Şimdi Ara

Şehir efsanesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Neil Armstrong aya ilk ayak bastığında "bu benim için küçük ama insanlık için büyük adımdır" demiştir.Buraya kadar herşey normal fakat bundan hemen sonra telsizden başka bi cümle daha duyulmuştur.."gözünüz aydın mr. Johnson..!"
    Neyse dünyaya dönülüldükten sonra basın toplantısı sırasında birkaç gazeteci bu ikinci cümlenin ne anlama geldiğini öğrenmek isterler..Neil armstrong da buna ancak 20 yıl sonra cevap verebileceğini çünkü halen bahsedilen kişlerin hayatta olduklarını söyler...
    20 yıl sonra....
    20 yıl sonra o yılları yaşamış bir gazeteci bu dialogu unutmaz ve neil armstrong a o sözlerinin anlamını sorar.Cevabı şudur..
    "küçük birer çocukken abimle evimizin arka bahçesinde beyzbol oynuyordu ve topumuz yan komuşumuz bay Johnson un bahçesine kaçtı..Topu aldıktan sonra Johnsonların evine şöyle bir kafamı uzattığımda şu konuşmaya şahit oldum..Kendisine oral sex yapması için güzel karısına ısrar eden bay Johnson a eşi şu cevabı veriyordu:
    "Armstrong ların küçük oğlu NEIL ne zaman aya ayak basarsa,o zaman bu istediğini hiç itiraz etmeden yapıcam!!!"

• o çiftin soyadları görski idi. benim bildiğim.
    komşunun oğlu ayda yürürse ... diyordu.
  • adam demekki yürekten istemişş
  • Neil armstrong komşunun fantezisinin gerçek olmasını o kadar istemişki bu kadar büyük bir olayda kendine yer bulmuş
  • quote:

Orijinalinden alıntı: M.A.L

adam demekki yürekten istemişş

o yürekten istenmez başka işlerden dolayı istenir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.