Şimdi Ara

SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
24
Favori
122.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gkhn_ygn

Arkadaşlar vakit yetersizliğinden tamamını okuyamadım ama bu modeli kullananların fikirleri benim için yönlendirici olacak...
    Anne ve babam için alacağım, internet özelliğini pek kullanacağımı sanmıyorum, sd yayınlarda görüntü kalitesi yeterli mi? Uydu alıcısının kalitesi nasıl? Ve son olarak sizce önemli bir eksiği var mı? Dediğim gibi ortalama düzey bir tv ise almayı düşünüyorum, Kipa'da şu anda 800 tl, askı aparatlı...

hiç düşünmeden alabilirsin.
    ortalamanın çok üstünde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam 50" 50180B aldım carrefour dan 1399 tl 9 taksit

akşam kendim kurdum ölü piksel çıkmadı çok şükür sağ üst köşede 50 kuruş büyüklüğünde hafif bi ışık sızması var zor belli oluyor

sitede çok soruldu panel gerçekte 50 hz 100 hz falan değil fakat görüntüde büyük problem yok 127 cm lik ekran için maç özeti izledim çok sıkıntı yok

Beklentiniz çok büyük değilse yeterli bir tv

usb film taktım görüntü akıcı bir tanesinin sesinde problem oldu harici media player ile bağladım onda da sıkıntı yok

Dahili uydu alıcısını bağladım kanalları buldu sonra sitede çok methedilen neta6400 HD receiver ile denedim ikisinde de görüntüler birbirine çok yakın kendi dahili alıcısı çok

rahat kullanılabilir sadece neta ya göre kanal geçişi biraz yavaş ama sıkıntılı değil

SD-HD kanallar gayet iyi izlenebiliyor

Menüler kullanışlı biss girilebiliyor

Genel kurulumu ve kanal kurulumu falan kolay sadece Türksat kanallarını arattım sıkıntı yok ama hotbird de kanal bulduramadım nedenini henüz çözemedim

Bu fiyata gönül rahatlığıyla alınabilir

Saygılar

• arkadaşlar benim tv de trt epg bilgisi stv ve grubu kanalları tv net ve bikaç kanal daha var onlarla karışıyor nedendir sizde de aynı şey oluyormu?
  • K@R@DENİZ kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok şükürler olsun geçen görüntü dalgalanır gıbı oldu sinyal kalıtesınden diye düşündüm bu kadar çabuk bozulmaz umarım...
  • gerçi rahatsız edici değil ama bu tv yi alan başkasında da aynısı oluyormu diye merak ettim yoksa tv den şimdilik memnunum.
  • ip tv izlemek mumkunmu
  • tivibu ve tvyo var.

türkcel tv var. lig tv var digitürk play var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@R@DENİZ -- 4 Nisan 2014; 18:08:51 >
  • kendim ip girip seyredebilirmiyim
  • Dlna deniyen varmı? Daha önce sorunsuz kullanıyordum ama artık görmüyor.
  • gulnare:
    dlna nın görünmesi için nero media home açık olması gerekiyor birde açık olmasada geri planda çalışıyor olması gerekiyor galiba.

nyznyz:
    ip tvye gelince onu bende merak ediyorum kendim ip girip izleme nasıl olur; daha tecrübeli arkdaşlar varsa burdan paylaşırlarsa güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@R@DENİZ -- 5 Nisan 2014; 4:49:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@R@DENİZ

gulnare:
    dlna nın görünmesi için nero media home açık olması gerekiyor birde açık olmasada geri planda çalışıyor olması gerekiyor galiba.

nyznyz:
    ip tvye gelince onu bende merak ediyorum kendim ip girip izleme nasıl olur; daha tecrübeli arkdaşlar varsa burdan paylaşırlarsa güzel olur.

Nero media bilgisayarda kuruluydu. Fakat cep telefonuyla yapamadim. Önceden cepten sorunsuz izlemiştim. Cepten izlerken bilgisayardaki neronun alakası olmaz herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

quote:

gulnare:

nyznyz:

Nero media bilgisayarda kuruluydu. Fakat cep telefonuyla yapamadim. Önceden cepten sorunsuz izlemiştim. Cepten izlerken bilgisayardaki neronun alakası olmaz herhalde.

onu bilemicem cep te deneyemedim daha....
  • quote:

quote:

quote:

gulnare:

nyznyz:

Merhabalar.
    DLNA ile cepten bağlanabilmeniz için. telefonunuzun DLNA destekli ve Tv ile aynı ağa balı olmanız gerekli. Telefondan DLNA yı aktif ettikten sonra zaten gerisi kolay. Bilgisayardan bağlanmanız için ise. işletim sisteminiz win7 veya win8 ise. Sistemin kendi DLNA sunucu özelliği olan medyaplayer kullanmanız yeterlidir.
    IPtv izleye bilmeniz için ise televizyonda bir Browser yada IP üzerinden bağlantı kurabilen bir Program olmalı. Bu işlem bilgisayar için çok kolaydır.
    Not: işletim sisteminiz herne olursa olsun DLNA için çeşitli programlar var. Bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa36

quote:

quote:

quote:

gulnare:

nyznyz:

Merhabalar.
    DLNA ile cepten bağlanabilmeniz için. telefonunuzun DLNA destekli ve Tv ile aynı ağa balı olmanız gerekli. Telefondan DLNA yı aktif ettikten sonra zaten gerisi kolay. Bilgisayardan bağlanmanız için ise. işletim sisteminiz win7 veya win8 ise. Sistemin kendi DLNA sunucu özelliği olan medyaplayer kullanmanız yeterlidir.
    IPtv izleye bilmeniz için ise televizyonda bir Browser yada IP üzerinden bağlantı kurabilen bir Program olmalı. Bu işlem bilgisayar için çok kolaydır.
    Not: işletim sisteminiz herne olursa olsun DLNA için çeşitli programlar var. Bilginize.

teşekkürler anlatım va bilgilendirme için...

• arkadaslar bu tvnin içindeki uydu alıcısının çözünürlük değerini değiştirebilen varmı yada çözünürlük ayarı varmı
  • Benim televizyonun sol alt köşesinde daima yanan o mavi ışık artık yanmıyor. Televizyonun çalışmasında bir fark yok, sadece o ışık artık hiç yanmıyor.
  • Bu tv yi alınca çanak anten vs olması gerekiyor mu ? Yeni bir eve taşınacağım orda çanak vs yok. dahili uydu alıcı diyor direk tv yi kurup uydu kanallarını izleyebiliyor muyum?
  • selam arkadaşlar, bugün carrefour'da 40180B modeli 849 lira. Televizyonun özellikleri hakkında hiç bir şey yazmıyor. Bu modelin 40182B'den farkı nedir bilen kullanan var mı ? Ben ananemin evine alacağım, 3d smart gibi özelliklere ihtiyaç yok. Görüntüsü güzel olsun yeter. SD kanallar için de bu tv uygun mudur ve teledünya ile kullanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitkilavuz

Bu tv yi alınca çanak anten vs olması gerekiyor mu ? Yeni bir eve taşınacağım orda çanak vs yok. dahili uydu alıcı diyor direk tv yi kurup uydu kanallarını izleyebiliyor muyum?

çanak anten gerekli hocam. oturduğun bina da bir tane çanak anten varsa çoklu lnb alabilirsin
    http://www.n11.com/mersat-dortlu-lnb-fullhd-butun-canaklara-uyumlu-P17427781

eğer ne çanak ne de başka bir sey yoksa çanak seti alıp kurdurman lazım
    http://www.n11.com/tek-canak-ciftli-lnb-25-metre-kablo-set-halinde-P17534812

• quote:

Orijinalden alıntı: umitkilavuz

Bu tv yi alınca çanak anten vs olması gerekiyor mu ? Yeni bir eve taşınacağım orda çanak vs yok. dahili uydu alıcı diyor direk tv yi kurup uydu kanallarını izleyebiliyor muyum?

Merhaba
    öncelikle birşey belirtmek istiyorum.
    1- O tv bu tv hangisi olursa olsun. Çanak anten kurmak zorundasınız.
    2- Eskilerde Televizyonun yanında üstünde altında vs. Duran Bir uydu alıcı yani (receiver) var idi ve Günümüzde hala kısmen kullanılmakta.
    Yani demek istediğim bu masayı bir şekilde işgal eden (receiver) Dahili uydu alıcı. Teknolojin verdiği güzellikle küçültülüp tv içine alınmış o kadar.
    3- Birçok insanda şu algı oluşuyor. Dahili uydu olunca çanak olmayacak sanılıyor. ve üstelik bütün uyduları izleyeceğini sanıyor.
    4- Birde Bazı tv kanallarında bangır bangır reklam yapılıyor sakın olaki onlara kanmayın. Aslında ordada çok küçük bir detay var ama anlayana.
    Bu tv reklamından alınan uydularda tıpkı evinizdeki mevcut uydu cihacı gibidir. Yani onu alıp takınca. Bütün uyduları izleyemezsiniz. Ki izlemek istersenide bu tabiki mümkündür. Ama gerekli ekitmenlar kurulmuş ise. Yeni 2 çanak veya 3 veya 4 çanak kurulumu sayasinde.
    Evet umitkilavuz Arkadaşım bilmem anlata bildimmi.
    Beni yanlış anlamayın sadece bilgilendirmek istedim.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa36 -- 1 Mayıs 2014; 0:49:14 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.