Şimdi Ara

Şehir fırsatı Yalispor.com 40 tl yerine 3 tl (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
25.523
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • para puanlar nereden kullanılıyor bilen var mı? ben ödeme kısmında hiçbiryerde göremedim

indirim çeki ile para puanlar birleşiyor mu?Kullanabilir miyiz her ikisini
  • lotto ayakkabıları nasıl bilirsiniz?.bana biraz dandik gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

lotto ayakkabıları nasıl bilirsiniz?.bana biraz dandik gibi geldi.

Eskiden almak için tırım tırım arardık . Zamanının en iyilerinden. Ama son durum nedir bilmiyorum , epey oldu kullanmayalı :)
  • arkaşlar şimdi ben 3 tane kodu aynı anda 120 tl lik bir ayakkabıda kullanıp ayakkabıyı 9 tlye getirebilirmiyim yoksa bi üründe 1 tane mi kod kullanma hakkımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUltimateMan

arkaşlar şimdi ben 3 tane kodu aynı anda 120 tl lik bir ayakkabıda kullanıp ayakkabıyı 9 tlye getirebilirmiyim yoksa bi üründe 1 tane mi kod kullanma hakkımız var

Yok artık hayır kurumu sanki
  • quote:

arkaşlar şimdi ben 3 tane kodu aynı anda 120 tl lik bir ayakkabıda kullanıp ayakkabıyı 9 tlye getirebilirmiyim yoksa bi üründe 1 tane mi kod kullanma hakkımız var

biraz mantıklı düşün .sen firma yetkilisi olsan yada firma sahibi olsan 120TL lik ayakkabıyı 9TL ye verir misin ? hakikaten kusura bakma ama saçmasapan soru sormuşsun
  • quote:

evet hatta 1 çek daha kullanırsan -31 tl oluyor ve sana 31 tl ödeme yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

yazan kac yasinda acaba merak attim:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

yazan kac yasinda acaba merak attim:))

16 yaşındayım da okuldan gelince kafa mı kaldı adamda şimdi nida düşününce kendi kendime güldüm valla
  • bu new balance ların ne özelliği var da bu kadar pahalı.
    eşşek daması gibi bi N harfi.
    kro biraz....
  • davetiyeyle kazanılan 6 tl 9 mayısa kadar ertelendi yazıyor. 9 mayıstan sonra mı aktif olacak?
  • sitenin maskotu Yalıcan ne kadar sevimsiz bişey öyle....
  • quote:

lotto ayakkabıları nasıl bilirsiniz?.bana biraz dandik gibi geldi.

Lotto'nun bağcıksız bir spor ayakkabısı vardı. Efsanedir benim için. İnanılmaz rahattı. Bulursam resmini falan koyarım.
  • havale ile yapılan siparişte puan ödeme onayından sonra mı yükleniyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA006

havale ile yapılan siparişte puan ödeme onayından sonra mı yükleniyor?

ödeme şeklini seçtikten sonra 'fırsat kodunuz varsa tıklayınız' yazısı çıkıyor.orası tıklanıp kod giriliyor.

sağolsun Yalıcan da çok yardımcı oluyor.....
  • Beni bugun Eskisehir den aradilar, urununuz kargoya verildi diye. Yarin gelir ins. Bazi arkadaslar hem firsattan yararlanmamis, hem de firmaya giydirme yapmis.
    Suan urunler gelmeden bizim de Yorum yapmamiz Dogru olmaz, yarin bakalim ne olacak :)
  • http://www.yalispor.com.tr/?sayfa=urun-VE1A05M14002-004-fila_livorno
    http://www.yalispor.com.tr/?sayfa=urun-VE1A05M23001-150-fila_tivoli
    http://www.yalispor.com.tr/?sayfa=urun-VE1A03M02004-009-fila_dulio

Yukarıdaki üç ürünü gözüme kestirdim ama hiç fila giymişliğim yok. Nike ve Adidas için sweat'lerde Large giyiyorum. Fila'nın beden ölçüleri nasıl ki acaba? Giymiş olan/giyen varsa yardımcı olabilir mi?

• fazla cekilen tutarın iadesini alan varmı ödeme ekranında 39 gözüktü ama
    79 tl cektiler benden sabah aradıgımda fazla cekilen tutarı iptal edecklerini
    söyledi ama şimdiye kadar değişen birşey yok
  • quote:

bu new balance ların ne özelliği var da bu kadar pahalı.
    kro biraz....

Rahatlığı..

Ama benimde hoşuma gitmiyor modelleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimaL. -- 2 Mayıs 2012; 18:38:27 >
  • quote:

bu new balance ların ne özelliği var da bu kadar pahalı.
    kro biraz....

Rahatlığı deniyor ama fiyatı gerçekten aşırı pahalı ... Merrell'ler çok daha rahat ve konforlu .hatta Merrell'ler daha ucuz . Tavsiyem Merrell dir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 2 Mayıs 2012; 18:44:05 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.