Şimdi Ara

SEIKO SPORTURA SNA481 425 TL ye bana kaldı:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
10.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SEIKO SPORTURA ALARM SNA481 açık artırmayla 425 TL ye bana kaldı.
    ama gg den daha önce hiç alışveriş yapmadım ve açıkçası tırsıyorum.
    1) saatin orjinalliğini nasıl anlayabilirim?
    2) iade garantisi ne ölçüde doğrudur?
    3) kazık yemiş olabilirmiyim:)

• Ne olursa olsun 425TL bi saate verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Ne olursa olsun 425TL bi saate verilmez.
    Seıko saatlerde replica olma olasılığı düşüktür yanında kutu kitapçık, uluslararası belge vs. veriliyorsa sorun yok. Liste fiyatı gg de 700 civarı iyi fiyata almışsın. Saçma sapan yorumlara bakma sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

Seıko saatlerde replica olma olasılığı düşüktür yanında kutu kitapçık, uluslararası belge vs. veriliyorsa sorun yok. Liste fiyatı gg de 700 civarı iyi fiyata almışsın. Saçma sapan yorumlara bakma sen.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun.
    Orjinal olup olmadığını Saatler konusunda sorabilirsin, yardımcı olurlar.
    Hayırlı olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_20694539/mpage_208/key_saatler/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Adenozine

Hayırlı olsun.
    Orjinal olup olmadığını Saatler konusunda sorabilirsin, yardımcı olurlar.
    Hayırlı olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_20694539/mpage_208/key_saatler/tm.htm

Alıntıları Göster
    büyüteçle bakmak gerek..birkaç unsur daha var tabi
    şahsen ben 1750 tl verdim seiko ya...
    saat erkeğin lüksüdür..425 verilmez denen arkadaşlar 10 tl lik almış galiba..yada 5 e de var pazarlarda..

• quote:

Orijinalden alıntı: omer14

büyüteçle bakmak gerek..birkaç unsur daha var tabi
    şahsen ben 1750 tl verdim seiko ya...
    saat erkeğin lüksüdür..425 verilmez denen arkadaşlar 10 tl lik almış galiba..yada 5 e de var pazarlarda..

Alıntıları Göster
    700tl lik saati 450 tl ye mi aldın? saat orjinal ise, bence satıcı saati göndermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reactor1111 -- 2 Mart 2010; 2:34:18 >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

Alıntıları Göster
    aynı ürün aynı satıcı hemen al fiyatı 695 TL. aslında bu biraz rahatlatıyor beni. çakma ürünü bu fiyata satsa adamı doğrarlar:) ÖDEME YAPMAK İÇİN son iki günüm. iade garantili olarak satış yapmış. alır almaz bir bayiiye götürüp orjinalliğini ve fonksiyonlarının çalışıp çalışmadığını kontrol ettirebilirmiyim. ankarada bunu yaptırabileceğim biyer var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: zamizazo

aynı ürün aynı satıcı hemen al fiyatı 695 TL. aslında bu biraz rahatlatıyor beni. çakma ürünü bu fiyata satsa adamı doğrarlar:) ÖDEME YAPMAK İÇİN son iki günüm. iade garantili olarak satış yapmış. alır almaz bir bayiiye götürüp orjinalliğini ve fonksiyonlarının çalışıp çalışmadığını kontrol ettirebilirmiyim. ankarada bunu yaptırabileceğim biyer var mı?

Fonsiyonlarının çalışıp çalışmadığına sen de bakabilirsin. Herhangi bir Seıko bayisine götür.
  • Öncelikle hayırlı olsun dostum.

Kimi arkadaşlar bir saate o kadar para verilirmi yazmışlar zevkler ve renkler tartışılmaz 400€ saat kullanıyorum bende.

Gittigidiyor sistemi çok bassit dostum ödemeni yaparsın satıcı sana ürünü kargolar eline ulaşır incelersin şüphen yoksa beğendiysen gittigidiyora satıcıya paranın geçmesi için talimat verirsin haa ama yok sahte kırık çatlak patlak, para onayı vermessin saati kargo ücreti sana ait olmak üzere geri yollarsın gittgidiyor ücretinizi 1 iş günü içerisinde geri iade eder.

Uzun oldu umarım açıklayıcı olmuştur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1TurkK

Öncelikle hayırlı olsun dostum.

Kimi arkadaşlar bir saate o kadar para verilirmi yazmışlar zevkler ve renkler tartışılmaz 400€ saat kullanıyorum bende.

Gittigidiyor sistemi çok bassit dostum ödemeni yaparsın satıcı sana ürünü kargolar eline ulaşır incelersin şüphen yoksa beğendiysen gittigidiyora satıcıya paranın geçmesi için talimat verirsin haa ama yok sahte kırık çatlak patlak, para onayı vermessin saati kargo ücreti sana ait olmak üzere geri yollarsın gittgidiyor ücretinizi 1 iş günü içerisinde geri iade eder.

Uzun oldu umarım açıklayıcı olmuştur :)
    2006 yılında 1000 liraya aldım o saati ama bizimkinin alt kısmında alarm yerine kronometre var,kordonlar aynıydı zaten ama sonradan metal kordon taktırdım eskisi çok yıprandığı için.

çok hoş saat bence.

• quote:

Sen vermezsin ben veririm,ben bir saate 5 bin dolar vermem başka biri verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Sen vermezsin ben veririm,ben bir saate 5 bin dolar vermem başka biri verir.

Alıntıları Göster
    SNA 451 kullanıyorum, uluslararası garantisi ve orjinal kutusu varsa çok fazla kafana takma. fiyat epey düşük, muhtemelen satın aldığın kişi yurtdışından almıştır. uzak doğu taraflarında yarı yarıya düşüyor.

türkiyede seikoların fiyatları 900-1000 TL ancak bunun sebebi aynı otomobillerdeki gibi vergilerdir. mücevherat olarak geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam saatler. o yüzden çok kafana takma. eğer içine sinmiyorsa gidip bi seiko bayiye göster. onlar söyler eğer sahteyse

• quote:

Orijinalden alıntı: injuxsanct

SNA 451 kullanıyorum, uluslararası garantisi ve orjinal kutusu varsa çok fazla kafana takma. fiyat epey düşük, muhtemelen satın aldığın kişi yurtdışından almıştır. uzak doğu taraflarında yarı yarıya düşüyor.

türkiyede seikoların fiyatları 900-1000 TL ancak bunun sebebi aynı otomobillerdeki gibi vergilerdir. mücevherat olarak geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam saatler. o yüzden çok kafana takma. eğer içine sinmiyorsa gidip bi seiko bayiye göster. onlar söyler eğer sahteyse

Alıntıları Göster
    bu arada SNA 481 e baktım şimdi, benim saatin aynısının deri kayışlısı. çok başarılı bir saat seçmişsin. kesinlikle tavsiye ederim. Ancak bulabilirsen çelik kayışlı almanı önerirdim. benim görüşüme göre çelik kayış daha başarılı duruyor.

SNA 481

SNA 451

• quote:

Orijinalden alıntı: injuxsanct

bu arada SNA 481 e baktım şimdi, benim saatin aynısının deri kayışlısı. çok başarılı bir saat seçmişsin. kesinlikle tavsiye ederim. Ancak bulabilirsen çelik kayışlı almanı önerirdim. benim görüşüme göre çelik kayış daha başarılı duruyor.

SNA 481

SNA 451

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar görüşleriniz için hepinize teşekkürler.
    İçimi baya bi rahatlattınz. En fazla iade için kargo parası öderim diye düşünüyorum. Alır almaz bir iki seiko bayiine kontrol ettircem. Bir sıkıntı çıkmazsa uzun yıllar birlikte oluruz diye düşünüyorum:)
    Aslında deri olması beni de düşündürüyor ama metalden daha şık duruyor. ebay de 59 dolara satılıyor sadece kordon:)

• quote:

Orijinalden alıntı: zamizazo

Arkadaşlar görüşleriniz için hepinize teşekkürler.
    İçimi baya bi rahatlattınz. En fazla iade için kargo parası öderim diye düşünüyorum. Alır almaz bir iki seiko bayiine kontrol ettircem. Bir sıkıntı çıkmazsa uzun yıllar birlikte oluruz diye düşünüyorum:)
    Aslında deri olması beni de düşündürüyor ama metalden daha şık duruyor. ebay de 59 dolara satılıyor sadece kordon:)

Alıntıları Göster
    Bence deri daha şık duruyor. Seiko olduğunu belli ediyor. Açıkçası çelik kayışlılar bana swatch'u anımsattığı için pek sevmiyorum. Bu arada benim de aşık olduğum ve muhtemelen hiç bir zaman sahip olamayacağım saat:

• quote:

Nasıl verilmez? Sizin gibi dandik saatleri kullanmak zorunda değil herkes. Ayrıca zevk işi. Fiyat performans geyiği yapmayın bana. İsteyen istediği saate istediği fiyatı verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

Bence deri daha şık duruyor. Seiko olduğunu belli ediyor. Açıkçası çelik kayışlılar bana swatch'u anımsattığı için pek sevmiyorum. Bu arada benim de aşık olduğum ve muhtemelen hiç bir zaman sahip olamayacağım saat:
    />

Fiyatı ney.

• quote:

Alıntıları Göster
    Benim saatim bu ama modelini unuttum..o kordonlar sonradan takılma,derilerin işi bitti uzun zaman önce

• quote:

Orijinalden alıntı: King Nothing

quote:

/>

Fiyatı ney.

1000 lira yaklaşık.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.