Şimdi Ara

Şehremini Anadolu Lisesi hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şehremini de okuyorum. 470-480 arası puan bekleyenler ve İstanbul'da okuyanlara lise hakkında bilgi verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi benim puanım muhtemelen 479-480 olacak, okula girebilir miyim? Bir de eğitimi, binası, olanakları nasıl, memnun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsley

Abi benim puanım muhtemelen 479-480 olacak, okula girebilir miyim? Bir de eğitimi, binası, olanakları nasıl, memnun musunuz?

rahat girersin. Eğitimi ve hocalar çok iyi. yeri çok iyi merkez bir yer ve durağa yakın. Olanakları ise bana göre ortalamanın biraz üstü. Gelirsen pişman olmazsın ama daha iyi liselere gitme imkanın varsa(485 civarı) oralaru tercih et derim. Ayrıca nerede oturuyorsun? Okulun mesafesi de önemli.

• Esenyurttayım. İlk tercihim yaşar acar fen lisesi ancak 5 puan farkla giremem diye tahmin ediyorum. Öģretmenlerime de danıştım. Uzak mesafenin de beni olumsuz etkileyeceğini düşünüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsley

Esenyurttayım. İlk tercihim yaşar acar fen lisesi ancak 5 puan farkla giremem diye tahmin ediyorum. Öģretmenlerime de danıştım. Uzak mesafenin de beni olumsuz etkileyeceğini düşünüyorlar.

Uzun mesafe olumsuz etkiler ondoğru. Ben yürüyerek gidiyorum. Ama 1 sınıf arkadaşım esenyurttan geliyor. yine de toplu taşımayla gitmediğim için net bir yorum yapamam.

• Dostum bende esenkentteyim yeşilköy anadolu lisesi de var ayrıca esenkent ve esenyurta serviside var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.