Şimdi Ara

Şehir Hatları'nda Staj Yapıyorum Soruları Alıyım [SS'li] (Vapurda) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
9
Favori
10.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bende yarın stajıma başlicam hocam nasıl azarlama bağırma vb durumlar oluyormu birde çokmu yorucu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantura2

bende yarın stajıma başlicam hocam nasıl azarlama bağırma vb durumlar oluyormu birde çokmu yorucu ??

İlk 1 ay işi öğrenme ve mesai saatleri açısından yorucu gelebilir ama zaman geçtikçe işin zevkiyle beraber alışıyorsun. Vapurdaki kaptan, reis ve gemicilerle iyi geçin girişken ol ve sürekli iş ile ilgili sorular sor. Oradaki kimsenin sana bağırma hakkı yok 1.si bunu, 2.si zaten samimi olana kadar kimse sana bağırmaz işi öğretmeye çalışır sen sürekli öğrenmeye çalış ve soru sor. Ben bütün personelle samimi olduktan sonra bazen şakasına bazen de öğretmek amaçlı azar yediğim olmuştur ama onur kırıcı şekilde değil. Kendini ezdirme ama verilen her işi yap bu mesleğin en pis tarafı stajyerliktir bu arada hangi vapurdasın ?
  • Öncelikle tebrik ederim .staj ücreti almıyormuşsunuz doğru mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu kadar fotoğraf atmanıza gerek yoktu ben inanıyorum size :D
  • Selamlar arkadaşlar haliç tersanesine nasıl girebilirim burada bir kaç fotoğraf çekmek istiyorum da nasıl gireceğimi bilmiyorum
  • Babamda Şehir Hatlarında çarkçıbaşı. Makine dairesinden ve köprü üstünden hangi gemi olduğunu tahmin ettim. Allah selamet versin. Necati Reis'e de selamlar...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.