Herkese Selamlar bir konuda kararsız kaldım yardımınıza Başvurmak istedim arkadaşlar...
amacım::
-Veri transferini adam akıllı yapmak -Uzun süre kullanmak -Herhengi bir sorun olduğunda garanti de sıkıntı çıkmayacak olması -Veriyi hızlı ve güvenli şekilde transfer edip veri kaybının olmaması -- Birde BİMEKS mi VATAN COMPUTER mı??
Birinci Ürün:
Segate 2 TB 2.0 USB olan ürün vatan Computer da 189 TL indirimde bitiyor ama tekrardan indirime girecek eminim..
AKASA marka HDD kutusu alıp USB/E-sata Çıkışı mevcut olandan daha sonra da içerisine WD marka 2TB e-sata 2 7200 rpm veri hızı olan hdd den yerleştirmek..
Bu ikisi arasında kaldım fiyat konusuna gelince benim için önemli olan yukarıda amaçlarımdır.. Bu konuda sizin yorumlarınızı bekliyorum yardıcı olacağınızı düşünerek bu konuyu açtım...
Segate alırsam 190TL Eğer ki WD alırsam 270 TL fiyat aralığında oluyor...
Yorumlarınzıı bekliyorum.....
Selametle...
Çıkışı E-sata mı kullanacaksın?
WD marka harddiskler çok kaliteli.AKASA kutuların oerformansını tam bilmiyorum ama WD 2TB de sorun yaşamak çok güç.
Seagate 3.5" harici disklerde sıkıntılı bir marka diye biliyorum.Ben harici disk alırken bana hep wd önermişlerdi.
Sana önerim wd den yana tercihini yap.İster dediğin gibi kutuyu kendin al istersen hazır bir wd mybook yada essentials al.
Syagılar
e-sata kullanabilirim çünkü sadce depolamak için kullanacğım taşıma olmaaycak sabit ve çalışır durum öyle yani..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme