Şimdi Ara

Şehir içi kullanım için bu bisiklet nasıl? Ümit 2690 Wagen Man

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    City Bisiklet - Şehir Bisikleti - Ümit Bisiklet
    https://www.umitbisiklet.com.tr/2690-wagen-7speed-man_tr

Şehir içi kullanım için bu bisiklet nasıl? Ümit 2690 Wagen Man

Arkadaşlar günlük gidiş dönüş toplam 30 km yol yapacağım bir şehir bisikleti düşünüyorum.
    Bisikletin şeklinden anlayacağınız üzere her yükümü taşıması için alıyorum.
    Bisiletin özelliklerine sitesinden baksanız daha iyi olur ama ben sorularımı sorayım.

Vites attırıcı çevirmeli, bisikleti eldivenle süreceğim için sürtünme pek sorun olmaz diye düşünüyorum ama vites değiştirme kolu ufak duruyor sizce ufaklığı sorun olur mu?

Bisiklet gidonu düz değil. Elin o açıdan o vites attırıcıyı döndürmesi bileği yorar ya da sakatlanmaya sebep olur mu?

Ön tarafa 3lü aynakaol takmayı düşünüyorum. Mantıklı mı? Eğer bunu yaparsam paça korumasını sökmem gerekicek.

Bu tarz daha kaliteli bisiklet varsa atarsanız sevinirim. Ayrıca bu bisiklet sizce nasıl alınır mı?

• merhaba bende bisiklet almayi düşünüyorum. bu modeli aldiniz mi? yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ssbulutt S kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşım bana arkasında çanta olan bisikletini bir gün ödünç vermesi üzerine arka çantanın çok yeterli olduğu kanısına vardım. Eski dedemin bisikleti de buna benziyordu, öne yük koyunca direksiyon aşırı hantallaşıyor. Düşündüğüm bisiklet modeli tabi değişti. Şu an peugeot t16 almayı düşünüyorum çok güzel bisiklet. Bu da linki:
    http://www.peugeotbisiklet.com.tr/bisikletler/2020/trekking-bisikleti/t16-28-tourney-alloy/

Aslında çelik bisiklet alacaktım ömür boyu binecektim

Ama içime sinen çelik bisiklet bulamadığım için alüminyum tercih ettim, ayrıca 28'lik tekerler insanı daha az yoruyor. Peugeot'un rengini ve kablolama sistemini sevdim. Ayrıca vitesleri de çevirmeli değil mandallı olduğu için bu bisikleti alacağım size de öneririm. Eğer daha ucuz bir şey arıyorsanız peugeot t14 önerimdir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.