Bildirim
Sega, Angry Birds'ün geliştiricisini 1 milyar dolara satın alıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Angry Birds ik versiyon inanılmazdı. Eminim pek çok kişinin oyunla ilk tanışması ve müptelası olduğu oyundu. Görselliğin yanı sıra o ese efektlerine hastaydım.
-
bomboş yatırım. gebermiş bir markaya o para yatırılır mı :/
-
Peak Games'e 1.8 milyar dolar verilince Rovio'ya 1 milyar dolar verilmesi normal gibi gözüküyor. Hala kazanç kapısı olmasa zaten bu kadar etmezdi.
-
40 yıllık star wars bile 4 é gittiğine göre !
oyun piyasası film endüstrisini bile geçmiş anlaşılan !
-
Paraya bak.
Bizdeki ihalar bile 5milyon dolar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ölü yatırım.
-
Sega Zaten Bu Son Yıllarda satın aldığı şirketlerle yaşıyor sanırım. Şu ana kadar seganın yaşaması büyük bir şans.
Rovio alırsalar rovioyu ilk önce düzeltmeleri şart. Düzeltemesseler Şirket bataklığın dibinden sonuna kadar batar.Umarım Batmaz
-
covid dönemi spor endüstrisini geçmişti yakında sinemayı da geçer gibi.
-
Sega batmamışmıydı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefon oyunları çok boş geliyor bana, telefonun pilini öldürüyor. bilgisayarda rahatça oynamak varken ne gerek var. telefonda minecraftla vice city oynadım sadece.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Angry Birds ik versiyon inanılmazdı. Eminim pek çok kişinin oyunla ilk tanışması ve müptelası olduğu oyundu. Görselliğin yanı sıra o ese efektlerine hastaydım. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X