Şimdi Ara

seg lcd tv arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
6.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 32" seg model 32900 lcd var . fişe takıldığında standby yok, ön panel tuşları dıt sesi veriyor.
    ancak açılmıyor.
    voltajları ölçtüm tam 3 5 24 ok
    kondansatörleri kontrol ettim ok inverteri elle start verdim back ışıkları yanıyor. standby ledine 4,7 v geliyor
    arıza nereden olabilir fikri olan varmı.
    power kart modeli 17pw25-4 v1
    yardım edin takıldım kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcengiz1982

Elimde 32" seg model 32900 lcd var . fişe takıldığında standby yok, ön panel tuşları dıt sesi veriyor.
    ancak açılmıyor.
    voltajları ölçtüm tam 3 5 24 ok
    kondansatörleri kontrol ettim ok inverteri elle start verdim back ışıkları yanıyor. standby ledine 4,7 v geliyor
    arıza nereden olabilir fikri olan varmı.
    power kart modeli 17pw25-4 v1
    yardım edin takıldım kaldım.

PFC üniten çalışıyor ancak stby çalışmıyor.
    bu her iki ünite ayrı smps dir
    iki smps trafosunun küçük olanı stby sistemine aittir. hemen arkasındaki LM7805 in çıkış voltajları yoktur zira girişi yoktur. bence primer ünitede stby kısmını kontrol etmelisiniz (eğer 7805 arızalı değilse)
  • sıkıntı power değilmiş elimde vardı değişti arıza devam ediyordu.SAĞDAKİ KARTı DEĞİŞİNCE ÇALIŞTI.Teşekkürler cevap için ayrıca incelemeye devam ediyorum arıza nerede belirleyemedim.yazılım denemek lazım birde.kısa devre olsa led yanıp söner diye bekliyordum oda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcengiz1982

sıkıntı power değilmiş elimde vardı değişti arıza devam ediyordu.SAĞDAKİ KARTı DEĞİŞİNCE ÇALIŞTI.Teşekkürler cevap için ayrıca incelemeye devam ediyorum arıza nerede belirleyemedim.yazılım denemek lazım birde.kısa devre olsa led yanıp söner diye bekliyordum oda yok.

Anakart nedir 17MB25 mi yoksa 35 mi?
  • 17mb48-1.1
  • mcengiz1982 kullanıcısına yanıt
    MB48 ise debug kart ile v4.4 yüklemen lazım tabi kart yazılım alır halde ise. o kartlarda usb den yazılım desteği yok maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Led tv arıza
    8 yıl önce açıldı
    philips lcd tv görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.