Şimdi Ara

Seg KM 700 Çamaşır Kurutma Makinesi 599 TL Vsoutlet (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
4
Favori
15.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • On kapağın plastik olması haricinde cihaz çok çok iyi cıktı bekledigimden. Işını tam yaptı.malzeme kalitesi orta. Ama sorun cikarmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kargo hala gelmedi. Takip no da yok.

Kurutmayı Çamaşır makinesi üstüne koymam lazım, başka yer yok. Vestel Servise sordum, çamaşır makinesi ile kurutmayı istifleme aparatından bihaberler. Sanırım piyasada nette satılan Wpro marka haricinde ürün yok.
  • _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt
    Şu sayfada;
    www.vsoutlet.com.tr
    VsOutlet
    https://www.vsoutlet.com.tr/Orders.aspx

Sipariş Kargoya Verildi yazıyorsa (bu yazının üzerine tıklayın) horoz lojistik ile size en yakın servise gönderiyorlar. Servis alıp getiriyor. Misal arkadaşa aldığımız makine (İstanbul) dün servise teslim edilmiş ancak arkadaşı aramamış kimse. Bugün gördük. Yarın servisi arıyor olucaz. Bugün tam 7 gün oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukeabilisim -- 24 Temmuz 2018; 21:10:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dukeabilisim

Şu sayfada;https://www.vsoutlet.com.tr/Orders.aspx

Sipariş Kargoya Verildi yazıyorsa (bu yazının üzerine tıklayın) horoz lojistik ile size en yakın servise gönderiyorlar. Servis alıp getiriyor. Misal arkadaşa aldığımız makine (İstanbul) dün servise teslim edilmiş ancak arkadaşı aramamış kimse. Bugün gördük. Yarın servisi arıyor olucaz. Bugün tam 7 gün oldu.
    Çok teşekkür ederim, her yere tıkladım ama buraya tıklamamışım.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferther

Hesabın hatalı; vaktimi ayırıp nedenlerini açıklayayım, millet yanlış bilgilendirilmesin
    A- Hesabı haftada 2 kez kullanıma göre yaptığını söylüyorsun. Bekar adam haftada 1 renkli 1 de beyaz çamaşır yıkasa o kullanım sayısına ulaşır. 4 kişilik ailenin haftada 2 kez çamaşır yıkaması her gün aynı kıyafeti giyip haftada bir kez banyo yapmıyorsa HAYAL.
    B- Makinenin yazın kullanılmayacağını söylüyorsun, yaz aylarında makineyi seyredip, iç çamaşırları balkona asarım diyorsan zaten alma o makineyi.
    C- Her çamaşırı kurutmaya atamazsın diyorsun, o ucuz, yoğuşturmalı makineler için geçerli, çamaşırın kavrulur. Isı pompalı makineye yıkanmayan kumaşı bile atıp havalanmasını, kötü kokulardan arınmasını sağlayabilirsin.
    Ç- Isı pompalı makineler 8-9 kilo kuruturken senin electrolux 7 kilo kurutur bu da %12- %28 arasında fark yaratır nedense hesaba katmamışsın,
    D- Isı pompalı makinalar, en ucuzunu almazsan A++ sınıfındadır, Boschda A+ makine yok, nedense hesabı buna göre yapmamışsın.
    E- İyi makineyi 10 sene sorunsuz kullanırsın, bizim evde o hurdası çıkar dediğin makine haftada 7 den fazla çalışır, 3 yılda 0 sorun.
    F- Çok yakan makineyi alıp, sarfiyatı düşürmek için 3 kademeli elektrikle, gece yarısı makine boşaltmakla uğraşırım diyorsan sen bilirsin.
    G- Firmaların üretimine bakarsan 2 adet B sınıfı makine yapan firmanın 10 adet A++ ısı pompalı makine yaptığın görürsün, çünkü talep bu yöndedir, aklın yolu birdir.

Alıntıları Göster
    cevap veren arkadaşa katılıyorum

mühendis adam mühendis mantığıyla düşünür, bir bildiğimiz var ki a plus makina alın diyoruz.

ayrıca 600 liralık malzeme kalitesiyle 1600 liralık malın kalitesi ve özellikleri bir olamaz. bu makinaları hiç kimse 2-3 yıl kullanmak için almaz bu tür makinaları alan kişi en az 10 sene sıkıntı çıkartmadan kullanmak ister.

sizin yaptığınız iş 5 liralık led lamba almak yerine ucuz olduğu için 1 liralık sarı akkor lamba almaya benzer

gerekli hesaplamaları yaparak konuyu uzatmak istemem sadece çok net israf olduğunu söyleyebilirim.

zaten bu sınıf ürünler piyasada kalan son ürünler bir daha üretilmiyecekler

• Yani sırf ürünü kötülemek için yazdığınız ne kadar belli. Ürünün fiyatı 950 TL sadece bir süreliğine indirime girdi ve alan aldı. Vestel yeni kurutma makinesi fabrikası kurdu ve muhtemelen bunlar ilk üretilen makineler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arçelik LG klima fabrikasında çalıştım zamanında.

Üretim hattı sabit ürünlerle montaj yaparken. Dış çerçevesi montajı sırasında Lg arçelik beko bloomberg altus markası takılıyordu. içi tesisatı malzemeleri aynı ama satılırken farklı fiyatta satılıyordu. Şimdi gidip piyasadan LG mi alırsınız Altus marka klima mı alırsınız ?
  • A plus'çıları gözardı edersek.. Makine geldi ve kullanıma başlandı.
    Öncelikle malzeme kalitesi ve görüntüsü kusursuz. Dijital göstergesi ve tuşlar benim profilo'dan çok daha başarılı.
    Kurutma performansı harika.
    Ürün halen satışta. Bu fiyata bir daha bulamazsınız.
    İsteyen gitsin 3 katına a plas, plas plas alsın.

NOT: mühendisim.
    NOT 2: mühendis rasyonel ve analitik düşünebilen adamdır. Fayda performans analizi yapar. Üreticinin sana dayadığı havalı özelliklere sazan gibi atlamaz.
  • Makine geldi, yetkili servise göndermişler onlarda getirip kurdular. Hatta sağolsunlar çamaşır odamızı da beraber düzenledik, yardımcı oldular. Henüz kullanmadık, kullanınca düzenleme yaparım.

Not: Mühendis Spor.

Ekleme: Çarşaf ve havluları attık. Kaç saatte kuruttuğunu ölçmedik. Çamaşırları içinden aldığımiz gibi dolaba katladık. Sanıyorum 1,5 - 2 lt su çıkmıştır. Biz memnun kaldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 1 Ağustos 2018; 0:28:11 >
  • Su makineyi almadığım icin kafamı duvarlara vuruyorum Vsoutlet mağazasına gidip ürünü inceleyim derken fırsatı kaçırdım. Şimdi benzer özelliklerde 1800 den asagi makine yok

• ChemtraiLs kullanıcısına yanıt
    Bende vallahi başımı duvarlara vuracağım cidden...

1+1 evde çamaşır asınca rutubet oluyor. Fırsatçı esnaf stok yapıp şimdi 1500 den satıyorlar.

Keşke 599 iken alsaymışım hatta 899 iken de alsaymışım

• Stoklara halen girmedi. Vestel müşteri hizmetleri de stoklara ne zaman girecek bilmiyoruz diyor. Maaşallah 1499 tl den satmaya çalışan esnaf var bu makineyi. Israrla bekliyoruz bakalım yeniden stoklara girsin diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: ms3rtek

cevap veren arkadaşa katılıyorum

mühendis adam mühendis mantığıyla düşünür, bir bildiğimiz var ki a plus makina alın diyoruz.

ayrıca 600 liralık malzeme kalitesiyle 1600 liralık malın kalitesi ve özellikleri bir olamaz. bu makinaları hiç kimse 2-3 yıl kullanmak için almaz bu tür makinaları alan kişi en az 10 sene sıkıntı çıkartmadan kullanmak ister.

sizin yaptığınız iş 5 liralık led lamba almak yerine ucuz olduğu için 1 liralık sarı akkor lamba almaya benzer

gerekli hesaplamaları yaparak konuyu uzatmak istemem sadece çok net israf olduğunu söyleyebilirim.

zaten bu sınıf ürünler piyasada kalan son ürünler bir daha üretilmiyecekler

Alıntıları Göster
    Bu sınıf ürünler üretilecekler. Bu ürünlerin üretilemeyecek noktaya gelmesi 2020 yi bulacak.
    600 liraya alınan bu ürün ulaşılabilirlik ve ürünü yaymak için fiyatlanmış bir ürün ve Vestel in fabrikalarında üretilmiş .

kalite olarak da incelendiğinde birçok markadan da öte olduğu açık.

Ortalama bir fiyatlama yaparsak; normal bir ailenin elektrik faturasını:

1,6 tl/kullanım (bir kullanım ortalama 4kwh enerji tüketimi demek; 1 kwh google dan alınan bilgiye göre 0,45 tl vergi dahil)
    Ayda kullanım sayısı: 12

12 x 1,6 TL = 19,2 TL olarak arttırır.

Isı pompalı cihazlar, rezistanslı cihazların 1/3 ü kadar enerji tüketir. bu da aylık olarak 19,2 / 3 = 6,4 TL ek masraf yaratır demek.

iki cihaz arasındaki fark: 19,2-6,4= 12,8 tl

aylık fark.

İki cihaz arasında ne kadar fiyat farkı var? (ısı pomğpalı cihaz ne kadar tam bilmiyorum markaya göre değişir tabi. sadece 1600 yazdığınız için bu fiyat üzerinden yürüdüm)

1600 - 600 = 1000 tl

1000 / 12,8 = 78 ay = 6,5 yıl eder..

Bu hesaba göre isteyen istediği makinayı alabilir.

• Arkadaslar bu cihazı kullanıyorum ama camasılar yıpranıyor ozellikle camasırların tüm lastiği sündü. Sizde durum nedir?

• _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt
    vestel servislerini arayarak bilgi edinebilirsiniz. istif aparatı mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: isseyy

Arkadaslar bu cihazı kullanıyorum ama camasılar yıpranıyor ozellikle camasırların tüm lastiği sündü. Sizde durum nedir?
    ilkdefa mı kurutma makinası kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercedesv8

ilkdefa mı kurutma makinası kullanıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    evet ilk kez çamaşır kurutma makinası aldık. ilk kez kullanıyoruz.
  • vallahi kaç aydır vestel merkez dahil makineyi sormadıgım yer kalmadı. vsoutlete bir daha gelmeyecek büyük ihtimal 599 yada 899 tl gibi bir fiyata...

en ucuz 1299 a internetten buldum. ne dersiniz sizce alınır mı?
    bi kaç aydır kullanan arkadaşlar fikir verebilir mi? deneyimleriniz nedir?
  • candyman kullanıcısına yanıt
    Aldığımız fiyata göre çok memnunuz, kurutma yazın dolap kurulduğunda çok güzel kuruturken şimdi nemli bırakıyor bizde ekstra kurutmada kurutuyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: halil_tuyun48

Aldığımız fiyata göre çok memnunuz, kurutma yazın dolap kurulduğunda çok güzel kuruturken şimdi nemli bırakıyor bizde ekstra kurutmada kurutuyoruz
    Bende almayı düşünüyorum nemli bırakma sorunu kış mevsimiyle beraber mi başladı veya çamaşır makineniz artık daha ıslak bırakıyor olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.