Şimdi Ara

SEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bırakın milliyetçi bir lideri bize tam anlamıyla faşist bir lider lazım..
    Gitsen sorsan hala ezilmiş halk triplerindeler , inşallah ölen kardeşlerimizin intikamını alıcak bi fırsat geçer elimize..

Yeri gelmişken her izlediğimde boğazımın düğümlendigi bi sarkıyıda sizle paylaşmak istiyorum..

http://www.youtube.com/watch?v=vkeVoSsVHOg

Şarkıdan bir bölüm:

Kara günler geçer elbet
    Solma sakın solma anne
    Mevsim döner birgün elbet
    Üzülme sen bekle anne

Fırtınalar koptu bir bir
    Kaldım yine ortasında
    İki kaşım arasına
    Kurşun yedim görme anne

Şu dağların yamacında
    Nazarlara geldim anne
    Bir acı var sol yanımda
    ŞEHİT DÜŞTÜM DUYMA ANNE

ALLAH TÜRKÜ KORUSUN cCc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 5 Ekim 2008; 3:29:51 >

• Herkes askerlik anısını durmadan anlatır demi komik anlarını vs.. Benim dayım 90 lı yılların basında Bitliste yapmış askerliğini ve döndüğünde 1 kez olsun askerliğinden bahsetmemiş !! Neden anlatmıyorsun diye soruldugunda ise ''Hiç iyi birşey olmadıki ne anlatayım'' diyormuş.. Böyle konuşmakta haklı çünkü bazı silah arkadaşlarının dayımın hemen yanında vuruldugunu biliyoruz..

İşin öbur boyutu ise aradan nerdeyse 20 yıla yakın zaman geçmesine ragmen hiçbirşeyin değişmemesi....
  • Orjinalden alıntı: alpalp84

Orjinalden alıntı: jack1905

mecliste pkk var..ilk önce onları yok etmek lazım...

Dostum Bugün arkadaşım askerlik anılarını anlatıyor. Bu yaz yaşadıklarını bana anlattı. Ben onun yalancısıyım.

Diyarbakırda 40-50 teröristi köşeye sıkıştırmışlar. Komutan merkeze baskın yapacağız diye haber vermiş. Komutana baskın yapmayın diye emir vermişler.
    pkk yı kimin kurduğu belli niye yok etsinler bide ergenekon hikaye diyenler varya alın size hikayenin güncel hali hala ergenekonun avukatına destek verenler varsa kına yaksınlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.