Bildirim
Şehirler Arası Otobüste Host olmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İnsan ilişkileriniz iyi ise ve uyku ile ilgili problemleriniz yoksa başvuru yapmayı deneyiniz.. İlk önce başvuru yapmayı düşündüğünüz firmaların web sitelerine girip oradaki bilgilere erişin, muhtemelen gerekli bilgiyi orada bulacaksınız...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
maaşı hakkında bilginiz varmı bildiğim kadarıyla bikaçgün eve uğramadıkları oluor otobuste bikaçsaat kestiriyolar zor iş -
ben 16 yaşımdayım, orta kiloluyum ve diksiyonum iyi, uyku problemim yok yazın otobüs de hostluk yapabilir miyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: mertfan
ben 16 yaşımdayım, orta kiloluyum ve diksiyonum iyi, uyku problemim yok yazın otobüs de hostluk yapabilir miyim.
Yaparsın kardeşim -
quote:
Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu
maaşı hakkında bilginiz varmı bildiğim kadarıyla bikaçgün eve uğramadıkları oluor otobuste bikaçsaat kestiriyolar zor iş
bi arkadasim metro turizm ankara istanbul çalışıyordu sefer basina 40 lira idi o zaman 50 olmuştu sanirim bi ara uykuyu kesinlikle hayatindan çıkartıyorsun eve de fazla ugrayamiyorsun malesef gidip geliyorsun yarim saat bi saat sonraya sefer yaziyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uzun seferlerde arka dörtlüde kestirirsin uyku sıkıntı olmaz, benim gözlemlediğim kadarıyla çay servisinden sonra kaptan müsaade ederse arkada dinlenebiliyorlar. telefonuna oyun falan da yüklersin sıkılmazsın güzel iş bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X