Şimdi Ara

'ŞEHİRLER VE KÜLTÜRLER' Projesi 4 Günlük Gezi ÜCRETSİZ Edit Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
7
Favori
7.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayseri'ye gelecek olan varsa, benimle iletişime geçsin.

1. Dönem Başvuru Sonuçları İçin Link :http://sehirlervekulturler.gsb.gov.tr/SonucAciklama.aspx

quote:

Gençler ;

Proje Başvurusu; Atama sonuçları web/sms yoluyla bildirilecektir. 18 yaşın altındaki gençler başvuru sonunda, sistemin oluşturduğu ”Veli İzin Belgesi”ni velisine imzalatarak, en geç etkinlik gününde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü veya Gençlik Merkezleri’ne ulaştırması yeterli olacaktır.

Projede son başvuru tarihi yoktur. Proje bitene kadar istenen tarih ve il için başvuru yapılabilir. Ancak bilinmelidir ki; her ilimiz için belirlenmiş bir kontenjan vardır. Gençler, 1 (bir) dönem için 1 (bir) il seçebilecek ve projeden bir kez yararlanma hakkına sahip olacaktır. Tercih ettiği dönem ve il başvurusu kabul edilmeyen gençler sonraki dönemler için yeniden başvuru yapabilecektir. Aynı anda birden çok dönem ve il için başvuru alınmayacaktır.

Gençlerin seçiminde; şehit veya gazi yakını olanlara, anne ve/veya babası vefat edenlere, dezavantajlı ve kırsal kesimde yaşayan gençlere öncelik verilecektir. Bunun dışında başvuru sırasına göre gençler telefonla aranıp programa katılıp katılmayacakları teyit edilecektir. Telefonu açmayan ya da gelmeyeceğini bildirenlerin yerine bir sonraki sırada bekleyen gençler aranacaktır. Böylece asil ve yedek listeler belirlenecektir. Bu gençlere, otobüslerin kalkış yeri ve saati bildirilecektir. Asil ve yedek listedeki gençler, hareket yeri ve saatinde hazır bulunacak, asil listeden gelmeyen olursa sırayla yedek listedeki gençler programa götürülecektir.

1. Dönem (1 Ağustos) sonuçları 30 Temmuz Saat:09:30'da web sayfamızda açıklanacaktır.

Edit: Bakanlıkta falan görevli değilim. Bende sizin gibi başvurumu yaptım.

Düşündüm de yaz için değerlendirilebilir.

“ŞEHİRLER VE KÜLTÜRLER PROJESİ” NEDİR ?

Gençlerin ülkemizin doğal güzelliklerini görmeleri, muhteşem tarihini ve kültürel değerlerini öğrenmeleri, Anadolu'da kök salıp büyümüş derin ve heybetli medeniyetimizi, şehirlerimizi ve kültürümüzü tanımaları için başlatılmış bir hareketlilik projesidir.

PROJE KAPSAMINDA NELER YAPILACAK ?

Bu seyahatlerde gençlerimiz, Bakanlığımıza bağlı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında konaklayacak olup etkinliklerin tüm masrafları Bakanlığımızca karşılanacaktır. Farklı illerden gelen gençler, program boyunca ve akşam etkinliklerinde birbirlerini tanıyarak kaynaşacak, yeni dostluklara ve kardeşliklere yelken açacaklar.

NERELERE GİDİLEBİLİR ?

2014 yılında; Adana, Adıyaman, Amasya, Ankara, Antalya, Bolu, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir,
    Kahramanmaraş, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Konya, Manisa, Mardin, Mersin, Nevşehir, Samsun, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van programının yapılacağı iller olarak belirlenmiştir.
    81 ilimize, yukarıda belirtilen illerden yalnızca birine gitme imkanı vardır.

Başvuru Linki : http://sehirlervekulturler.gsb.gov.tr/BasvuruFormu.aspx

Nereye Gidebilirim ? http://sehirlervekulturler.gsb.gov.tr/NereyeGidebilirim.aspx
    Vermiş olduğum linkten çıkış ilinizi ve cinsiyetinizi belirleyerek gideceğiniz yeri öğrenebilirsiniz.

Edit: Ayrıntıları öğrendikçe güncelleyeceğim.http://sehirlervekulturler.gsb.gov.tr/SonucAciklama.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCe NöBeTÇiSi -- 10 Ağustos 2014; 11:13:48 >

• Takip
  • adana diyarbakır mardin ohoo bunlar beni öldürmek istiyor
  • @HeLLsTeR

+1

@Çılgın Bir Denizci

Sorun olacağını sanmıyorum.
  • Neden kısıtlama var ki ne yani istanbul da yaşayan biri antalya izmiri kesin görmüş mü oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN GEÇEN SENE KATILDIM SEYYAH PROJELERİNE. KATILMAZ OLAYDIM. GEZDİM BİR İKİ KAFA DENGİYLE.

HAREMLİK SELAMLIK ŞEKLİNDE AYRI YAPILAN GEZİLER NEYİN KAFASIDIR!

KADIN ERKEK BİR ARAYA GELİNCE SEVİŞİYOR MU? BU NEYİN KAFASIDIR!
  • BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    Bakanlık öyle belirlemiş durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCe NöBeTÇiSi -- 22 Temmuz 2014; 2:10:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çılgın Bir Denizci

adana diyarbakır mardin ohoo bunlar beni öldürmek istiyor

Oraları gidip görmeden ön yargılı davranma...
  • 11-14 Ağustos arasında Adıyaman gezisi varmış bana uygun, birkaç arkadaşıma da haber veriyim gideriz eğlenceli olur. Genel yaş ortalaması umarım düşük olmaz.

Ekleme: O nasıl bir başvuru formudur öyle, her bilgiyi soruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 22 Temmuz 2014; 2:17:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCe NöBeTÇiSi

Bakanlık öyle belirlemiş durumda.

ÖYLE AMA İŞTE. KADINLARIN GRUBU AYRI, ERKEKLERİN GRUBU AYRI.

YAŞ ORTALAMASINA GELİNCE LİSELİ ÇOĞUNLUKTA.
  • @Ekemeleddin İslamoğlu

+1 Haklısınız.

@bilgehankalkan

Beklerim efendim

@BARIŞ55

Sanırım karma geziler 2004 yılından sonra yerini kız-erkek ayrımına bıraktı.Zaten gezilere katılım çoğunlukla liselerden sağlanmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCe NöBeTÇiSi -- 22 Temmuz 2014; 2:17:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCe NöBeTÇiSi

@Ekemeleddin İslamoğlu

+1 Haklısınız.

@bilgehankalkan

Beklerim efendim

@BARIŞ55

Sanırım karma geziler 2004 yılından sonra yerini kız-erkek ayrımına bıraktı.Zaten gezilere katılım çoğunlukla liselerden sağlanmaktadır.

Niye liselerde kız öğrenci yok mu?
  • Ücretli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekemeleddin İslamoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: Çılgın Bir Denizci

adana diyarbakır mardin ohoo bunlar beni öldürmek istiyor

Oraları gidip görmeden ön yargılı davranma...

gidip gördümde önyargılıyım zaten
  • Var tabi. Olmaz olur mu
  • yoktur kullanıcısına yanıt
    Başlıkta yazıyor dostum;

Alırım bi dal Antalya
  • seyyah projesi yerine ismini değiştirip bunu getirmişler güzeldir tavsiye olunur 2 kere gitmişliğim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

Başlıkta yazıyor dostum;

Alırım bi dal Antalya

Başvuru ücretsiz anlamı çıkıyor başlıktan.

• Gezi tamamen ücretsiz olup cep harçlığı bile verilmektedir.

@Tam_Türk

Sanırım sizlere yanlış tanıtmışlar. İsterseniz ikamet ettiğim yerdeki geziye gelin. Bir misafirimiz olun
  • yoktur kullanıcısına yanıt
    "Bu seyahatlerde gençlerimiz, Bakanlığımıza bağlı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında konaklayacak olup etkinliklerin tüm masrafları Bakanlığımızca karşılanacaktır."

Konu içeriğinde de varmış

-Ankara'dan Gaziantep, Sivas ve Erzurum'a gitmeye başvuru yapabiliyormuşum. Yok abi şans yok Bi Antalya alırdım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 22 Temmuz 2014; 2:29:41 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.