kolumda saat taşıyabilsem ne güzel olurdu biraz para biriktirir güzel bişeyler alırdım swatch felan ama çok terletiyo bileğimi
Bugün ödeme yapmam için son gün ve akşam bir-iki saatçiye baktıktan sonra siparişimi vercem. nette 700 lira civarı ama orijinal fiyatını bilen yok. bir de saatin orijinalini görmek istiyorum. kolumda nasıl duracak:)
oha kol saatine 20 tl bile vermem
Bu sate o kadar para verebilmene inanmıyorum Lacoste almalıydın dostum.
quote:
Orijinalden alıntı: MacTavish®
oha kol saatine 20 tl bile vermem
aynen telefon zaten hep yanımızda ordan bakıyorum ben
quote:
Orijinalden alıntı: Jungle Boogie
quote:
Orijinalden alıntı: King Nothing
quote:
Bence deri daha şık duruyor. Seiko olduğunu belli ediyor. Açıkçası çelik kayışlılar bana swatch'u anımsattığı için pek sevmiyorum. Bu arada benim de aşık olduğum ve muhtemelen hiç bir zaman sahip olamayacağım saat:
/>
Fiyatı ney.
1000 lira yaklaşık.
oy bayıldım saate resmen be. fiyata bak be.
çok iyi fiyata almışsın. Seiko replika bulman çok zor.%99 orjinal bence. Ankarada kızılaydaki seiko satışı yapan saatçiler var oraya gösterebilirsin.sıhhıye necatibey de de var .
quote:
Orijinalden alıntı: N-HakaN
çok iyi fiyata almışsın. Seiko replika bulman çok zor.%99 orjinal bence. Ankarada kızılaydaki seiko satışı yapan saatçiler var oraya gösterebilirsin.sıhhıye necatibey de de var .
Satıcı garanti olayını belirtmemiş ben de az önce mesaj attım uluslarararası garantisi var mı diye bakalım ne diyecek?
Uluslararası garanti hk. bilginiz var mı? Tr de nasıl işliyo sistem. Normal garanti gibi mi?
Aynı türkiyedeki gibi. sorun olduğunda saati usa garantiliyse oraya göndermeniz gerekiyor.Japan ise japonyaya. mesela bozuldu diyelim. Saat garantliyse tek kaybınız zaman olacak.Geç gider geç gelir yurtdışından.
bir de kargo ücreti sanırım:)
quote:
Orijinalden alıntı: Metalwrath
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
Ne olursa olsun 425TL bi saate verilmez.
Nasıl verilmez? Sizin gibi dandik saatleri kullanmak zorunda değil herkes. Ayrıca zevk işi. Fiyat performans geyiği yapmayın bana. İsteyen istediği saate istediği fiyatı verir.
bu sna 633 modeli değil mi honda bar limited edition?
3 Yıldır kullandığım saattir kendisi. Seiko maceram senin gibi sna481 ile başladı, sonra sattım sna451 aldım. Aynı modelin çelik kordon olanı Çelik kordon olanını almanı tavsiye ederim, gerçi almışsın artık ama satıcıyla konusup iptal edebilir yada elinde sna451 varsa alabilirsin iki saatide kullandım. Deri kordon 2 yıl içinde çürüyor. Hele birde kolunuz terliyorsa 1 yılda çatlamalar başlar. Bende iki kordonda var ama metal olan favorim. Ayrıca kordonları çok pahalı bunların 200tl civarında fiyat vermişler bir arkadaşıma. Almışken SNA451 al. Yakında piyasada kalmayacak çünkü üretimi durdu. Kapanda kalıyor açıkcası. Yeni modelleri (Sportura Alarm Ch.) SNA451 in yanından geçemeyecek kadar iyi olmayan tasarıma sahipler bence.
Saat hakkında herhangi bir sorun olursa cevaplayabilirim.
Bi saate verebileceğim en yüksek fiyat şu öğrenci halimde 200 lira idi ona da Cassio aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: Sam0
3 Yıldır kullandığım saattir kendisi. Seiko maceram senin gibi sna481 ile başladı, sonra sattım sna451 aldım. Aynı modelin çelik kordon olanı Çelik kordon olanını almanı tavsiye ederim, gerçi almışsın artık ama satıcıyla konusup iptal edebilir yada elinde sna451 varsa alabilirsin iki saatide kullandım. Deri kordon 2 yıl içinde çürüyor. Hele birde kolunuz terliyorsa 1 yılda çatlamalar başlar. Bende iki kordonda var ama metal olan favorim. Ayrıca kordonları çok pahalı bunların 200tl civarında fiyat vermişler bir arkadaşıma. Almışken SNA451 al. Yakında piyasada kalmayacak çünkü üretimi durdu. Kapanda kalıyor açıkcası. Yeni modelleri (Sportura Alarm Ch.) SNA451 in yanından geçemeyecek kadar iyi olmayan tasarıma sahipler bence.
Saat hakkında herhangi bir sorun olursa cevaplayabilirim.
Metal kordon sevmiyorum deri daha rahat geliyor. E-bay de 59 dolara satılıyor deri kordon iki sene sonra bulursam alırım:) SNA 451 in SNA 481 e göre artıları var mı?
quote:
Bence deri daha şık duruyor. Seiko olduğunu belli ediyor. Açıkçası çelik kayışlılar bana swatch'u anımsattığı için pek sevmiyorum. Bu arada benim de aşık olduğum ve muhtemelen hiç bir zaman sahip olamayacağım saat:
/>
bu sna 633 modeli değil mi bar honda limited edition?
425 tl saate verilir,ama bu saat markası Seiko olmamalı;git üstüne 100 daha koy ve Hamilton alsana arkadaş?
quote:
/>
bu sna 633 modeli değil mi bar honda limited edition?
quote:
Orijinalden alıntı: faho
425 tl saate verilir,ama bu saat markası Seiko olmamalı;git üstüne 100 daha koy ve Hamilton alsana arkadaş?
hamilton un bu fiyatlarda böyle bi modeli varsa söyleyebilir misin?
quote:
Orijinalden alıntı: faho
hamilton un bu fiyatlarda böyle bi modeli varsa söyleyebilir misin?