Şimdi Ara

Şehir Bisikleti Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bayan
    28 Jant

Giriş seviyesi 800 TL'ye kadar bir bisiklet alacağım. Düz yolda işe gidip gelirken süreceğim, gidiş 20 dönüş 10 dakika çünkü Çanakkale rüzgarı yokuştan beter. Eşime mtb aldık ucuzundan istedi ama ben pek beğenmedim. Özellikle selesi çok rahatsız etti. İşe gidip gelme dışında da şehir içinde sürmeyi düşünüyorum. 28 Jant isteme sebebim gerçekten rüzgara karşı sürmek zorladığı için. Mağazaya ter içinde gitmek istemem. Yağmurda çamur demeden bisikletle işe gidip gelmek amacım.

Salcano'nun en ucuz city bike'ı üsküp 650 tl (sitesinde daha pahalı)
    Ümit'in Alanya'sı 600 TL ama aksesuarı bol. (sepet vs)

Huyumdur denemelik de olsa hiçbir şeyin en kötüsünü almam. Bir tık üstünü alırım ki kalite yüzünden kararım etkilenmesin. O yüzden tam da içime sinmiyor. İşim teknoloji de olduğu için de TM'ye bir önyargım var, hiç emin olamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• evet bisiklet almak ciddi iştir o yüzden seçerken dikkatli olmak lazım. MTB şehir içinde yoran bisiklettir. ucuz modelleri daha vasat olur zaten. seleden tut vitesine kadar... görünüşe bakılırsa bisikletten anlıyorsunuz ve neyi nasıl seçeceğini biliyorsunuz. rüzgara karşı daha rahat sürmek için jant değil lastik önemlidir. lastiğin ince olması daha avantajlıdır. ümit alanya 28 modelini kesinlikle tercih ederim link olarak :

urun.n11.com
    Şehir Bisikleti - Tur & Gezi Bisikleti - n11.com
    http://urun.n11.com/sehir-bisikleti/salcano-bodrum-lady-26-jant-bisiklet-2017-P167797472

şimdilik önereceğim markalar bunlardır. lady modeller biraz daha az tercih edildiğinden pek fazla marka yok maalesef.

• cevabınız için teşekkürler, hiç anlamıyorum bisikletten işte internette birkaç "bisiklet alırken nelere dikkat edilmelidir" blogu okumak ne kadar anlatırsa işte...

bianchi'nin strada modeline rastladım pek hoşuma gitti salcano zaten kadro malzemesi olarak konu dışı kaldı, içimdeki tiki bianchi'yi zorluyor, ümit de içime sinmiyor ne yalan söyleyeyim... megadeth yazsın motörhead yazsın da ümit yazmasın yahu xD

bu da alüminyum kadro değer mi ki?

www.bisikletcim.com
    Bianchi Rosa 28 Jant Bisiklet | Bisikletcim.com
    http://www.bisikletcim.com/bianchi-rosa-28-bisiklet?ref=akakce&v=0.92.8

40 cm diyor 1,73 boy ile rahat eder miyim ki? (42-43 ideal sanırım eğer bay/bayan ayrımı yoksa)

son olarak site ne kadar güvenilirdir? Rosa tercihim olacak gibi eğer fiyat farkına değer ise (ve site güvenilir ise) yoksa strada tam f/p gibi kalıyor bu 3ü arasında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.