Şimdi Ara

Şehir içi kullanmak amacıyla,yakıtı az,kullanımı rahat,10-11bin tl lik araç önerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Benim bir tane Caddy aracım var. Şehir içi kullanmak amacıyla ve eşim için küçük,yakıtı az,kullanımı rahat ,10-11 bin liraya kadar araç almayı düşünüyorum.Düşündüğüm araçlardan bazıları şunlar..Fiat Uno,Fiat Palio,Opel corsa,peouget 206, ve renault 9 brodway..önerilerinizi ve bu yazdığım araçların eksi ve artılarını yazarsanız sevinirim.

• 206 bana cok dandik geliyo, saci falan inde derler elerdim direk, r9 broadway uno, palioya gore eski kasalar. Iclerinden palioyu alirdim.

Kimisi proton 416 aliyo, yerinde olsam butceyi artirip logan alirdim, yda kullandigim arac fabia yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

206 bana cok dandik geliyo, saci falan inde derler elerdim direk, r9 broadway uno, palioya gore eski kasalar. Iclerinden palioyu alirdim.

Kimisi proton 416 aliyo, yerinde olsam butceyi artirip logan alirdim, yda kullandigim arac fabia yi

Logan olmaz. Logan çok büyük. Palio olabilir. İsabetli. Eski Opel Corsalar da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

206 bana cok dandik geliyo, saci falan inde derler elerdim direk, r9 broadway uno, palioya gore eski kasalar. Iclerinden palioyu alirdim.

Logan olmaz. Logan çok büyük. Palio olabilir. İsabetli. Eski Opel Corsalar da olabilir.

Alıntıları Göster
    Logan yazmışsınız ama o biraz büyük aradığım araçta bagaj derdim olmayacak zira büyük bagajlı aracım zaten var caddy. Onuda her yere sürüklemek istemiyorum.Şehir içinde pratik, kullanımı rahat ve özellikle yakıtı az olan bir araç arıyorum.. Ayrıca araba kullanmanın a..sını bile bilmeyen eşimin araba kullanmayı öğreneceği ve rahat kullanacağı bir araç olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: turk3778

Logan yazmışsınız ama o biraz büyük aradığım araçta bagaj derdim olmayacak zira büyük bagajlı aracım zaten var caddy. Onuda her yere sürüklemek istemiyorum.Şehir içinde pratik, kullanımı rahat ve özellikle yakıtı az olan bir araç arıyorum.. Ayrıca araba kullanmanın a..sını bile bilmeyen eşimin araba kullanmayı öğreneceği ve rahat kullanacağı bir araç olmalı.

Alıntıları Göster
    Ben olsam Palio'yu alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Evet palio fena değil ama yakıt konusunda herkes bir şeyler söylüyor 1.2 motorlu olanlar az yakıyormuş zannederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Evet palio fena değil ama yakıt konusunda herkes bir şeyler söylüyor 1.2 motorlu olanlar az yakıyormuş zannederim.

Alıntıları Göster
    1.4 fiat motoru hem gitmez hem de çok ama çok yakar. Ben hayatımda bu kadar salak bir motor görmedim. 1.2 ve 1.6 ondan daha az yakar.

Benim tavsiyem ise Clio olur. Otomatik viteslisini de bulabilirsiniz biraz sabırlı araştırmayla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

1.4 fiat motoru hem gitmez hem de çok ama çok yakar. Ben hayatımda bu kadar salak bir motor görmedim. 1.2 ve 1.6 ondan daha az yakar.

Benim tavsiyem ise Clio olur. Otomatik viteslisini de bulabilirsiniz biraz sabırlı araştırmayla.

Alıntıları Göster
    1.0 yada 1.2 99 mod opel corsa + lpg düz vites . dizelden az yakar 10 numara 5 yıldız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

1.0 yada 1.2 99 mod opel corsa + lpg düz vites . dizelden az yakar 10 numara 5 yıldız :)

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-cok-ucuz-kazasiz-ford-fiesta-58079676/detay/
    ticari geçiyor sanırım 380tl civarı vergisi

sonuçta şehir içi kullanım için sorun olmaz. yakıt tüketimi 5,5lt gibi bir şey olması lazım

ekleme:
    ruhsatta hususi geçen bir araç.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-4-kisilik-tertemiz-masrafsiz-53203284/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 4 Eylül 2011; 3:36:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-cok-ucuz-kazasiz-ford-fiesta-58079676/detay/
    ticari geçiyor sanırım 380tl civarı vergisi

sonuçta şehir içi kullanım için sorun olmaz. yakıt tüketimi 5,5lt gibi bir şey olması lazım

ekleme:
    ruhsatta hususi geçen bir araç.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-4-kisilik-tertemiz-masrafsiz-53203284/detay/

Alıntıları Göster
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim fort fiesta gerçekten çok az yakıtlı güzel bir araç.Ancak benim için biraz pahalı,birazda lüks.Eşim kullanacağı için ufak tefek vurma ,sürtme ve arızalanmada beni fazla zorlamayacak bir araç bakıyorum. Fiesta bir sonraki basamakta düşüneceğimiz bir araç olabilir.Teşekkürler.

• quote:

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim fort fiesta gerçekten çok az yakıtlı güzel bir araç.Ancak benim için biraz pahalı,birazda lüks.Eşim kullanacağı için ufak tefek vurma ,sürtme ve arızalanmada beni fazla zorlamayacak bir araç bakıyorum. Fiesta bir sonraki basamakta düşüneceğimiz bir araç olabilir.Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    1.25 Fiesta ve 1.2 16V Palio.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

1.25 Fiesta ve 1.2 16V Palio.

Alıntıları Göster
    kia picanto ,suzuki alto yada chevrolet spark bunların hem modellri yüksek olur hemde yakıt tüketimleri az az olur.
  • Fiat Palio 1.2 16 V
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboalpervet

Fiat Palio 1.2 16 V
    skoda felicia yeni yüz 8-10 civarına bulursun
    skoda fabia hb 10-15 e kadar kralını bulursun
    opel corsa 1.0 ecotec makyajlı kasa . güzel bir benzinli araçtır. 10-15 e kadar kralı bulunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

skoda felicia yeni yüz 8-10 civarına bulursun
    skoda fabia hb 10-15 e kadar kralını bulursun
    opel corsa 1.0 ecotec makyajlı kasa . güzel bir benzinli araçtır. 10-15 e kadar kralı bulunur.

Alıntıları Göster
    skodayı hiç düşünmedim açıkçası araştırmaya değer.tşk.

• quote:

skodayı hiç düşünmedim açıkçası araştırmaya değer.tşk.

Alıntıları Göster
    önerilerinizi bekliyorum
  • Ben 10 sene önce 1.2 palio almıştım sıfır. Çok yakıyor tavsiye etmem. Tavsiyem sitroen sakso , o paraya çok temiz bisi alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doenitz

Ben 10 sene önce 1.2 palio almıştım sıfır. Çok yakıyor tavsiye etmem. Tavsiyem sitroen sakso , o paraya çok temiz bisi alınır.
    Kafamdaki soru işaretleri azalacağına ne gariptirki giderek artmaya başladı.Rica etsem önerdiğiniz araçların avantajlarınıda belirtirseniz sevinirim.
  • quote:

Fiat Palio 1.2 16 V

Kesinlikle doğru tercih olurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

quote:

Fiat Palio 1.2 16 V

Kesinlikle doğru tercih olurdu...

Alıntıları Göster
    Palio çoğunluğun önerisi gibi.Ama bu yakıt işi kafa karıştırıcı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.