Şimdi Ara

Şehir içi 100 kmde kaç litre yakıyorsunuz (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.133
Cevap
12
Favori
61.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012 Astra Sedan H 1.3cdti 6.2lt/100km ne yaptıysam altına düşemiyorum normal midir düşer mi daha bi yorumlayın forumdaşlar. Antalya şehiriçi kullanım bu arada
  • Peugeot 308 2013 e hdi otomatik. İstanbul ortalama 6 lt. Valla şu motorla İstanbul da 5 lt yakanlar nasıl yakıyor, merak ediyorum. Çok da agresif kullanmam. Şehir dışı bile 4,5 yakıyorum ki 3,5 yakanlar var. Lastiğin 17 olması çok etken midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 22 Ekim 2018; 21:42:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota Corolla 1.4d multimode sehirici 5lt/100km

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6000 km şehiriçi sürekli kısa mesafe 5.8
    1.3 mjet linea e4
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavikıs

hee tabi tabi kesin öyledir şehir içi 4.5 lt dir
    Şehir içi 100 kmde kaç litre yakıyorsunuz

Şehir içi 100 kmde kaç litre yakıyorsunuz

İnanmayan arkadaşlar için şehir içi+şehir dışı karışık 4.5 litre, sadece şehir dışı 3.7-3.8 litre. Yalan söyleyecek halimiz yok yol bilgisayarı verileri ortada.

• peugeot 308 1.6 bluehdi eat 6 litre, ankaranın yokuşunda 6.5
  • Ben Ali gülere inanıyorum fluence çok az yakan bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Çok yakmış. Agresif mi kullanıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    ben kullanmıyorum. Cruise control 82-90 arası bırakıyorum, kendi gidiyor.
  • Caddy 1.6 tdi 102hp 7.2 - 7.5lt

Bu aracın özelligi şu ki ne yaparsan yap şehir içinde milim milim git, klimayi aç veya acemice kullan 7.5tan fazla yaktıramıyorsun :D

En soguk kış ayında bile 8 lt görmedim.

• 2015 Fluence 1.5 EDC

8.2 yakiyor. Benim araç niye böyle çok yakıyor. Normalmi sizce. Bakımı da yazdan önce yaptirmistim. Ev iş kısa mesafe ondandır diyorum.

• ChineseTranslator kullanıcısına yanıt
    Bu arabayı görüyorum arada bir sessiz yılan gibi çıkıyor, menzili nedir ve nerede ne kadar şarj oluyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Volvo S60 T3 R-Design Plus
    Otomatik(Geartonic) - Benzinli
    152 HP - 1.5 motor

Ortalama 6.6 - 8.8 arası değişiyor. Mevsim, yol koşulları, trafik gibi etmenlerle ufak tefek sapmalar oluyor tabii.

Kağıt üzerinde karma tüketim 5.8, ortalama 7.8 diyordu ben alırken. Değerleri tutuyor normal kullanımda.
  • Walla arabam var ama

1.75 gidiş 1.75 geliş 3.50₺ ile kafa rahat ankarada trafikteki aptallar ile uğraşmıyorsun gidiş gelişimde yoğun saatler değil rahat arabanın park derdi yok kekonun teki geldi arabayı çizdimi vurdumu derdi yok

Küçük şehirdeki adam için araba cazip büyük şehir için azap

• E46 330 ci ile sehir ici 14 litre uzun yolda 7 civarinda yakıyorum

• broker3443 kullanıcısına yanıt
    Yol bilgisayarınızı sıfırlayıp tekrar deneyin, şehir dışına falan çıkın. Büyük ihtimal çok çok kısa mesafede aracınızı kullandığınız için normal gibime geldi. Hatta o mesafede aracınız ısınmıyordur bile.

• 1.6 Turbo dizel kışın kış lastiği ile havanın soğukluğuna göre 10-12 litre arası, yazın yaz lastiği ile havanın sıcaklığına göre 9-7 litre arası

İstanbul şehir içi verisidir ortalama hizda 13-15 km/s oluyor.

Arabam kolay isinmiyor yazında hararet yapmiyor şuanda 11.000 kmde içindeki eşyalarla 1560kg civarında ağırlığı var. Bindiğim zaman genelde 4 kişi bineriz. Tek başıma nadir binerim çünkü lanet trafiği çekeceğime toplu taşımada sıkış sıkış gitmeye razıyım dur kalk yaptıkça sinirlerim tepeme çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 23 Ekim 2018; 0:6:59 >
  • Megane 2, Lpg , 1.4 , 2005 model.Şehiriçi 100 km de 8 litre yakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: broker3443

2015 Fluence 1.5 EDC

8.2 yakiyor. Benim araç niye böyle çok yakıyor. Normalmi sizce. Bakımı da yazdan önce yaptirmistim. Ev iş kısa mesafe ondandır diyorum.
    ortalama hız verisini görmeden gerçekten o veri şehiriçi mi değil mi az mı yakmış kestirmek güç...

adam şehiriçi 4lt diyor, bn 6lt tüketmişim. bakıyorsun 35km/s ortalama hızı var. şimdi buna şehiriçi verisi diyebilir misin?

ortalama hızı da paylaşmak gerek...

<şu ortalama hızda şu kadar yakıt tüketimi>

diğer türlü acaba benim aracımda mı sorun var diye düşünüp duruyor insan...

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

Arabayı alalı 1 hafta oldu. Dediğim gibi gaza çok temkinli basıyorum yoksa 8.5 litrenin altı hayaldir. Bir daha ki sıfırlamada daha fazla yazacağına eminim.

Nasıl arabanızdan Memnun musunuz. Ben çok beğendim gerçekten tam bi aile arabası ve vites geçişlerinde hiç kararsızlık olmuyor. Hatta en çokta vites geçişlerini beğendim.
    Arabayla ilgili 2 sorunum var sadece. 4 çeker olmaması ve land cruiser dan sonra amortisörleri çok sert geldi. Onun dışında bir gram bile problemim yok. Ayrıca aldığım yerde bakımdan çok memnun kaldım ayrıca sevdim arabayı ve markayı.
  • Nissan Qashqai 1.2 benzinli otomatik, istanbul şehiriçi ortalama tüketim 7lt/100 km. araç 19.500 km'de.

not: araçların km değerleri de belirtilirse daha sağlıklı olur bence. km'ye göre tüketim değerleri artıp azalabiliyor doğal olarak.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.