Şimdi Ara

Şehit sayısı hakkında!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şehit sayısının 130’u geçtiği hakkında söylemler var bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi?
    Eğer doğru ise çok çok üzücü...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şanlıurfada yeni göreve başlayan uzman jandarma kardeşim gibi sevdiğim bir dostum var, bugün zor bela ulaştım, kendi birliğinde olmadığını, sınır bölgesinde olduğunu dolaylı olarak söyledi, telefonları dinleniyor ki, mevcut konu hakkında en ufak birşey söylemedi, babası ile görüştüm, kesinlikle en ufak bilgi vermemiş, durum oldukça sıkıntılı görünüyor, Allah tüm asker kardeşlerimizi korusun, şehitlerimize Allah rahmet eylesin
  • Ben gizlendiğini düşünüyorum

• Şanlıurfada yeni göreve başlayan uzman jandarma kardeşim gibi sevdiğim bir dostum var, bugün zor bela ulaştım, kendi birliğinde olmadığını, sınır bölgesinde olduğunu dolaylı olarak söyledi, telefonları dinleniyor ki, mevcut konu hakkında en ufak birşey söylemedi, babası ile görüştüm, kesinlikle en ufak bilgi vermemiş, durum oldukça sıkıntılı görünüyor, Allah tüm asker kardeşlerimizi korusun, şehitlerimize Allah rahmet eylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackdiamond16 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim durum çok ciddi çok

• O kadar oldugunu düşünmüyorum.
    Ne farkeder? Ha 30 ha 150 ha 200.

• 130 olunca ne olacak? En fazla birkaç gün daha hatırlanır. Bak BJK maçı var, hafta sonu Survivor falan daha önemli işlerimiz var!
  • 30 dakika önce konu açmıştım, lakin damladılar konuyu şikayet ettim vs. diye kapatmak zorunda kaldım. Ne yazık ki doğru

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Böyle bir sayı var ise asla ama asla bir koltuk sevdasına saklanmamalı onun dışında dediğiniz de haklısınız 1 şehit bile canımızı yakıyor sözlerin tükendiği yerdeyiz ne yazık ki :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ldr1907

130 olunca ne olacak? En fazla birkaç gün daha hatırlanır. Bak BJK maçı var, hafta sonu Survivor falan daha önemli işlerimiz var!
    Çok Haklısın.

Bu umursamazlığımız, kafamıza bomba yiyene kadar sürecek herhalde

Orada Ölen Asker, sanısın Abd askeri. Bu umursamazları korumak için ölmemiş! (Suriye olarak değil, genel manada diyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 28 Şubat 2020; 21:28:42 >
  • Elimizden bir şey gelmiyor ben ona üzülüyorum çok tepkisiz bir halk olduk anca asarız keseriz ayağına gazımızı alan bir halk olduk sonumuz kötü olacak sanki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.