Şimdi Ara

SEİKO PADİ SRPA21K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu saati ikinci el satış yapan en ünlü sitede gördüm.Özel üretim 2000/579 nolu saatmiş.Rengi gri idi.Saate aşık oldum.4400 tl fiyatını görünce ulaşılmaz gelmişti ki
    srpa21k Google sorduğumda pepsi bezel mavi rengini 1400 tl ye satıldığını gördüm.Saat bu fiyatı hakedermi bilgisi tecrübesi fikri olan arkadaşlar varmı.

• Saati sıkı takip sonucu HB'den satın aldım.Muhteşem desem abartmış olmam sanırım.Herkes kendi malını övmeyi sever ama inanın kendimi tatmin etmek için söylemiyorum acayip bişey yapmışlar.
    Skx ile bezel büyüklüğü aynı ama gövde 4mm büyümüş buda kaplumbağa görüntüsünü ortaya çıkarmış.Mekanizmada 4R36 yazıyor.Kurma kolu çekilince saniye duruyor ve elle kurma yapılıyor.Dört gündür kolumdan çıkarmadım ve sadece 3 saniye geri kaldı.Eğer böyle giderse bu sapma değeri 10 üzerinden 10 alır.Saat kolda ben kaliteyim diye haykırıyor.Daha önce mako xl ve seiko5 snzf17j kullanmış biri olarak her iki saatin kalitesi bu saatin yanından dahi geçemez diyorum.
  • Ben de 2 gündür kullanıyorum. 1300 TL maliyetle sıfır olarak aldım ve bu fiyat segmentinde (sıfır) alınabilecek en iyi saat diyebilirim. Mekanizmayı önceki saatlerimden tanıyorum ama o tokluk kalite hissi ve tasarımdaki o albeni, o pepsi bezel ve mavi kadran gerçekten mükemmel görünüyor.
  • Ergonomik olarakda gövde ve kordon uyumu muhteşem olmuş.Pahalı bir görünüm vermişler.1000 dolarlık özel üretim gri renginden aşağı kalır yanı yok bence.Bezel yorumunuza sonuna kadar katılıyorum.
  • Bende almak üzereyim bu seiko prospex padi modeli gerçekten sanat eseri bende aşık oldum resmen geçen evime yakın Pendikte bir bayiye sordum distribütör garantili olarak 1650 TL istediler hafta arası sirkeciye bakıcam ama iki yüz lira için yurt dışı ürün almak istemiyorum bakalım nasip kısmet, saat konusunda epeydir inceliyorum öncelikle gerçekten kaliteli ve iyi bir işlevselliğe sahip bildiğim kadarıyla dalgıç federasyonu olan uluslararası bir kurumdan test sonucu onay almış ki bu kurum bağımsız ve saygı duyulan bir kurum ayrıca otomatik olması ve tasarımı muhteşem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

Bende almak üzereyim bu seiko prospex padi modeli gerçekten sanat eseri bende aşık oldum resmen geçen evime yakın Pendikte bir bayiye sordum distribütör garantili olarak 1650 TL istediler hafta arası sirkeciye bakıcam ama iki yüz lira için yurt dışı ürün almak istemiyorum bakalım nasip kısmet, saat konusunda epeydir inceliyorum öncelikle gerçekten kaliteli ve iyi bir işlevselliğe sahip bildiğim kadarıyla dalgıç federasyonu olan uluslararası bir kurumdan test sonucu onay almış ki bu kurum bağımsız ve saygı duyulan bir kurum ayrıca otomatik olması ve tasarımı muhteşem.

Şuan n11de 1195 tl turkuaz saatte 1499 olanı sepete ekleyin bu fiyata düşecek sepette. Satıcı turkuaz saat olmalı ve 19 kasım yani bugün son gün olarak belirtilmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6R24 mekanizmalı SEIKO Ananta?
    12 yıl önce açıldı
    Seiko SRPD31K1 ARANIYOR
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.