.html

birde bu listeyı dene
  • evet arkadaşlar bu kanal düzenleme olayı biraz ugraştırdı ama bende bi şekilde hallettim artık bütün kanallar ve radyolar görünüyor.
    nasıl yaptıgımı anlatıyım önce tv den sdx dosyasını usb ye attım sonra o sdx dosyasını zipli dosya yaparak zipin içinde acıyoruz burda problemi çıkaran sey her bir satırda tek bir kanal olmalı o yuzden 174 kanal filan cıkıyormus neyse zipin not padinden dosyanın tamamını kopyalıyoruz ve zipin dısındaki yani orjinal dosyamızı windowsun kendi notpadinden acıp içindeki bilgileri siliyoruz ve zipden kopyaladıgımız bilgileri buraya yapıstırıyoruz.bu arada zipten bütün dosyayı kopyalarken enson satır bos kalıyor o satırı silin çünkü her satıra bir kanal atanıyor. bu kadar artık bütün kanalları ve radyoları bilgisayardan düzenleyebilirsiniz.
    not: tekrarlıyorum ama sorun tek satırda tek kanal veya radyo olmalı usb den orjinal sdx dosyasını windowsun notpadinde acarsanız tek satırda 4 5 kanal oldugunu görebilirsiniz neyse biraz uzun oldu ama kolay gelsin herkeze.

• masacusetli M kullanıcısına yanıt
    Biraz karışık olmuş, anlamaya çalışıyorum. Zip'in kendi notepad'i mi var? Her satırda bir kanal çıkıyordu o programda zaten? Siz yukarıdaki programdan değil de direkt not defterinde mi düzenlediniz?
    evet biraz karışık yazmış olabilirim söyle ki tv den çektiğimiz sdx dosyasında bu dediğim düzenlemeleri yaptıktan sonra setedit programına atıcaksınız.
    bu arada evet o sdx dosyasını sag tık yapıp arsive ekle rar yapın ve o rar dosyasının içine girip önce dosyaya tıklayın ve sonra yukardaki göster sekmesine tıklayın ordan bilgileri kopyalayın ve diğer anlattıklarımı yapın kesin olacaktır ama biraz ugrastıracaktır ben 2 3 gün ugrastım cünkü.
  • masacusetli M kullanıcısına yanıt
    .sdx uzantılı kanal listesinin düzenlenmesi için ben de sizin verdiğiniz ipucundan hareketle şöyle bir yöntem geliştirdim:

1) TV den kanal listesini usb ye kaydediyoruz (mb90_sdx),
    2) Kaydettiğimiz mb90_sdx dosyasını doğrudan not defteriyle (notepad) açıyoruz,
    3) Yukarıda arkadaşın (masacusetli) söz ettiği gibi bir satırda birden fazla kanalı gösterecek şekilde açılıyor, mühim değil,
    4) Tümünü seçip kopyalıyoruz ve boş bir excel sayfası açıp yapıştırıyoruz, burada her kanalı ayrı bir satıra atıyor,
    5) Sonra bu excel kitabından boş olmayan tüm satırları seçip kopyalıyoruz,
    6) Not defteri (notepad) ile açtığımız "mb90_sdx" dosyasındaki verilerin tümünü seçip siliyoruz,
    7) Farklı kaydet deyip ".sdx" uzantısı vermek suretiyle (örneğin "01SubatListe.sdx" ) yeni bir kanal liste dosyası olarak kaydediyoruz,
    8) Artık "01SubatListe.sdx" dosyamızı yukarıda "nyznyz" nickli arkadaş tarafından verilmiş olan "Set Edit Argus Mini" programıyla (programı indirdiğimizde gelen "oku beni" dosyasında tarif edilen şekilde) düzenleyebiliriz.

Bu şekilde televizyonumuzdaki tüm TV ve radyolar programda gösteriliyor.
    nyznyz, mustafa36 ve masacusetli nickli arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.