Şimdi Ara

'ŞEHİRLER VE KÜLTÜRLER' Projesi 4 Günlük Gezi ÜCRETSİZ Edit Geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
7
Favori
7.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Napalım çocukların gizli gizli sigara içme anılarını mı dinleyeyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mardini tıkladım ama tarihini değiştirmek istiyorum var mı böyle bi şansım yoksa gidemiycem ?
  • Bir ihtimalle kabul etmeyebilirler. Hayırlısı.
  • Tarihleri maalesef değiştiremiyoruz.
  • nasıl yani ben o tarihte gitmek zorundamıyım? :/
  • Maalesef.
  • Günceldir.
  • Türkiye'nin her yerini gidip görmek istiyorum. Bu ülkenin her bir karış toprağı cennet gibidir. Gidip farklı kültürlere ait yemeklerde işin zevki.
  • --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 13:13:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul-Kahramanmaraş yazdım
  • İşte bu ya... Eline sağlık
  • askerasker A kullanıcısına yanıt
    Arkadaş denildiği zaman akla ilk kızlar mı geliyor ?
  • Nevşehire yazıldım.Gidecek olan varsa haberleşelim
  • Konunun dışındakiler ile konu içerisinde adı geçen üyeler, başvurduğu yeri yazarsa, liste oluşturacağım. Bu sayede kim nereye gidiyor bilinir.
  • İstanbul-Nevşehir yazdım

• MrCetintas kullanıcısına yanıt
    Sadece 1 il yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCe NöBeTÇiSi -- 29 Temmuz 2014; 11:49:42 >
  • Son başvuru ne zaman ,

Birinci dönem başvurusu geçtiyse ikinci dönem başvurusu ne zaman açılır bilginiz var mı
  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Bugün son gün diye biliyorum. Bu bilgi kesin değil. İkinci dönem başvurusu duruma göre değişkenlik gösterip, yoğunluğa göre kaydırma da yapılabilir. Sadece bu kadarını söyleyebilirim. Çünkü bende sizler gibi başvurumu yaptım. Sonuçların gelmesini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCe NöBeTÇiSi -- 29 Temmuz 2014; 15:59:41 >
  • GeCe NöBeTÇiSi kullanıcısına yanıt
    İatanb dan Nevşehir demek istemiştim :D

• Gençler ;

Proje Başvurusu; Atama sonuçları web/sms yoluyla bildirilecektir. 18 yaşın altındaki gençler başvuru sonunda, sistemin oluşturduğu ”Veli İzin Belgesi”ni velisine imzalatarak, en geç etkinlik gününde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü veya Gençlik Merkezleri’ne ulaştırması yeterli olacaktır.

Projede son başvuru tarihi yoktur. Proje bitene kadar istenen tarih ve il için başvuru yapılabilir. Ancak bilinmelidir ki; her ilimiz için belirlenmiş bir kontenjan vardır.

Gençler, 1 (bir) dönem için 1 (bir) il seçebilecek ve projeden bir kez yararlanma hakkına sahip olacaktır. Tercih ettiği dönem ve il başvurusu kabul edilmeyen gençler sonraki dönemler için yeniden başvuru yapabilecektir.

Aynı anda birden çok dönem ve il için başvuru alınmayacaktır.

Gençlerin seçiminde; şehit veya gazi yakını olanlara, anne ve/veya babası vefat edenlere, dezavantajlı ve kırsal kesimde yaşayan gençlere öncelik verilecektir.

Bunun dışında başvuru sırasına göre gençler telefonla aranıp programa katılıp katılmayacakları teyit edilecektir. Telefonu açmayan ya da gelmeyeceğini bildirenlerin yerine bir sonraki sırada bekleyen gençler aranacaktır. Böylece asil ve yedek listeler belirlenecektir.

Bu gençlere, otobüslerin kalkış yeri ve saati bildirilecektir. Asil ve yedek listedeki gençler, hareket yeri ve saatinde hazır bulunacak, asil listeden gelmeyen olursa sırayla yedek listedeki gençler programa götürülecektir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.