Şimdi Ara

SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
24
Favori
122.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • axilic . Arkadaşım Ben Teşekkür ederim. Bilgi Paylaştıkça çoğalır. SAYGILAR.
  • axilic . Arkadaşım Ben Teşekkür ederim. Bilgi Paylaştıkça çoğalır.
    Evet arkadaşlar. Tv mize klavye ve maus hakkında biraz sorum ve birazda bilgi verecem
    Kablosuz maus ve klavye bağladım. Maus çalışıyor ama klavye çalışmadı. Soru olarak şunu sormak isterim.
    Yazılım işleriyle uğraşan arkadaşlar biraz bu konuya bakalarsa olabilir belki. Böylece Tv mizin internetini daha verimli kullanabiliriz. Kısa bir video ekliyorum.

SAYGILAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa36

axilic . Arkadaşım Ben Teşekkür ederim. Bilgi Paylaştıkça çoğalır.
    Evet arkadaşlar. Tv mize klavye ve maus hakkında biraz sorum ve birazda bilgi verecem
    Kablosuz maus ve klavye bağladım. Maus çalışıyor ama klavye çalışmadı. Soru olarak şunu sormak isterim.
    Yazılım işleriyle uğraşan arkadaşlar biraz bu konuya bakalarsa olabilir belki. Böylece Tv mizin internetini daha verimli kullanabiliriz. Kısa bir video ekliyorum.

SAYGILAR.

Bende mausu taktımama çalıştırmadı demeki her mause olmuyor.
  • mauseyı bende denedim çalşmadı acaba ne marka farklı bır özellıgımı var
  • quote:

axilic . Arkadaşım Ben Teşekkür ederim. Bilgi Paylaştıkça çoğalır.

SAYGILAR.

bende de mause çalıştı fakat uygulamalarda çalışmıyor.sadece portalda çıkıyor.ayrıca servis menüye gidiğimizde web browser ve follw me disable yazıyor onu nasıl aktif hale getirebiliriz.servis bunları açabilirmi ?

• hknyvr kullanıcısına yanıt
    Bence servis istemesi halinde web browser ve follow me bölümlerini açabilir (kılavuza göre bazı vestel smart tv modellerinde follow me aktif geliyor). Hatta ben bir ara dailymotion uygulamasının verdiği hatadan faydalanarak zor da olsa google ana sayfasını açtım (yarım saat sürdü) ama google arama kısmına gelip sayfada arama yapamadım, adres çubuğu da görünmüyor. Bu tv de Opera yüklü, simgesini de sayfada gördüm ben ama dediğiniz gibi aktif değil.
  • axilic kullanıcısına yanıt
    evet bencede aktif hale getirile bilir.servis menüde sadece okunabilir yazıyor köşede değiştirmek için ayrı bir kod lazım galiba. skype da var o bölümde. tv nin birçok özelliğini engellemişler.bunu biraz araştırmak lazım çözüm bulunabilir herhalde.
  • hknyvr kullanıcısına yanıt
    Servis menüsüne nasıl giriyoruz? Ayrıyeten vestel servisinde tanıdığı olan arkadaşlar bu işlemleri bizim için soramaz mı? Browser ı aktif olursa çok iyi olur.
    Ben tivibu, digiturk uygulamasına girmediği için vestel servise gidip konuşmak istiyordum. Olmazsa bu konuları da sorarım.
  • axilic kullanıcısına yanıt
    menü ye girip kumandadan 4725 i tuşlayınca açılıyor. option3 de galiba web browser.
  • bugun bende başka bır mause denedım oldu sadece smart kısmında
  • plastik askıları kısalarıyla değiştim duvara yapıştı resmen
     SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B
  • nyznyz N kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar. Benim denediğim Logitech kablosuz maus. Aynı markanın klavyeside var ama klavye çalışmıyor. Maus sorunsuz.
  • Browser ve skype aktif olsun vestelin skype kamera ve air mouse filan alınır bu tv servislerin birbirlerine bilgi danışdıkları forum siteler var üye olup konu açıp onlara sorabiliriz kontrol kalemi bunlardan bir tanesiydi sanırsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Belliki Tv nin sadece Uydu girişini kullanıyosunuz. Başka türlü bu şekilde kullanmanız epeyce zor olur.
    Bende Normal haliyle ve neredeyse bütün portlar dolu. ve duvar ile aradaki farkı sizde görün.
    Birşey daha var Dikkatimi çeken. Sizin TV nin üstteki havalandırma delikleri bendekinden farklı. Sizin tv nin marka ve modeli nedir acaba.
    Benimki a101 in verdiği SEG 40" SMART LED TV.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa36 -- 5 Şubat 2014; 4:50:49 >

• güzele benziyor
  • quote:

Belliki Tv nin sadece Uydu girişini kullanıyosunuz. Başka türlü bu şekilde kullanmanız epeyce zor olur.
    Bende Normal haliyle ve neredeyse bütün portlar dolu. ve duvar ile aradaki farkı sizde görün.
    Birşey daha var Dikkatimi çeken. Sizin TV nin üstteki havalandırma delikleri bendekinden farklı. Sizin tv nin marka ve modeli nedir acaba.
    Benimki a101 in verdiği SEG 40" SMART LED TV.

Bendeki Vestel versiyonu ve çoğu giriş dolu sorun olmadi

• TV artik sesle kontrol ediliyor nasilmi?

Önce android marketten Vestel kumanda uygulama sini indirin indirdiyseniz önceden guncelleyin sonra uygulamaya acin TV te baglanin ardından mikrofon simgesi var ona tiklayip kpmitlari söyleyin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 8 Şubat 2014; 21:41:36 >
  • Vestel smart remote uygulamasında (appstore) herhangi bir güncelleme görünmüyor. Mikrofon simgesini bulamadım uygulamada, tam yerini tarif edebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: axilic

Vestel smart remote uygulamasında (appstore) herhangi bir güncelleme görünmüyor. Mikrofon simgesini bulamadım uygulamada, tam yerini tarif edebilir misiniz?

Sizi gidi İoscular sizi androide geldi sadece

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.