Şimdi Ara

SEG 48LNB6240 bu tv yi nasıl bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
13.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Televizyonu dün a101den 1200 liraya aldık. Şu ana kadar çok fazla inceleme fırsatım olmadı. Dahili uydu alıcısı var ve çalışıyor. Kanal geçişleri sd kanallarda 1 sn kadar sürüyor, hd kanallarda önce ses geliyor, görüntünün gelmesi 2 3 sn civarı sürüyor. Dahili wi-fi alıcısı yok, aparat yardımıyla kullanılabiloyor. İnce bir çerçevesi var ve sağlam duruyor. 2 hdmi 2 usb 1 scart girişi var usb girişleri hariç gerisi genelde tvnin arkasında. Televizyon kumandası televizyon işlem yaparken çalışmayabiliyor. Görüntü olarak mükemmel diyemem ama bu fiyata gayet iyi, eğer görüntüyü merak ediyorsanız resim de koyabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver arkadaşım görüntüyü, 2 katından fazla fiyata 46h7000 Samsung aldık da ne oldu? Yok ışık sızması, yok kumlu puslu görüntüsü beni tv'den soğuttu.
    Bu topiği açtıktan sonra kimseden bilgi alamayınca güya riske girmeyip Samsung almıştım. Plastik kalitesi dahil vasat. Bağlantı yerleri oynuyor, her an elimde kalacak gibi.

SEG'in görüntüsü samsung'dan iyi bile olabilir. Nitekim babamda vestel pf5065 var, görüntüsü bana daha doğal ve akıcı geliyor.

Seg'i alanlara hayirli olsun, keyfinize bakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splater -- 26 Eylül 2014; 17:26:37 >
  • DTS ses çözebiliyor mu?
  • A101 de 120p lira olunca alaşım geldi. 3d yok, ihtiyacında yok. Dahili uydu alıcı önemliydi. Bunda var ama geçişler yavaş denmiş. Bu ürünü bilenler yorumlarda sevinirim. Eksiği, gediği, kusuru nedir?
    ------
    Çeşitli resimler eklersen çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 27 Eylül 2014; 13:38:52 >
  • Yukarida arkadasin dedigi dogru ben lg aldim lb652 modelini cok da memnun oldugum soylenemez banding ve dse sorunu var.simdiki aklim olsa bu tv den alirdim.cok para vermeye gerek yok bence arkadaslar karar sizin.

• 2 gün geçti, kalmışmıdır ki A 101 lerde bu tv'den?
    Bir de dahili wi-fi var mı bunda?

• A101 de yoksa carrefour lari takip edin. 100-200 fazla olabilir fiyati.

• Telefonu almak isteyenlerin fikir sahibi olması için fotoğraf ekliyorum. Hem HD hem de SD kanalların fotoğrafları mevcut. Fotoğraflar görüntü kalitesini tam olarak belli etmesede renk kalitesi fotoğraflardaki gibi. Televizyon fotoğraflardan daha net bir görüntüye sahip. Açıkçası SEG markası bu televizyondaki görüntü kalitesiyle beni şaşırttı. Televizyonun eksik yanları 3D olmaması ve dahili wi-fi aparatının olmaması ama bunlar da olmazsa olmazlardan değiller.

SEG 48LNB6240  bu tv yi nasıl bilirsiniz?

• Resimleri gören almaya gitti sanırım. Cevap bile vermeden

Ben de metrodayım, 50" olanı var 50SNB Modeli . Onu incelerken burayı gördüm.

Bundan metro hariç bi yerde yok sanırım. En iyisi eve gidip biraz daha araştırmak.

Bilgisi olan arkadaşlar kıs bi yeşillendirebilirmi acaba.

Bu panel olayı nasıl oluyor.

48" olan seg sunny gibi modeller genelde samsung panel mi kullanıyor ?

Eğer öyleyse bu 48" olanını genelde samsung üretir, 50" olanını LG üretir gibi bir durum mu acaba ?

Nasıl araştırma yapayım şimdi ben. 100 ekran ve üstü en uygunlarından bir tv alacağım. 3D felan önemli değil.

• 25.09.2014 tarihinde A101 den aldığım Seg 48 inc Smart Led Tv nin internet browser tuşuna bastığımda İnternet portalını açmıyor (ULAŞMAK İSTEDİĞİNİZ SERVİS ŞU ANDA YANIT VERMİYOR) şeklinde bir ekrana mesaj geliyor factory resetledim ama düzelmedi sebep nedir acaba Bu gün yeni yazılımda yükledim yine olmadı hiç bir şekilde İnternet portalına bağlantı yapamadım Sadece Youtube tuşuna basıldığında youtubeyi açıyor bağlantı yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebatur -- 22 Ekim 2014; 22:45:37 >

• yarın bu tv yi alacam a101 den... 400 smr 48 inç fiyatında 1199 taksitli 1247tl 50 tl de wifi aparatı fiyatımış bir kaç yere sordum bu hz olayını sizin aldığınız yayın hz önemlidir dedi türkiyede görüntü hızı olarak geneli 50hz yayın yapıyorlar hd ler ise 100 ile 150 arasındamış yani 600 hz bir phlips aldığında 600 hz görüntü yayının varsa izleyebiliyormuşsnuz 600 lükte aldığında izlediğiniz görüntü 50 ile 100 hz arasındamış olay sadece tv nin görüntü panelinde bitiyor o kaliteli ise çok daha kaliteli görüntü alabilirsiniz dedi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebatur

25.09.2014 tarihinde A101 den aldığım Seg 48 inc Smart Led Tv nin internet browser tuşuna bastığımda İnternet portalını açmıyor (ULAŞMAK İSTEDİĞİNİZ SERVİS ŞU ANDA YANIT VERMİYOR) şeklinde bir ekrana mesaj geliyor factory resetledim ama düzelmedi sebep nedir acaba Bu gün yeni yazılımda yükledim yine olmadı hiç bir şekilde İnternet portalına bağlantı yapamadım Sadece Youtube tuşuna basıldığında youtubeyi açıyor bağlantı yapıyor

hocam senin wifi aparatı yok eğer varsa bağlantı ayarlarını ayarlamadığından bu hatayı veriyordur...

• murat23351 M kullanıcısına yanıt
    wifi ile bağlanmıyorum ethernet bağlantısı var Kumanda üzerinden ayarları kontrol ettim youtubeye direkt bağlanıyor internet portalına bağlanmıyor sanırım servis ayarlarından yapılacak bir durum halen aynı mesajı alıyorum
  • Dns ayarları var mı?

• bakalım bugun a101 den aldık kutuda daha açmadık.
    yarın servis gelecek 30 TL montaj ücreti alacaklarmıs
  • Alan birisi söküp panelin markasına baksın, lg samsung falansa iyi yoksa çöpe para vermeyin elinizde kalır. Resimlerde renk ve görüntü berbat görünüyor ayrıca keşke video olsaydı 720p
  • quote:

Orijinalden alıntı: etolelement

Alan birisi söküp panelin markasına baksın, lg samsung falansa iyi yoksa çöpe para vermeyin elinizde kalır. Resimlerde renk ve görüntü berbat görünüyor ayrıca keşke video olsaydı 720p

video

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: etolelement

Alan birisi söküp panelin markasına baksın, lg samsung falansa iyi yoksa çöpe para vermeyin elinizde kalır. Resimlerde renk ve görüntü berbat görünüyor ayrıca keşke video olsaydı 720p

video

Eyvallah, görüntüsü fena değilmiş, panel de kaliteli uzun ömürlü bir şeyse bu fiyata 2 tv çok iyi

• perşembe günü aldım kendim kurdum kanal listesini usb yükledim hd yayınlarla birlikte sd ler güzel bulutlanma veya ölü piksel yok sadece panel ile dış çevçeve arası dokuntuğunda oynuyor gibi onu sorduğumda dış darbeler karşı absorbe etmek için düşünülmüş denildi.. a101 den 2. tv nin kutusunuda açtırdım onda da vardı.. internet ayarlarını otomatik ip almayınca manuel kendim girdim sorunsuz tüm portallar çalıştı... aynı özelliklede farklı üründen kafadan 400-500 tl ucuzmuş kortuğum gibi çıkmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

bakalım bugun a101 den aldık kutuda daha açmadık.
    yarın servis gelecek 30 TL montaj ücreti alacaklarmıs

Alıyorsunuz tamam da. A101 den geçeli çok oldu bunlar. Siz nerden hangi A101'den buluyorsunuz ki. Biz de bulalım alalım nereden alacağız. Son olarak tam modelini verebbilirmisiniz. Belki başka bir site daha satıyordur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.