Şimdi Ara

SEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR SURAYA BUNLARI YAZMAM İCAB EDDİ EGER BİR SAKINCASI OLACAKSA YASAKLANABİLİR 15 SEHİDE VERDİMİZ BU GUNLERDE CENAB_I ALLAHDAN RAHMET AILELERINE SABIR DILIYORUM BISDE FORUM DONANIM OLARAK DUALARIMIZI MEHMETCIKDEN VE SEHITLERİMİZDEN EKSIK EDMYELİM HERKESE HAYIRLI FORUMLAR DILERIM son SÖZ SEHITLER OLMEZ VATAN BÖLÜNMEZZ

• HUDUT NAMUSTUR DEDİLER VE NAMUSLARINI HEPİMİZİN NAMUSUNU ONURLUCA O HAİNLERE KARŞI KORUDULAR...
    HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ HEPİMİZ POTANSİYEL ŞEHİDİZ VATAN SAĞOLSUN AİLELERİNE SABIR ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM...
    TÜM ÜLKE OLARAK BAŞIMIZ SAĞOLSUN...

ŞEHİTLER ÖLMEZ; VATAN BÖLÜNMEZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 4 Ekim 2008; 20:11:38 >
  • Senin bi sorununmu var?Bilmiyomuyuz sanıyosun?Niye daha çok hatırlatarak insanları tekrar tekrar hüzünlendiriyosun?Hadi onu bunu bırak Türkçen bile bozuk.CENAB_I ALLAH yazmış hey Allah.Çattık ya
  • Saldırılan yere daha önce birçok kez saldırıldı neden hala bunlar yaşanıyor acaba
  • vala guzel kardesım benım bır sorunum yok buna emın olabılırsın kımseyle dakısmak istemem ALLAH YAzDIM senın gıbı benım ve bır cogumuzun kutsal saydıgı kucuk harfle yazmadım tartısma acmak sana yakısmaz kanısındayım saygılarımla
  • Unutmak yerıne hatırlayıp ve her hatırladıgımda aileri ve sehitlerimiz için bir dua etmeyi tercih ederim... Allah hepsine rahmet eylesin. boyle bir konuyu eleştiriler alcağını bilsende açtığın için de seni ayrıca kutlarım kardeşim.
  • başımız sağolsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehit Cenazesi Neden Yıkanmaz ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi Birşeyler Derdim Ama NEYSE !!!!!!!!! O Teröristleri Elime Verseler Acımadan ...
  • Konu bir süre burada dursun sonra konu dışına taşıyacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shalashaska

Unutmak yerıne hatırlayıp ve her hatırladıgımda aileri ve sehitlerimiz için bir dua etmeyi tercih ederim... Allah hepsine rahmet eylesin. boyle bir konuyu eleştiriler alcağını bilsende açtığın için de seni ayrıca kutlarım kardeşim.

Unutmak diye birşey demedim.Böyle zırt pırt hatırlayıp hüzünlenceğimize 1-2 kere görüp istediğimiz kadar ruhlarına dua okumak daha mantıklı.15 kişiye Allah rahmet eylesin...
  • mecliste pkk var..ilk önce onları yok etmek lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jack1905

mecliste pkk var..ilk önce onları yok etmek lazım...

Dostum Bugün arkadaşım askerlik anılarını anlatıyor. Bu yaz yaşadıklarını bana anlattı. Ben onun yalancısıyım.

Diyarbakırda 40-50 teröristi köşeye sıkıştırmışlar. Komutan merkeze baskın yapacağız diye haber vermiş. Komutana baskın yapmayın diye emir vermişler.
  • İster inanın ister inanmayın.Mayıs ayında askerden geldim,askerliğimi Ankara'da kısa dönem olarak yaptım.Neyse konu şu, uzun dönemler içinde sözde o şerefsiz liderlerinin adını haykıran çocuklar bile vardı.Dedim ne iş araştırdım yüzbaşına kadar herkes biliyor ama bişey yapmıyor dedi herkes.O saatten sonra birçok şeyi sorgulamaya başladım.
  • Allah ölen askerlerimize rahmet versin, ancak bu acizlikle yönetilen ülkemizde gördüğünüz gibi insanlar şehitte oluyor, fiziki olarak olmasada vatanda bölünüyor, kurudu artık bu laflar icraat yapma vakti gelmiştir artık. Adam gibi adam gelsin şu memleketin başına artık, bıktık dincisinden, incisinden, sözde laikinden, hortumcusundan.

Bu gidişle, bu teslimiyetçilikle bu vatan bölünür şehitte bol olur. Kafam attı iyice. Allah belalarını versin bölücülerinden aciz aciz eskimiş nutuk atanlarında. Olan gencecik bedenlere oluyor, şaşa içinde yaşayan yönetenlere değil.

Top yekün savaş ilan edeceksin Irak'a ve eğer halen silah ve lojistik desteği kim veriyorsa ona. Adam gibi adam olucan vurucan masaya yumruğu topraklarında bu köpekler barındıranları düşman ilan ediceksin, hepsine savaş ilan edeceksin, gerekirse orada destek verdiği tespit edilen ABD askerlerininde alıcaksın hesaplarını. Bu iş böyle olur öyle uzaktan kararlılıkla devam edeceğiz zırvaları ile olmaz bu iş. Yarın camilerden hutbe okut 70 milyonun en az 55 milyonu hazır asker haline gelir. İstersen bu iş çözülür, istemessende böyle aval aval seyredip boş boş "zirve" açıklamaları yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 5 Ekim 2008; 0:25:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alpalp84

quote:

Dostum Bugün arkadaşım askerlik anılarını anlatıyor. Bu yaz yaşadıklarını bana anlattı. Ben onun yalancısıyım.

Diyarbakırda 40-50 teröristi köşeye sıkıştırmışlar. Komutan merkeze baskın yapacağız diye haber vermiş. Komutana baskın yapmayın diye emir vermişler.

Buna benzer bir hikayeyide Hakkari'de askerlik yapan bir arkadaşım anlatmıştı bana.
  • Yukarıda Allah var bu burda bitmez yanlarına kalmaz bu kansızların hayasızların allahtan korkmazların ar damarları çatlamışların şerefsizlerin kahpelerin anası babası belli olmayanların en önemlisi VATANSIZLARIN ! Kıyamete kadar da , "VATANSIZ KALACAKSINIZ ZURİYETSİZ KAHPELER ! "

Hepimizin başı sağolsun ...
  • Devlete düşman gerektiği zihniyetini asker, hükümet, devlet herkes destekler olmuş demekki.
    Yada daha farklı şeyler dönüyor, satıyorlar ülkeyi içten içe.
    Yazık bu insanlara, pisi pisine ölüyorlar. Neden? Önüne rahatlıkla geçilebileceği halde duyarsız kalındığı için.
    Zamanında bir taraflarına kibrit çöpü soksan kazırmışsın köklerini, şimdi kazma sapı soksan nafile.
    Yazık cidden, olan analara oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: İtfayeci

Allah ölen askerlerimize rahmet versin, ancak bu acizlikle yönetilen ülkemizde gördüğünüz gibi insanlar şehitte oluyor, fiziki olarak olmasada vatanda bölünüyor, kurudu artık bu laflar icraat yapma vakti gelmiştir artık. Adam gibi adam gelsin şu memleketin başına artık, bıktık dincisinden, incisinden, sözde laikinden, hortumcusundan.

Bu gidişle, bu teslimiyetçilikle bu vatan bölünür şehitte bol olur. Kafam attı iyice. Allah belalarını versin bölücülerinden aciz aciz eskimiş nutuk atanlarında. Olan gencecik bedenlere oluyor, şaşa içinde yaşayan yönetenlere değil.

Top yekün savaş ilan edeceksin Irak'a ve eğer halen silah ve lojistik desteği kim veriyorsa ona. Adam gibi adam olucan vurucan masaya yumruğu topraklarında bu köpekler barındıranları düşman ilan ediceksin, hepsine savaş ilan edeceksin, gerekirse orada destek verdiği tespit edilen ABD askerlerininde alıcaksın hesaplarını. Bu iş böyle olur öyle uzaktan kararlılıkla devam edeceğiz zırvaları ile olmaz bu iş. Yarın camilerden hutbe okut 70 milyonun en az 55 milyonu hazır asker haline gelir. İstersen bu iş çözülür, istemessende böyle aval aval seyredip boş boş "zirve" açıklamaları yaparsın.

Tam benim söyleyeceklerimi söylemişsiniz...

• quote:

Orjinalden alıntı: Lionheart

quote:

Orjinalden alıntı: alpalp84

quote:

Buna benzer bir hikayeyide Hakkari'de askerlik yapan bir arkadaşım anlatmıştı bana.

öncelikle şehit yakınlarına Allah sabır versin. şehitlerimizin mekanı zaten cennet olacaktır.
    öbür yandan bu alıntı yaptığım mesajları destekleyen bir hikayede bende var. benim teyze oğlu mardinde karakolda yaptı askerliği. askerler kimin terörist olduklarını bildikleri halde alamıyorlarmış adamları. sabah köylü kılığındakiler gece karakola saldırıyormuş.birçok kişiyi canlı ele geçirmişler ama bir telefonla hepsi salıverilmiş ama 3 gün sonra yine aynı adamla çatışıyorlarmış.
    yani şu anda iş sadece terör değil hem doğudan oy alıcam endişesiyle siyaysi,hem içeri sızmalarla askeri boyutta. birde malesef oranın halkı çoğunlukla bu adamlara yardım ediyor isteyerek yada zorla.

• Arkadaslar bu başlığı konu dışı kısmına taşımak lazım.

Burası siyaset bolumu degil

Zaten tv ler gazetelerdeki haberler yğzğnden insanlar demoralize olmuş durumda stres atmaya buraya bir şeyler okumaya geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.