Şimdi Ara

Şehir fırsatı Yalispor.com 40 tl yerine 3 tl (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
25.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün kodu kullanabilen oldu mu? Ben şu an deniyorum ve "fırsat kodu geçerli değil" yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hippandra

quote:

Orijinalden alıntı: yaSiN_AMD

quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

biraz once 2. siparisimi verdim ama sikinti oldu sipariste. 90tlydi tutar once kodu kullandim sonra da onceki alisveristen biriken puani kullandim. odeme ekraninda 40.30TL goukuyordu ama karttan 80.30 Tl cekilmis. sadece biriken puan dusmus, firsat kodu dusmemis

iptal icin destek kismindan yazdim ama yeterli olur mu ? ne yapmam gerekiyor siparis iptali icin ?

Ikisini kullan maya izin vermemekte sistem :)

ben her iki indrimide kullandım ama 2 alışverişimde 39 gösterip 79 tl cekti

günaydın herkes aynı sorun bendede var 93 tl lik üründe fırsat kodu kullandım ama karttan 53 çekicegine 93 çekmiş m.hiz. ile görüştüm bikaç kişide daha aynı sorun varmıs geri denecekler fazla çekilen tutarı iade edicegiz dediler.

• Fırsat kodu hatası veriyor sabahtan beri. Aradım şirketi kodları aldılar size dönüş yapacağız dediler hadi bakalım hayırlısı.
  • 14 yaşındaki oğluma ( 38-38,5 numara )günlük giyim için şık rahat bir tavsiye var mı arkadaşlar?
  • Puan yüklemelerini durdurmuşlar şimdi görüştüm,dün sipariş verenlere yükleniyordu sanırım puanlar. Ben havale yöntemiyle sipariş geçmiştim,bugün onaylandığı için ödeme sistem yüklememiş cart curt. Böyle kampanyalarda firmaların böyle yan çizmeleri deli ediyor insanı,maç oynanırken kural değiştiriyorlar anasını satayım.
  • Allah bildiği gibi yapsın bu yamuk kafalıları...
  • quote:

biraz once 2. siparisimi verdim ama sikinti oldu sipariste. 90tlydi tutar once kodu kullandim sonra da onceki alisveristen biriken puani kullandim. odeme ekraninda 40.30TL goukuyordu ama karttan 80.30 Tl cekilmis. sadece biriken puan dusmus, firsat kodu dusmemis

iptal icin destek kismindan yazdim ama yeterli olur mu ? ne yapmam gerekiyor siparis iptali icin ?

ben simdi gorustum iptal ettirdim siparisimi ama kod yanar dedi temsilci.
  • Olmadı Yalı Spor. Şark kurnazlıklarıyla milleti keklemeye çalışıyorsun. Ezik ezik hareketler. Yok efendim Ege'nin en büyük spor mağazalarındanmış, yok kurumsallaşmışmış... Al sana Yalı Spor. Allahın ezikleri sizi.

İyi ki kod almamışım.

Bir de kod yanar demiş temsilci. Sonra küfür edince etti oluyoruz. Ne Sporcum'da, ne de diğerlerinde kod yanması diye bir şey görmedim. İptal edilen siparişte kod tekrar aktif oluyordu.
  • quote:

quote:

ben simdi gorustum iptal ettirdim siparisimi ama kod yanar dedi temsilci.

Böyle saçmalık mı olurmuş? Hem kodu kullandırma, hem de yak.

• Şok şok şok.Yalısporda fila eşofman takımı 99 lira yerine sadece 99 lira.Bu fırsatı kaçırmayın arkadaşlar.
    http://www.yalispor.com.tr/?sayfa=urun-VB1A01W19001-411-fila_penna
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcnet

Puan yüklemelerini durdurmuşlar şimdi görüştüm,dün sipariş verenlere yükleniyordu sanırım puanlar. Ben havale yöntemiyle sipariş geçmiştim,bugün onaylandığı için ödeme sistem yüklememiş cart curt. Böyle kampanyalarda firmaların böyle yan çizmeleri deli ediyor insanı,maç oynanırken kural değiştiriyorlar anasını satayım.

az önce alışveriş yaptım puan yüklemesi yapıldı.
    ama puan kullanımı kapanmış sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEGHRİ -- 2 Mayıs 2012; 12:40:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

quote:

Puan yüklemelerini durdurmuşlar şimdi görüştüm,dün sipariş verenlere yükleniyordu sanırım puanlar. Ben havale yöntemiyle sipariş geçmiştim,bugün onaylandığı için ödeme sistem yüklememiş cart curt. Böyle kampanyalarda firmaların böyle yan çizmeleri deli ediyor insanı,maç oynanırken kural değiştiriyorlar anasını satayım.

kesin mi puan yüklemesi demin yüklenmiyor dendiği için ilk mesajı değiştirmiştim. tekrar düzelteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gloom4u

quote:

quote:

kesin mi puan yüklemesi demin yüklenmiyor dendiği için ilk mesajı değiştirmiştim. tekrar düzelteyim.

bana yüklendi 10 dakika önce. ama puan kullanma yerini kaldırmışlar sistemden bulamadım ben.

• quote:

quote:

Puanlar nerede görünüyor,sportif kart hareketleri diye biryer var orası pasif bende 2 sipariş geçmeme rağmen bana yüklenmedi puan muan,bugün soruncada yetkili kampanya döneminde puan yüklemeleri durduruldu dedi.

• bu tişörtlerde çizim var resim yerine renk secince duzelıyordu artık renke tıklayınca sayafadan atuyor bu sekılde nasıl alısverıs yapacagız anlamadım
  • Arkadaşlar bende aynı derstten muzdaribim 20 tl civarı para puanım oldu fırsat kodu ile birleştireyim dedim hiç bir şey yapamıyorum.
  • buarada dun gece verdigim siparis yarin yollanacakmis. yani kampanya donemi oldugu icin 24 saatte kargo diye bir sey kalmamis :)
  • çok garip bir müşteri ilişkileri var arıyorum meşgule veriyorlar telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

çok garip bir müşteri ilişkileri var arıyorum meşgule veriyorlar telefonu.

ben sitedeki canli yardim kismindan gorusup,siparisi iptal ettirdim .ama baya bi bekledim cevap gelmesi icin
  • havale ile ödemelere yüzde 10 indirim diyor anasayfada ama dikkatli olun tüm ürünlerde geçerli değilmiş bu durum. bazı ürünlerde geçerli bazınarında değil. yanlış yönlendirme var arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.