Şimdi Ara

SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
643
Cevap
24
Favori
122.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen katılıyorum skype de olsun hem de diğer segin smart tv sahipleri de katılmalı aynı eksiklikler 46 incliklerinde de var mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Hdmi Kablo geldi. 10 m. Daha önce verdiğim linkten aldım. Görüntü kalitesi iyi çok hafif yakından bakınca beyaz noktalar oluşuyor. 10m normal galiba. Genelde 1080p fiilim indiriyorum ama bazı videolarda ses gelmiyor bunun sebebini bilen var mı?
     SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

Bugün Hdmi Kablo geldi. 10 m. Daha önce verdiğim linkten aldım. Görüntü kalitesi iyi çok hafif yakından bakınca beyaz noktalar oluşuyor. 10m normal galiba. Genelde 1080p fiilim indiriyorum ama bazı videolarda ses gelmiyor bunun sebebini bilen var mı?

HDMI kablonuz ethernetlimi

• quote:

Bugün Hdmi Kablo geldi. 10 m. Daha önce verdiğim linkten aldım. Görüntü kalitesi iyi çok hafif yakından bakınca beyaz noktalar oluşuyor. 10m normal galiba. Genelde 1080p fiilim indiriyorum ama bazı videolarda ses gelmiyor bunun sebebini bilen var mı?

Dts çözüyor mu tv..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

kablo bu
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/10m-hdmi-kablo-altin-uclu-2160p-3d-v1-4b-105037095
    ethernet olup olmadığını nasıl anlarız? Birde 29hz görünüyor.

dts çözmüyor demek ki. .Çünkü ingilizce sesler yok. :(

• quote:

quote:

quote:

kablo bu
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/10m-hdmi-kablo-altin-uclu-2160p-3d-v1-4b-105037095

Ethernetsiz bu çokta önemli değil neyse hayirli olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

kablo bu

Ethernetsiz bu çokta önemli değil neyse hayirli olsun

Üreticinin kendi sitesi bu ve aynı ürün burada hes desteği olduğunu yazmış.

Detaylar
    Nedir Ethernet'li HDMI?

İnternet özelliği olan TV'ye Ethernet kablosu bağlanıyor.

Ethernet'li HDMI ile TV'ye PlayStation bağladığınızda PlayStation'da internet erişimi başlıyor.

Böylece PlayStation için ayrıca internet bağlantısına gerek kalmıyor.

Yüksek çözünürlüklü üstün TV'yi keşfedin

HDMI Özellikleri

• HDMI Ethernet Channel (HEC)

• Ses Dönüş Kanalı (ARC)

Daha iyi bir görüntü/ses kalitesinin keyfini çıkarın

• 24 ayar altın kaplama konektörler sinyali iyileştirir

• Güvenilir sinyal aktarımı için yüksek saflıkta bakır

• Bakır örgüyle güçlendirilmiş alüminyum koruyucu

Uzun süreli kullanımın keyfini çıkarın

Bilgisayar ile tv bağladımda ethernet nasıl aktif yapılıyor?. yapamadım

• Arkadaşlar televizyonumuzun harikulade usb desteği var. Her türlü filmi sorunsuz ve görüntü kalitesi mükemmel şekilde oynatıyor. Ps3 bağladım, o çok daha kötü kalitede oynatıyor filmleri.

Yalnızca bazen filmin ortasında ses tamamen gidiyor, televizyonu aç kapa yapınca düzeliyor. Bu sıkıntıyı yaşayan oldu mu?
  • arandur kullanıcısına yanıt
    Dün akşam benim tvde de Kanal D nin uygulamasından dizi seyrederken ses bir noktada gitti, diziyi ileri alıp tekrar geri alınca geçti. Henüz usb den video izlemedim.
  • bende de bi kere oldu dlna ile dizi izlerken onu geçinde tvyo çalışsa keşke de dizileri izlesek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat121 -- 21 Şubat 2014; 20:25:32 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • beyler tv ye modül takan oldu. d smart modülü düşünüyorum uygun fiyat bulabilirsem ?
  • enesaydin00 E kullanıcısına yanıt
    Ben de yarın aşağıdaki başlıkta tartışılan spor paketi (süper paket içeriğine sahip) almayı düşünüyorum bimeksten. TV nin kullanıcı kılavuzunda modül kısmına ilişkin açıklama var. Daha önce sahip olduğumuz tv modelinde modüllü izleyen varsa tecrübelerini dinlemek isteriz.

Almak istediğim dsmart paketi: forum.donanimhaber.com/m_88056668/f_//tm.htm
  • ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yukarıda bahsettiğimiz gibi vestel'e bu hususta şikayet başvurusu yaptım ve smart tv uygulamalarında çalışmayan uygulamalar ile açılmasını istediğimiz özellikleri sıraladım.
    Dur bakalım ne cevap gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axilic

Hocam ben yukarıda bahsettiğimiz gibi vestel'e bu hususta şikayet başvurusu yaptım ve smart tv uygulamalarında çalışmayan uygulamalar ile açılmasını istediğimiz özellikleri sıraladım.
    Dur bakalım ne cevap gelecek.

Bugün baktım çoğu uygula gitmiş. tivibu falen yok. Komplemi kadırdılar. Eğer maili paylaşırsanız birde gönderelim.
  • Yazilim atar servis düzelir

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    www.vestel.com.tr "Destek" sayfasındaki "Bize Yazın" bölümünden bir şikayet mesajı oluşturup aşağıdaki metni yolladım. Olumlu olumsuz ne dönüş yapılırsa tekrar burada paylaşacağım. Bu tv yi kullanan arkadaşların da smart uygulamalarla ilgili şikayet ve önerilerini vestele iletmeleri bence iyi olacaktır.

"Merhaba,
    16.01.2014 tarihinde bir arkadaşım ile birlikte birer adet ‘SEG 40182B’ model lcd tv satın aldık. Televizyondan genel olarak memnunuz. Televizyonun smart tv kısmında olan uygulamalar konusunda birkaç şikayet ve önerim olacak:
    1) Smart tv uygulamalarında "tivibu" ve "tvyo" uygulamalarına girmeye çalıştığımızda siyah ekranda kalıyor ve bu uygulamalar açılmıyor. Tivibu aboneleri ve tvyo izlemek isteyen bizler bu uygulamaların televizyonumuzda açılmasını istiyoruz. Bu tv ‘ye sahip olan donanımhaber forumunda bir çok arkadaş aynı şeyden şikayetçi. Onlarca kullanıcı var ve hiçbirinde bu uygulamalar açılmıyor. Ben ilimizdeki vestel teknik servisine sorduğumda bu konuda bir bilgilerinin olmadığını gördüm. Smart uygulamaların uzaktan erişimle değiştirilebildiğini düşünüyorum, mümkünse bu uygulamaların en kısa sürede düzeltilmesini ve televizyonumuzda açılmasını istiyorum.
    2) Yine smart tv uygulamalarından "digiturk play" uygulaması açılıyor fakat digiturk play aboneleri için giriş yaparak izlemelerine imkan tanıyacak bölüm bulunmamakta. Yani üyeler parayla satın almış bulundukları aboneliklerine ait şifreleriyle bağlanıp digiturk play içeriklerini (örneğin süper lig maçlarını) izleyemiyorlar.
    3) TV nin servis menüsünde "opera browser", "skype" deaktif (disable) görünüyor. TV sahibi olanlar arasında bu husus çok konuşuluyor, tv mizde bu iki özelliğin aktif olmasını istiyoruz. Android tabanlı TV stick vs ile uğraştırmayın bizi, hepsi artı maliyet getiriyor. Bizim televizyonumuz emsali diğer yabancı markalardan kötü değil, onlarda olan bu basit özellik bizde de olsun istiyoruz. Zaten yüklü olan uygulamaları açmanızın size bir zararı olmaz, aksine ürüne olan memnuniyet ve talep artar.
    Donanım haber forumunda bu yazdığım hususlarda gelecek cevabınızı paylaşacağım. Biz vestel'i ülkemiz için bir şans görüyoruz. Ve size güveniyoruz, siz de biz müşterilerinizin yüzünü güldürürsünüz umarım.
    Çalışmalarınızda başarılar, kolaylıklar dilerim."

• Takippp

• quote:

Yazilim atar servis düzelir

Servis Hangi yazılımı atması gerekiyor Eğer bilginiz varsa Usb ile falen biz atamazmıyız. Servise şöyle bir çıtlattım onlar pek uğraşmak istemiyor.
  • Arkadaşlar, vestel'e yazdığım sorun ve önerilerle ilgili az önce müşteri hizmetlerinden dönüş yaptılar. Tivibu ve tvyo uygulamalarındaki sorunun çözümü için teknik ekip uğraşıyormuş, çözüldüğünde ekranımıza yansıyacak.
    Diğer konularda maalesef destek vermiyorlar. Yani digiturk play, skype ve opera browser konusunda ümidi kesmemiz gerekiyor. Digiplay in bu haliyle kalacağını ve skype, browser uygulamalarının da hiç gelmeyeceğini söylediler. Desteklenmeyen bu ve daha fazla uygulamaya kavuşmak için android tabanlı cihazlardan başka çözüm kalmadı. Hem aynı zamanda wifi bağlantı da sağlamış oluruz.
  • bende öneri olarak eğer skype ve internet browser açılırsa vestel air mouse ve skype kamerası alacağımı ve benim gibi forumda düşünenleri olduğunu menüde deaktif olduğu aktif yaparlarsa şayet hemen alacağımı ve forumda benim gibi düşünen çok kullanıcı olduğu hayır aslında onlar kazançlı çıkacak çünkü aksesuar satmış olacak aslında açmamaların sebebi vestel smart tvlerinden fiyattan başka fark olmasını istedikleri için herhalde neyse herkes yazarsa belki yaparlar deneyelim hatta zorlayalım diğer forumlara da örnek teşkil etmiş oluruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.