arkadaşlar bir kaç aydır kullandığım seagte freeagent pro 750gb harici harddisk kullanıyorum
yalnız bugün bilgisayara taktığımda ilk oalrak usb yi taktığınızda tanıma sesi çıkar ya, o çıktı,içi açıldı ve hemen arkasından hata mesajı belirdi sağ alt köşede başlat çuıbuğunda : "bilmemne dosyası yazmada başarısız" diye. ki daha ilk taktım çalıştırdım yanı bişi yazmaya çalışmamıştım.
neyse kapadım tekrardan açtım ve sorun ondan sonra baş gösterdi. sanki alarm çalarmış gibi sürekli ışığı yanıp sönüyor... başka hiçbir şey yok. usbyi taktığımda gelen ses yok, bilgisayarda tanıdığına dair en ufak bir şey yok.
türk sitelerine baktım, seagte in kendi sitesine baktım, yabancı sitelerede baktım , hiçbirinde bir şey bulamadım. bu sorun hakkında bir bilgisi olan yardım edebilecek biri, birileri var mı???
sapıtıam ya dünyanın dosyası var içinde internetten aldım bide, kime göndericem ben bunu yapsınlar diye !!!
bir başka arkadaştada aynı hdd vardı. onu aldım kabloalrını kullandım. sorun adaptördeymiş. onunkini takınca düzeldi
aynı sorunu yaşıcak olanların aklında bulunsun
bide yardımlarınız için teeşekkürler :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme