Şimdi Ara

Şehir fırsatı Yalispor.com 40 tl yerine 3 tl (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
25.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

bende de fırsat indirimi düşmemiş görünüyor ama bankadan çekilen tutarda düşmüş.

Acaba bizde de düşmüşmüdür ?
  • Sipariş verdik bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopuq61

quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

bende de fırsat indirimi düşmemiş görünüyor ama bankadan çekilen tutarda düşmüş.

Acaba bizde de düşmüşmüdür ?

Bankanizi kontrol edip dusmediyse iptal edin bence
  • site acaip hızlanmış :D eski duruma göre... şimdi biraz daha kurcalama zamanı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaSiN_AMD

site acaip hızlanmış :D eski duruma göre... şimdi biraz daha kurcalama zamanı :)

Fiyat güncellemeleri bitmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

site acaip hızlanmış :D eski duruma göre... şimdi biraz daha kurcalama zamanı :)

Fiyat güncellemeleri bitmiştir.

benm aldıgım ürünün fiyatı aynı 105 :=) ins gönderirler

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaSiN_AMD -- 2 Mayıs 2012; 2:59:13 >
  • Kart limiti dolu yarin sifirliycam umarim stok tukenme durumu olmaz
  • Arkadaşlar elinde fazladan çeki olan var mı ? Yani şehirfırsatının vermiş olduğu 6 TL ile alıp elinde kullanmadığı çekten ?
  • biraz once 2. siparisimi verdim ama sikinti oldu sipariste. 90tlydi tutar once kodu kullandim sonra da onceki alisveristen biriken puani kullandim. odeme ekraninda 40.30TL goukuyordu ama karttan 80.30 Tl cekilmis. sadece biriken puan dusmus, firsat kodu dusmemis

iptal icin destek kismindan yazdim ama yeterli olur mu ? ne yapmam gerekiyor siparis iptali icin ?
  • Yalıspora bir uğrayım ben yarın . Yeni mağaza açtılar bizim Doktorlar caddesine .bir kolaçan edeyim
  • mağazada kullanabilirmiyiz çeki ? ayakkabıyı denemeden almak istemiyorum. 2 tne internetten aldım ikiside çok kötüydü.

karşıyaka çarşıdaki mağazasına gidicem orda vardı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

biraz once 2. siparisimi verdim ama sikinti oldu sipariste. 90tlydi tutar once kodu kullandim sonra da onceki alisveristen biriken puani kullandim. odeme ekraninda 40.30TL goukuyordu ama karttan 80.30 Tl cekilmis. sadece biriken puan dusmus, firsat kodu dusmemis

iptal icin destek kismindan yazdim ama yeterli olur mu ? ne yapmam gerekiyor siparis iptali icin ?

Ikisini kullan maya izin vermemekte sistem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

biraz once 2. siparisimi verdim ama sikinti oldu sipariste. 90tlydi tutar once kodu kullandim sonra da onceki alisveristen biriken puani kullandim. odeme ekraninda 40.30TL goukuyordu ama karttan 80.30 Tl cekilmis. sadece biriken puan dusmus, firsat kodu dusmemis

Ikisini kullan maya izin vermemekte sistem :)

ben her iki indrimide kullandım ama 2 alışverişimde 39 gösterip 79 tl cekti

• Arkadaşlar elinde çek olan birisi gönderebilirmi lütfen dün kaçırdım konuyu ayakkabı ihtiyacımda var...
  • Fırsat tükendi
  • puan ile kupon aynı alışverişte kullanılamıyormuş. az önce müşteri temsilcisi ile görüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBaBaDaN

Fırsat tükendi

tekrar açıldı sanırım :) 1522den devam ediyor
  • 2. kuponu aldım ve 2. alışverişimi yapmak istedim. Ama kod hata vermekte. Anlaşılan yoğunluktan dolayı site hata vermekte sanırım.
  • arkadaşlar indirimli ürünlerde kullanılormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkblue

arkadaşlar indirimli ürünlerde kullanılormu

Evet
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.