Şimdi Ara

SEG PLAZMA KULÜBÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.117
Cevap
2
Favori
97.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytacmetin

arkadaşlar daha önce vardı da benmi farketmedim bilmiyorum ama bu akşam hoparlörde sesle beraber birr zzzzzzzzzz sesi geliyor. mute yapınca oda kesiliyor. bir kaç kanala da geçtim devam ediyor o ses. kanal ayarsız desem uydu yayın kullanıyorum. sizde varmı bu durum yada ayar probleminden mi...

Üstad ben de yok. Ama bugün bi arkadaşımla konuştum. O da yeni aldı. Ondada varmış biraz
  • Bu gün beylikdüzü migrostan ben de bir 106 ekran Seg plazma TV aldım. Kurmak 5 dakikamı almadı.
    Beklentimi tam anlamı ile karşıladı diyebilirim. Fiyatı 1.390 YTL idi. Migros kart ile 10 YTL de indirim yaptılar :) Bonus karta 12 ay taksit...
    kanallarda cızırtı vs her hangi bir problem görmedim.
    Evim migrostan araba ile 5 dakika mesafede. Adam 5 iş günü içinde teslim ediyoruz gibi "araba tut götür" anlamına gelen bir laf etti. Ben de arabası olan bi arkadaşın yardımı ile eve götürebildim.
    Önceki televizyonum 32 ekran Shov idi. Maç izlemek, film izlemek ne kadar güzelmiş, şimdi anladım :)
    Tek korkum elektrik faturasının azması...
  • Sorun yaşayan arkadaşlar servis çağırın rapor tuttturun ve migrosa iade edin. Bunu bana öneren migros mağaza müdürüdür... Yani hiiiç uğraşmayın...
    quote:

Orjinalden alıntı: sissente

quote:

Orjinalden alıntı: aytacmetin

arkadaşlar daha önce vardı da benmi farketmedim bilmiyorum ama bu akşam hoparlörde sesle beraber birr zzzzzzzzzz sesi geliyor. mute yapınca oda kesiliyor. bir kaç kanala da geçtim devam ediyor o ses. kanal ayarsız desem uydu yayın kullanıyorum. sizde varmı bu durum yada ayar probleminden mi...

Üstad ben de yok. Ama bugün bi arkadaşımla konuştum. O da yeni aldı. Ondada varmış biraz

• LG 42PC51 ile bunun arasında kaldım arada 1200ytl oynuyor ne yapıcam bilmiyorum bayram sonrasına bırakıcam kararımı herhalde
  • benim 57 ekran philips bundan daha iyi
  • Arkadaşlar ben uydu alıcısını plazmaya nasıl bağlıyacam. Scart lamı yoksa başka şekilde mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serk84

Arkadaşlar ben uydu alıcısını plazmaya nasıl bağlıyacam. Scart lamı yoksa başka şekilde mi?

Altın uçlu scartla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıspanak

ankamall dan geldim

bütçem kısıtlı olduğu için 3 tv beğendim

42 "LG 42PC1R 2000 ytl 12 taksit teknosa

42" panasonic 42PV45 2000 ytl 12 taksit buda teknosa

40" viewsonic N4060W 2000 ytl 12 taksit bimeks

42 " Seg 1390 ytl 12 taksit migros kampanyalı fiyatı kampanya stoklar eriyene kadarmış, eğer stok dediği reyindakiler ise orada 35 civarı 106 ekran seg vardı

seg ile diğerleri arasında görüntü olarak bir fark göremedim, fiyatları zaten ortada.

nakliye için migrostaki görevli önce semt sordu eryaman deyince salı gününe kalır falan dedi, ben bunu bayramdan sonra ancak diye yorumladım.

Bu arada arkadaşlar ben oturma odası için yani max 3 metrelik bir uzaklıktan izlemeyi düşünüyorum acaba 3 metre için 106 elran büyük mü olur yada rahatsız eder mi?

3m için 106 çok uygun,ben öyle yaptım,mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 17 Aralık 2007; 10:19:37 >

• 3 metre icin 106 ekran cok degil mi.
  • selamlar

hafta sonu ps3 ve xbox'ı televizyona bağladık, ps3'te HD Dvd (cnbc'deki 24 dizisi) ve Blue-Ray (Kara şahin düştü) izledik, görüntü kesinlikle süper. BlueRay DVD 1080p normalde fakat televizyon 1080i olarak görüntü verdi. Mağazalarda 4000-5000 YTL lik televizyonların verdiği görüntülerle tıpatıp aynı, renkler inanılmazdı.

ps3 ve xbox oyunlarında, oyuna göre 720p yada 1080i de oynatabiliyor, ve koca ekranda oyunlar muhteşem.

Bu televizyonun tartışılacak birşeyi varsa onlar da :
    - tek hdmi girişi var (keşke 2-3 tane olsaydı)
    - tüm çıkışları ve girişleri arkada (duvara astıktan sonra kablo takmak çok zor olacak)
    - dizayn üzerinde çalışılabilir

plazma'dan beklenecek performans kriterlerini fazlasıyla yerine getirdiğine inanıyorum
  • Madem bu kadar iyi bir TV niz var neden bu forum alanında dolaşıyorsunuz
    quote:

Orjinalden alıntı: MUJİM™

benim 57 ekran philips bundan daha iyi
  • Merhaba bende cumartesi günü seg plazma landım :) çok iyi etmişim görüntüleri eski next ye 2000 uydu alıcımla izliyorum bence çok iyi 72 ekran tüplü televizyonumu aratmadı çok memnunum şu an masa ütü standıyla kullanıyorum ama duvara asacağım bütün girişleir arkada o yüzden bir şey takıp çıkartmada baya zor olacak zira ağır bir cihaz anca iki kişiyle çıkartlılıp takılabilir o yüzden standart değilde açılı bir aparat almayı düşünüyorum kendi hopörleri var orta halli bir sesi var ben zaten ayrı bir sistem kullanıyorum... görütülerden memnunum yanlız en az 2 mt ve sonrasından izlendiğinde tatmin edici zira yayınlar belli ve tv de büyük benim izleme mesafem 3,5-5 mt arası kontrası düşük gibi geldi dip kontrast yapınca şimdi daha iyi diyorum yada bana öyle geliyor bilemiyorum... şu an pc bağlamadım. tavsiye ederim bu fiyata bence çooook iyi parasını hak ediyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: magicool

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

0.216.317 18 88 - 317 63 25

ama yetişilirmi bu saatten sonra bilemiyorum

tekrar teşekkurler

onemli degl bugun olmassa yarın olur gunler torbaya mı girdi canım

dün sondu diye biliyorum

çünkü bugün son demişlerdi

hem elazığ migros hemde ataşehirdekiler

• enerji tüketimi hakkında bi ibare görebildinizmi

bide arkasında fan varmı bunun ben göremedim

ayrıca ısınması nasıl çok ısınıyormu acaba
  • Fan görmedim, çok ısınmıyor, enerji tüketimi başlıkta daha önce yazıldı. 315 watt
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.amon

quote:

Orjinalden alıntı: ıspanak

ankamall dan geldim

bütçem kısıtlı olduğu için 3 tv beğendim

42 "LG 42PC1R 2000 ytl 12 taksit teknosa

42" panasonic 42PV45 2000 ytl 12 taksit buda teknosa

40" viewsonic N4060W 2000 ytl 12 taksit bimeks

42 " Seg 1390 ytl 12 taksit migros kampanyalı fiyatı kampanya stoklar eriyene kadarmış, eğer stok dediği reyindakiler ise orada 35 civarı 106 ekran seg vardı

seg ile diğerleri arasında görüntü olarak bir fark göremedim, fiyatları zaten ortada.

nakliye için migrostaki görevli önce semt sordu eryaman deyince salı gününe kalır falan dedi, ben bunu bayramdan sonra ancak diye yorumladım.

Bu arada arkadaşlar ben oturma odası için yani max 3 metrelik bir uzaklıktan izlemeyi düşünüyorum acaba 3 metre için 106 elran büyük mü olur yada rahatsız eder mi?

3m için 106 çok uygun,ben öyle yaptım,mükemmel.

hocam çok teşekkür ederim. İnşallah bayradan sonra bende alıyorum.

• elektrik tüketimi gözümü korkuttu
  • hesaplanması direkt böyle değil sanırım

yani 315*3=1 kw değil galiba

başka bi hesabı vardı onun

yani saatlik masrafı nedir kuruş olarak

kw ı 20 kuruş desek mesela
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: magicool

quote:

0.216.317 18 88 - 317 63 25

ama yetişilirmi bu saatten sonra bilemiyorum

tekrar teşekkurler

onemli degl bugun olmassa yarın olur gunler torbaya mı girdi canım

dün sondu diye biliyorum

çünkü bugün son demişlerdi

hem elazığ migros hemde ataşehirdekiler

elimde migrosun yayınladıgı gaxste yayını var 24 aralık son diyor

eger bitti derlerse diye gazete yayını kesip sakladım

tarayıcım olsaydı koyardım foruma ama malesef yok

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.