Şimdi Ara

SEG PLAZMA KULÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.117
Cevap
2
Favori
97.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR RESİM İSTEMİLER İŞTE SİZE İKİ RESİM

SEG PLAZMA KULÜBÜ

SEG PLAZMA KULÜBÜ
  • Hocam cihazın alttaki resimde cihazın ayağında toz görüyorum ne çabuk eskittin cihazı

Güzel resim teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sissente

Hocam cihazın alttaki resimde cihazın ayağında toz görüyorum ne çabuk eskittin cihazı

Güzel resim teşekkürler

Aslında Resmi Eklerken Aklımdan Böyle Bir Soru Geleceği Geçmedi Değil.

Cihazı Kutusundan Çıkarır Çıkarmaz Koydum. Yani İnceleme Felan Derken Hiç Silmeye Fırsatım Olmadı.

• quote:

hocam ses olayı avr dediğin şeyi çözemedim ne demek istedin acaba?

Hoparlörsüz model içindi,galiba diğeri yok?,ampliye mi bağlayalım diye sormuştum.
  • Pc denemelerind son karar 1024x768. 720p HD toystory2 filmini çok başrılı bir şekilde gösterdi. Panel gerçekten başarılı bir panel arkadaşlar. Ayrıca NFS ve Crasday oyunlarınıda oynama imkanım oldu TV de eleştirecek bir taraf yok...
  • Arkadaşlar bişi sorucam.

Benim plazmanın üst bölümün de boylu boyunca titreme daha doğrusu sağa ve sola doğru hafif kayma oluşuyor bazen

acaba yayın kaynaklımı yoksa bir sorunmu. karşılaşan varmı acaba

bu arada kablolu t.v kullanıyorum
  • Bütün kanallarda yapmıyor sadece bir yada bir kaç kanalda yapıyorsa evet yayındandır. Denemesi bedava DVD de aynısı olmuyorsa problem yok demektir.
    quote:

Arkadaşlar bişi sorucam.

Benim plazmanın üst bölümün de boylu boyunca titreme daha doğrusu sağa ve sola doğru hafif kayma oluşuyor bazen

• ankamall dan geldim

bütçem kısıtlı olduğu için 3 tv beğendim

42 "LG 42PC1R 2000 ytl 12 taksit teknosa

42" panasonic 42PV45 2000 ytl 12 taksit buda teknosa

40" viewsonic N4060W 2000 ytl 12 taksit bimeks

42 " Seg 1390 ytl 12 taksit migros kampanyalı fiyatı kampanya stoklar eriyene kadarmış, eğer stok dediği reyindakiler ise orada 35 civarı 106 ekran seg vardı

seg ile diğerleri arasında görüntü olarak bir fark göremedim, fiyatları zaten ortada.

nakliye için migrostaki görevli önce semt sordu eryaman deyince salı gününe kalır falan dedi, ben bunu bayramdan sonra ancak diye yorumladım.

Bu arada arkadaşlar ben oturma odası için yani max 3 metrelik bir uzaklıktan izlemeyi düşünüyorum acaba 3 metre için 106 elran büyük mü olur yada rahatsız eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıspanak -- 16 Aralık 2007; 18:33:00 >

• eve teslim olayı falan yok mu?cunku eger eve teslim varsa plazma yoksa lcd tv almak durumunda kalıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: plcmn

Bütün kanallarda yapmıyor sadece bir yada bir kaç kanalda yapıyorsa evet yayındandır. Denemesi bedava DVD de aynısı olmuyorsa problem yok demektir.
    quote:

Arkadaşlar bişi sorucam.

dvd de denedim yok bişi. rahatladım

• quote:

Orjinalden alıntı: plcmn

Pc denemelerind son karar 1024x768. 720p HD toystory2 filmini çok başrılı bir şekilde gösterdi. Panel gerçekten başarılı bir panel arkadaşlar. Ayrıca NFS ve Crasday oyunlarınıda oynama imkanım oldu TV de eleştirecek bir taraf yok...

bende bu konuda aynı seylerı dusunuyorum tvyı aldıgımız ıcın degıl tv arastırması yaptıgımız ıcın. buyursunlar ustadlar tvyı elestırsınler hayalet golgelenme dısında ben okadar ıddalıyımkı dıger plazma panel hastalıklarını bunyesınde tasımıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mytolga

ARKADAŞLAR RESİM İSTEMİLER İŞTE SİZE İKİ RESİM

SEG PLAZMA KULÜBÜ

SEG PLAZMA KULÜBÜ

arkadasım ellerıne saglık foruma boyle zor ortamlarda resım koymak gercekten tvne guvenmektır aydınlık ortamda flas acık foto cekeceksın foruma koyacakasın bu zor sartlarda bıle goruntu kalıtesı harıka genelde arkadaslar daha ıyı goruntu ıcın karanlık ortamda foto cekerler yada flas kapalı aydın olrtamda. ama burda hakıkaten goruntu kalıtesının yanında panel yansımasının mınımum oldugunu herkeze ıspatlamıs olduk. tekrar ellerıne saglık.

• valla bende az önce alıyodum

yer sorunu olmasaydı şuan almıştım

kısmet
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

eve teslim olayı falan yok mu?cunku eger eve teslim varsa plazma yoksa lcd tv almak durumunda kalıcam

eve teslimi var

bölgene bakan migrostan alman yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orjinalden alıntı: magicool

eve teslim olayı falan yok mu?cunku eger eve teslim varsa plazma yoksa lcd tv almak durumunda kalıcam

eve teslimi var

bölgene bakan migrostan alman yeterli

kadikoy fenerbahce stadının altındaki migrosu aradım eve teslim yapmıyoruz diyolar

evim acıbademde bu nasıl iş anlkamadım adam siz gotureceksiniz diyor

• acıbademe soyak migros bakıyomuş

ataşehir migros öyle demişti

o yüzden göndermemişlerdir
  • quote:

acıbademe soyak migros bakıyomuş

ataşehir migros öyle demişti

o yüzden göndermemişlerdir

cok teşekkurler

acaba telefonunu nerden bulabilirim?
  • 0.216.317 18 88 - 317 63 25

ama yetişilirmi bu saatten sonra bilemiyorum
  • quote:

0.216.317 18 88 - 317 63 25

ama yetişilirmi bu saatten sonra bilemiyorum

tekrar teşekkurler

onemli degl bugun olmassa yarın olur gunler torbaya mı girdi canım
  • arkadaşlar daha önce vardı da benmi farketmedim bilmiyorum ama bu akşam hoparlörde sesle beraber birr zzzzzzzzzz sesi geliyor. mute yapınca oda kesiliyor. bir kaç kanala da geçtim devam ediyor o ses. kanal ayarsız desem uydu yayın kullanıyorum. sizde varmı bu durum yada ayar probleminden mi...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.