Şimdi Ara

Şehit Erhan Bulut Orta Okulu Nerde ??? İsmimi değişti ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aramadığım yer kalmadı nerede bu okul. adres bilgisinde bahçelievlerde Hürriyet İlk okulu ve orta okulu çıkıyor. Okulu aradım ulaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 18 Nisan 2015; 17:40:18 >

• kara344 kullanıcısına yanıt
    Hürriyet Mah. Fatih Sk. no:22 Bahçelievler diye çıktı yandex navigasyonda.

nettede şöyle no:20 diye çıktı bu sonuca sende ulaşmışsındır sanırm.

ŞEHİT ERHAN BULUT İLKOKULU
    Telefon: (212) 551 40 73
    Fax: (212) 551 40 71
    Adres: Hürriyet Mah. Hürriyet Cad. Fatih Sok. No:20 -Yenibosna
    İl: İstanbul
    İlçe: Bahçelievler
  • kod17 kullanıcısına yanıt
    Sınav belgesinde şehit erhan bulut orta okulu yazıyor ama okulun adresi Hürriyet ilk okuluyla aynı adres. Hiç bir yerde çıkmıyor erhan bulut okulu. Hürriyet ilkokulunda daha önce sınava girdim. Bu işte bir gariplik var. Hürriyet ilkokulunu aradım soracaktım ama ulaşamadım telefonla. Yarın 9.30 da sınavım var erkenden arıcam. Hangi okulun ismi değişti acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 18 Nisan 2015; 20:30:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    http://sehirrehberi.ibb.gov.tr/map.aspx

Kesin bulursun

Sag ust kosedeki "<<" isarete tikla "onemli yer ara" de gerekli alanlari doldur islem tamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulun ismi değişmiş herhalde adresler aynı ama ben şuan bakamıyorum sen bakabilirmisin işin yoksa. Bana haber versen, şehit erhan bulut okulun ismi.

• benımde sınavım var kesın ısmı ımam hatıp oldugu ıcın degısen okullardandır. Gecen sene bu muhabbet yuzunden okulu bulamadım sınava gıremedım ılk sınav 70 olan dersten kaldım sınava gremedıgım ıcın yarın ara kı bulabılesın kım bılır nerde nasıl bır memlekette yasıyoruz bellı degıl
  • UNetwork U kullanıcısına yanıt
    Ben buldum okulumu, Hürriyet ilk okulunun yanındaymış. Zaten Hürriyet ilk okulunda önceden sınava girmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 19 Nisan 2015; 11:59:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Öyleymş bende hiçbir yerde bilgi bulamayınca hürryete gider gibi gittim.. bıktım ılkokulda sınava gırmekten arkadas sıraya sıgamıyoruz:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.