Şimdi Ara

Seg KM 700 Çamaşır Kurutma Makinesi 599 TL Vsoutlet (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
4
Favori
15.487
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sizinki nasıl bir örnek anlamak guç tabiki arkadaş bir fırsat paylaşmış alınır alınmaz ayrı konu bu bir fırsattır ancak sizinki de bir değişik clio-passat muhabbeti buradaki fiyat 3bin Liradır en fazla ve bunu veremeyecek (vermez o ayrı ver-E-meyecek diyorum) arkadaş varsa 500 de vermesin assın çamaşırı kurutsun. Bu bağlamda adam 150 bini verecek gücü varsa arkadaş bunun ikisi de gidiyor hatta passat fazla yakıyor clio mu alayım diyecek? Güldürmeyin insanı. Burada insanlar bilgileri ölçüsünde insanların maddiücü yeteceğini düşünerek neden a+++ ürün alınmalı onu açıklıyor burası da forum sonuçta konuşulacak illaki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haldunser H kullanıcısına yanıt
    Hepsi bir arada yika kurut makine kullaniyorum 5 senedir beko yk964 sanirim konuyu gorunce saga sola sallayan yok isi pompasi yok A+ muhabbeti ni okuyunca aklima gelenlere tercuman olmussunuz ellerinize saglik.

İhtiyacim olsa bir sn dusunmezdim bu fiyata buyuk kolaylik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargoya ne zaman verilecek sipariş verenlerin bilgisi varmı? Teslim alanlar fotoğraflarını yüklerlerse seviniriz

• Olay anlaşılmıştır, imkanı olan ısı pompalı alabilir ama kışın çamaşır kurumuyor bu fiyata kurutma makinesi kaçmaz alalım işimizi gördüğü kadar.

Ben sipariş geçtim para az ama 3 günde çamaşırı kurutamadığım için zorunlu ihtiyaç. Bu fiyatlarda tavsiyesi olan arkadaş varsa fikrini almak isterim.

• britony kullanıcısına yanıt
    Bu ürünün esprisi ne ki bu kadar pahalı? Hayır koca makineye 600 verirken, bu kiytirik aparatin 200 lira edecek nesi var ki?

Şu ürünü alsak üstüne kurutma makinası koyamaz miyiz?

m.n11.com
    Banyo Dolapları - Banyo Dolabı Modelleri - n11.com
    https://m.n11.com/terni-camasir-makinesi-dolabi-alt-modul-dolap-banyo-dolabi-P199575499

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben de aldım eve, kışın çamaşırları kurutacak yer bulamıyordum. Teşekkürler.
  • Makinenin ebatlarına dair bir bilgi bulamadım. Çamaşır odamızda dolap yaptırdık ve altta çamaşır makinesi, üstte kurutma makinesi konacak şekilde, lakin boyutları büyük olur mu acaba diye tereddüt ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

Bu ürünün esprisi ne ki bu kadar pahalı? Hayır koca makineye 600 verirken, bu kiytirik aparatin 200 lira edecek nesi var ki?

Şu ürünü alsak üstüne kurutma makinası koyamaz miyiz?

https://m.n11.com/terni-camasir-makinesi-dolabi-alt-modul-dolap-banyo-dolabi-P199575499
    Hocam o gösterdiğin ürünün üzerine kurutma makinesi koyulabileceğini ben sanmıyorum. bunun vibrasyonu var bilmem nesi var.
    Benim gönderdiğim ürünün fiyatıyla ilgili yorum yapmayacağım ama montaj yaparken her iki makineyi birbirine öyle bir sabitliyorsunuzki ikisi tek makine gibi oluyor. Bu gönderdiğiniz ürün kesinlikle güvenli gelmedi bana.

• Üründe çamaşırlar görünüyormu kapakdan yoksa tamamen kapalı şekilde mi?

• KAPTIM BEN DE BİR TANE. TEŞEKKÜRLER
  • Kargosu yola çıkan var mı?
  • Online satin alinmiyor gozukuyor. Sizler nasil aldiniz?

• Simdi Bende Baktım,Satışı Kapanmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt
    Bende kargolandı olarak görünüyor, ilk alanlardanım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende de kargolandı diyor ama kargo linkine tıkladığımda Kayıt Bulunamadı diyor.
  • Ürün akşam 6 civarı elimde olacak. Servise kargolandı. Servis gelp kuracak. Deneyimleri paylaşayım. uzun uğraşlar sonucu genel müdürlükten kullanma kılavuzunu pdf olarak elde edebildim. İhtiyacı olan detaylı inceleme yapablir. Mesela üründe çoğu makinada olmayan su tahliye hortumu var pdf dosyasına göre.

Dosyayı bu linkten indirebilirsiniz.
    1drv.ms
    Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online.
    https://1drv.ms/b/s!AvkH3cmAxBMthC0Rj1lq2gm4ss9i

• Kargoyu neden takip edemiyoruz ya ?
    Nerede olduğunu nasıl bulacağız ürünün ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.