Şimdi Ara

Şehirden bunalanlar... resimli...(+-)18 :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben İstanblu çok severim ama bir o kadar da yorucu İstanbulda yaşamak ... Yaşayanlar bilir zaten peki ben ne yaptım!!! Kendim gibi yarı deli birilerini buldum takıldım peşlerine dağbayır dolaşmaya başladık.. dereydi, tepeydi, ottu, böcekti belki ilginizi çeker...

1 resimden fazla koyamıyomuşuz onun için altında bir kaç resim daha göndericem...
    yadaknediniz dahafazla resim ve bilgi için aşağıdaki adrese bir uğrayın ... kendinize iyi bakın....

http://www.dogatutkunlari.com/

• bir diğeri daha....
  • kendi kendime konuşuyomuşum gibi oluyor ama napıyım bu resimleri size göstermek geldi içimden..
  • Güzel resimler , neresi olduğunu sölesende belki yolumuz düşer
  • Bitti sayılır ..
  • gusel yerler valla bisimde yolumuz dusse hic fena olmaz

istanbul deyince bole yerler artik hayallerde kalmis sanirdim

• valla sabah gidip akşama geliyoruz İstanbul çevresi ama tam yer bilgilerini linki ziyaret edersen siteden öğrenebilirsin...
    Buda sonuncuusu sabrınız için teşekkür eder.. ve yorumlarınızı beklerim arkadaşlar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birsey diimmi bunlardan 50 tane koysan kesmez ne gusel yerler be!!
    benim eski mahallemi hatirlatti bisimde kusuk bir selalemis vardi gerci bunun kadar buyuk degil ama yetiyordu bizim gibi kucuklere o zman
  • O zaman siteyi ziyaret edip özlem gider.... bak daha nerelere gittik nereleri gezdik....
  • Fena değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden oralar hep dutlukdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.