Şimdi Ara

SEG PLAZMA KULÜBÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.117
Cevap
2
Favori
97.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: rain67

Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var .. henüz bağlamadım ama vga çıkışlı kartım var dvi çkışlı kart ile değiştiririsem pc mi dvi hdmi ile seg plazmaya bağlayabilirmiyim illa vga dan mı olması gerekiyor... cevaplarsanız çok memnun olacağım... selamlar...
  • Arkadaşlar. Malum bu tv nin en büyük eksikliklerinden biri tek HDMI girişi olması. Bu konuda çözümü olan varmı?
    HDMI çoklayıcılar varmı? Varsa fiyatlar ne durumda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: plcmn

Arkadaşlar. Malum bu tv nin en büyük eksikliklerinden biri tek HDMI girişi olması. Bu konuda çözümü olan varmı?

benim bildigim bir bu var turkiyede acaba başka yerde bulabilirmiyiz baya pahalı geldide bana

http://www.turkgamebank.com/magaza/default.asp?git=9&urun=178272

• PC BAĞLANTISI İÇİN;
    HEM DVI --> HDMI DÖNÜŞTÜRÜCÜ KULLANARAK HDMI'DEN, HEMDE STANDART VGA KABLOSU İLE BAĞLAYABİLİRSİN, HDMI BİRAZ DAHA KALİTELİ AMA HER İKİSİNDE ÇÖZÜNÜRLÜK AYNI 1024 X 768, (ÇÖZÜNÜRLÜK AYNI AMA NEDENSE HDMI DAHA İYİ NEDENİNİ ANLAMADIM, VGA DA 2-3 KEZ DÖNÜŞÜM VAR GİBİ, DVI --> HDMI SADECE DİGİTAL GÖRÜNTÜYÜ MÜ AKTARIYO???)
    YALNIZ DİKKAT ET PC İÇİN KULLANACAKSAN LCD EKRANLAR DAHA İYİDİR, ÇÖZÜNÜRLÜĞÜN FAZLA -42" İÇİN 1920X1080 FULL HD OLMASI GEREKLİ-
  • Bu gene ucuz
    ben ararken bunu buldum

http://www.octavainc.com/HDMI%20switch%204port_toslink.htm

quote:

Orjinalden alıntı: magicool

quote:

Orjinalden alıntı: plcmn

Arkadaşlar. Malum bu tv nin en büyük eksikliklerinden biri tek HDMI girişi olması. Bu konuda çözümü olan varmı?

benim bildigim bir bu var turkiyede acaba başka yerde bulabilirmiyiz baya pahalı geldide bana

http://www.turkgamebank.com/magaza/default.asp?git=9&urun=178272

• quote:

Orjinalden alıntı: sporcu42

arkadaş helal olsun valla bu televizyonu öyle bir övmüşsünki yıllarını bu sektöre vermiş olan firmaların eksiklerini görüp demek bu plazmayı ona göre yapmışlar ve ortaya yüzyılın harikası çıkmış ... madem ucuz olduğu için almadında , diğer plazmalar 3000 ytl civarına satılırken bu ürün 1890 ytl civarındaydı, o zaman neredeydi bu kadar seg hayranı ?... koskoca vestel piyasada ünlü kendi markasını basacak bir plazma üretecek, ismi namı duyulmamış amma 3.sınıf amma 4.sınıf bir marka üretecek ve kendi markasını verdiği üründen kaliteli olacak , yahu ne kadar safça konuşuyorsunuz hayret doğrusu ...

sen benım yazılarımı topıcın basından bu yana okumus olsaydın bu cahıllıgı yapıp boyle bır cevap yazmazdın. bırıncı sayfadan basla okumaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuneSUN -- 18 Aralık 2007; 20:57:48 >

• Panel farkı olduğu kesinlikle doğrudur,kaldı ki aynı markanın, üretim yerleri bile karşılaştırıldığında,birbirleri arasında, board, vb...yapısal farklılıklar dikkati çekiyor.
  • Kampanya halen devam ediyor 32LCD(899YTL) içinde 42Plazma(1390) içnde ankara migrosta hemde girişe dizmişler onlarca koli mevcut. Ama gene cesaret edip alamadım :((.
  • valla bence hiç çekinme, niyetin varsa al. soora pişman olursun. öyle pişman olacağına, al seyrederken beğenme de pişman ol. bu pişmanlık daha ucuza gelir.
  • Ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler..

quote:

Orjinalden alıntı: JuneSUN

quote:

Orjinalden alıntı: mytolga

ARKADAŞLAR RESİM İSTEMİLER İŞTE SİZE İKİ RESİM

SEG PLAZMA KULÜBÜ

SEG PLAZMA KULÜBÜ

arkadasım ellerıne saglık foruma boyle zor ortamlarda resım koymak gercekten tvne guvenmektır aydınlık ortamda flas acık foto cekeceksın foruma koyacakasın bu zor sartlarda bıle goruntu kalıtesı harıka genelde arkadaslar daha ıyı goruntu ıcın karanlık ortamda foto cekerler yada flas kapalı aydın olrtamda. ama burda hakıkaten goruntu kalıtesının yanında panel yansımasının mınımum oldugunu herkeze ıspatlamıs olduk. tekrar ellerıne saglık.

• Ben saf olmayı kabul ediyorum

1400 ytl ye beni tatmin edici bir 106 ekran plazma. Görüntü kalitesinden memnunum. Oturma odasına da 900 ytl ye seg lcd yi almayı düşünüyorum. Etti 2300 ytl. Bu paraya bile hala "tanınmış marka" bir plazmayı alamıyoruz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissente -- 18 Aralık 2007; 23:12:00 >
  • alın arkadaş alın isterseniz evinizdeki her odayı seg'lerle donatın ama 10 tane de seg alsanız bir kaliteli plazma ve lcd yapmaz ... ayrıca arkadaşın biri sen gidip gördün mü demiş ... özel olarak sırf o ürünü görmek için Konya migrosa gittim ... ürün geleli 3 gün olmuş ve 3 tane gelmiş ... ikisi gelir gelmez satılmış birisi de teşhirde duruyordu ... görüntü olarak beni philipsi kullandıktan sonra o kadar cezbettiğini söyleyemem ... eğer philpsten önce görmüş olsaydım belki alırdım ... ama şimdi anlıyorum ki büyük bir kumar oynamış olurdum ... size kendi plazmalarınızla mutlu ve keyifli vakitler geçirmenizi dilerim ... neticede parada sizin , zevkte ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rain67

Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var .. henüz bağlamadım ama vga çıkışlı kartım var dvi çkışlı kart ile değiştiririsem pc mi dvi hdmi ile seg plazmaya bağlayabilirmiyim illa vga dan mı olması gerekiyor... cevaplarsanız çok memnun olacağım... selamlar...

vga-vga,dvı-hdmı,hdmı-hdmı baglarsın,ekran kartını değiştireceksen hdmı çıkışlı ile değiştir.Ancak hdmi desteği için işlemci,ram,boardın da bayağı bi güçlü olması lazım,çift çekirdek..vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 19 Aralık 2007; 1:02:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sissente

Ben saf olmayı kabul ediyorum

1400 ytl ye beni tatmin edici bir 106 ekran plazma. Görüntü kalitesinden memnunum. Oturma odasına da 900 ytl ye seg lcd yi almayı düşünüyorum. Etti 2300 ytl. Bu paraya bile hala "tanınmış marka" bir plazmayı alamıyoruz sanırım.

Aynen öyle,ben mutfağa seg 42 plazma,yatak odasına 32 lcd seg koydum,fiyat çok uygun.
  • MAdem plazmanız dan bu kadar memnunsunuz ne işiniz var seg gibi "kalitesiz" bir plazmanın bu işten anlamayan sahiplerinin başlığında. Haberiniz yoksa ben söyleyeyim bu bölümde Philips içinde bir başlık var. Eğer gerçekten ortaya yapıcı birşey koyacaksanız buyrun yoksa sizi sizin gibi kaliteli plazmalardan anlayanların yanına alalım zira buralar sizi bozmasın..

quote:

alın arkadaş alın isterseniz evinizdeki her odayı seg'lerle donatın ama 10 tane de seg alsanız bir kaliteli plazma ve lcd yapmaz ... ayrıca arkadaşın biri sen gidip gördün mü demiş ... özel olarak sırf o ürünü görmek için Konya migrosa gittim ... ürün geleli 3 gün olmuş ve 3 tane gelmiş ... ikisi gelir gelmez satılmış birisi de teşhirde duruyordu ... görüntü olarak beni philipsi kullandıktan sonra o kadar cezbettiğini söyleyemem ... eğer philpsten önce görmüş olsaydım belki alırdım ... ama şimdi anlıyorum ki büyük bir kumar oynamış olurdum ... size kendi plazmalarınızla mutlu ve keyifli vakitler geçirmenizi dilerim ... neticede parada sizin , zevkte ...

• resimleri ilk defa bu forumda gördüm.çok merak ediyordum açıkcası.
    bu görünütüyü bu markadan beklmezdim .uydu görüntüsü olmasına rağmen ben çok beğendim.
    demmki markaya kanmamak gerekiyormuş.
    2 tane artı özelliği var diye diğer pahalı markalardan almaya gerek yok.
    bu güzel oldu.resimleri koyan arkadaşın eline sağlık
  • DÜn gece keşfettiğim bir özelliği paylaşmak istedim arkadaşlar;
    Ext1,ext2.....ext5,pc kaynak geçişlerini kumandadan yaparken sıralı ve yavaş yapmasından muzdariptim. Çözüm için menunun sonundaki kaynak seçimi menüsünden direkt kaynağı seçip "ok" tuşuna basınca çok hızlı kaynak belirleyebildim..
  • Ayrıca cihaz PC modunda 1024x768 de 85hz e kadar destek veriyor. Eğer windows 75 hz ile sınırlarsa desteklenmeyen modlardan 85hzi deneyin görüntü daha güzelleşiyor..
  • alet harika, gittikçe daha da çok hoşuma gidiyor.
  • quote:

alın arkadaş alın isterseniz evinizdeki her odayı seg'lerle donatın ama 10 tane de seg alsanız bir kaliteli plazma ve lcd yapmaz ... ayrıca arkadaşın biri sen gidip gördün mü demiş ... özel olarak sırf o ürünü görmek için Konya migrosa gittim ... ürün geleli 3 gün olmuş ve 3 tane gelmiş ... ikisi gelir gelmez satılmış birisi de teşhirde duruyordu ... görüntü olarak beni philipsi kullandıktan sonra o kadar cezbettiğini söyleyemem ... eğer philpsten önce görmüş olsaydım belki alırdım ... ama şimdi anlıyorum ki büyük bir kumar oynamış olurdum ... size kendi plazmalarınızla mutlu ve keyifli vakitler geçirmenizi dilerim ... neticede parada sizin , zevkte ...

Tamam da bir TVye 1400 vermek varken (hemde plazma) niye 3000 ytl verelim?Hayır daha plazma-lcd-lazer tv tartışması yapılırken ve teknoloji tam oturmamışken böyle bir alternatif sunulup alınması çok mantıklı.Bence Seg plazma 2500-3000 arasında satılan plazmaların kalitesini yakalıyor.İnanmayan gitsin görsün.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.