Şimdi Ara

Şehirler arası otobüs seyehati yaparken bilgisayar kasası taşımak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
11.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar istanbuldan samsuna otobüsle gidiyorum, masaüstü bilgisayar kasam,24 inçlik led monitörüm ve creative 5+1 ses sistemim var. Monitörle ses sistemini valizime yerleştirebiliyorum. Fakat kasayı köpüklü kutusuyla götüreceğim ama otobüste bagaja koymak ne kadar güvenli bilmiyorum, malum ara ara terminallerde durduğunda bagaj açılıp kapanıyor o arada hırsızlık olabilir diye korkuyorum. Öte yandan ptt kargo ile göndermeyi hesapladım kasa 10kg 25x50x50cm boyutunda 29tl tutuyor, monitör ise 3kg 12x60x46cm boyutunda 20tl tutuyor. Bunun dışında gelmesi en aşağı 3 gün ve tek parça gelememe olasılığı var. Kısacası kargoya vereceğime gideyim indiğim otogardan taksiye 20tl vereyim kapıma kadar götürsün diye düşündüm. Şimdi size soracağım soru şu kasayı otobüste yanıma almama müsade ederlermi? Metro turizm ile gidecğeim.

• sen bin gotur kardes al yanina koltuk senin degil mi ben daha buyuk parcalar aldim yanima ayaginin dibine koyarsin sıkıntı yok kimseyi soyleme yanima alabilirmiyim vesaire al git otur
  • 6-7 sene önce sadece kasamı yazlığa götürmüştüm Önce tüm parçaları söktüm ve hepsini orjinal kutularına güzelce yerleştirdim sonrada kasa dahil hepsini bir büyük bavula sığdırıp otobüsüm bagajına verdim dönüştede aynısını yaptım hiç bir problem yaşamamıştım.
  • 2 kişilik koltuk al birine sen otur birine kasayı koy
  • Crysiz kullanıcısına yanıt
    Ayağın dibine kasa hmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

2 kişilik koltuk al birine sen otur birine kasayı koy

Hatta yiyecek ikramı olduğunda onunda koltuğunu dik duruma getirip servis masasını açarım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk148a -- 25 Aralık 2016; 19:57:44 >
  • Metro Turizmle gitmen hata. Başka firma yok mu?

Metro turizm muavini maazallah kasana boşalabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Civitas Terrana kullanıcısına yanıt
    Sorma üzerinde please i dont wanna cumshot yazan sweet-shirt giymek gerekiyor, ulusoy yada varanlada gidebilirim yıllardır metroyla gidip gelmeye alıştığım için heralde.
  • Otobüs boşken tek bilet aldım yan koltuğuma koydum. Kutulamadım bile kasa onun üstüne monitör şeklinde tutarak gittim 4 saat :D

Çoğu otobüs firması bagaja değerli eşya almaz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzen -- 25 Aralık 2016; 20:3:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobilist

Otobüs boşken tek bilet aldım yan koltuğuma koydum. Kutulamadım bile kasa onun üstüne monitör şeklinde tutarak gittim 4 saat :D

Çoğu otobüs firması bagaja değerli eşya almaz zaten.

Tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler ,evet bu konuda sıkıntı yaşamayım diye söyledim zaten, birde alamayız değerli eşya demesinler.
  • Kardeşim bence çok kasma 2 koltuk al yanlı olacak şekilde kasayı yanına koy 2 koltuk aldığın için hemde 2x ikram yersin

( diyosan ki param yok 2 tane almaya o zaman şansına küs)
  • Kamil koçtan rahat servis alınız
  • mk148a kullanıcısına yanıt
    Çözüm istedin çözüm verdik beğenmiyorsan tatava yapma
  • Hocam güzelce kutulayın ekran kartınıda sökün sarsıntıdan pinlerden kırılabilir onuda valize koyun hiç bi sıkıntı olmaz.
  • Ben Hostluk yaparken bir kişi böyle ayağının dibine koymuştu sorun olur mu demişti ben sorun yok demiştim, bence bagaja koyma ya üstüne bavul falan gelir ya da sağa sola çarpa çarpa gider yazık olur.
  • ekran kartını anakart üstünden çıkarın hocam çok sallanın slot kırılabiliyor diğer parçalara bişey olmaz ama köpüklü kutusu varsa ve çalınmazda merak etme söylersin en dibe koyar seninkini kargo parası verdiğine değmez
  • Arkadaşlar herkese verdiği bilgiler ve ilgisi için teşekkür ederim. Ben tecrübemi ve sonuçlarını burda paylaşacağım, benden sonra tekrar bu işi yapmaya kalkan arkadaşlar görebilsin diye.
    *5+1 sistemimin uydularını kasa içindeki boşluklara koydum, bass kısmını ise sırt çantama aldım
    *kasa içinde hiç birşeyi sökmedim, strafor köpüklü kasa kolim duruyordu ona güvendim açıkcası.
    *metroturizm ile gittim kasayı yanıma almama izin vermediler, ama muavin içeceklerin olduğu emanet bölümüne aldı kasayı, tabi her molada inip başında bekledim insan korkuyor.
    *asus 23" VS238H monitörümün ayaklarını vidalarını söküp mönitörü valize giysilerin arasına sıkıştırdım, 360derece takla atsa bile hareket edemeyecek şekilde doluydu.

sonuç olarak yeni taşındığım şehirde hiç bir sıkıntı olmadan cihazımı kurabildim ve kullanıyorum, belkide şansıydım.
     Şehirler arası otobüs seyehati yaparken bilgisayar kasası taşımak Şehirler arası otobüs seyehati yaparken bilgisayar kasası taşımak Şehirler arası otobüs seyehati yaparken bilgisayar kasası taşımak Şehirler arası otobüs seyehati yaparken bilgisayar kasası taşımak

• quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

2 kişilik koltuk al birine sen otur birine kasayı koy

helal olsun yani o kadar düşünsem aklıma gelmezdi +++
  • İyi bari sevindim senin adına. Kazasız belasız götürmüşsün. Bende laptop var onu taşıması zulüm geliyor bana sen masaüstü taşımışsın. Yolculuk yaparken bavul taşımaktan laptop çantası taşımaktan nefret ediyorum. Bi gün unutucam bi yerde ama hayırlısı bakalım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.