Şimdi Ara

SEIKO SPORTURA SNA481 425 TL ye bana kaldı:) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
10.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SNA841 gg de bugün 390 a kapandı. 35 lira içerdiyim:)
  • bir saate binlira verince ne oluyor kaliteniz mi yükseliyor aklınızsıra

kadınlarda altın pırlanta elmas takıntısı var diye erkeklere de lüks saat takıntısı taktı bazı akıllılar, ve bazı akıllılarda onları zengin etmekler meşguller.
  • Otomatik değilse para verilmez.
  • arkadaş da almışdı gg'den sportura
    geri yolladı sonra
    akreple yelkovanın ve yandaki tuşların rengi aynı değildi
    saatin arkası farklıydı
    vidalar netteki fotolarım hepsinde çıkık bunda gömülüydü
    bunun gibi şeyler yüzünden huylandık ve geri yolladık
    o da 450 ye almıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

bir saate binlira verince ne oluyor kaliteniz mi yükseliyor aklınızsıra

kadınlarda altın pırlanta elmas takıntısı var diye erkeklere de lüks saat takıntısı taktı bazı akıllılar, ve bazı akıllılarda onları zengin etmekler meşguller.

400 lira beni fakirleştirmez satanı da muhtemelen zengin etmiyodur. 25.000 tl ye rolex almıyoruz. ortalama bi saat zaten 150-200 lira. ve kadınlar birden fazla takı takabilirken biz bir tane saat takıyoruz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamizazo

quote:

Orijinalden alıntı: faho

425 tl saate verilir,ama bu saat markası Seiko olmamalı;git üstüne 100 daha koy ve Hamilton alsana arkadaş?

hamilton un bu fiyatlarda böyle bi modeli varsa söyleyebilir misin?

Khaki serisinin giriş modellerini al derim,Seiko gibi caf caflı durmaz ama çok daha sağlam saattir.
  • offf saat çok güzelmiş ama o parayla geçinen aileler var yaf
  • Seiko değil lacoste almalıydı diyene bi taraflarım ile gülüyorum
    Ayrıca isteyen istediği şeye para verir size ne yahu. Kaliteniz'mi yükseliyor diyen arkadaş, sen kaliteni yükseltmek için mi iyi giyinmeyi istersin? Yoksa güzel görüneyim, şık olayım diye mi?

Boş boş konuşmanın anlamı yokki. Bizim için bir tutku bu. En azından kadınlarınki gibi sırf gösterişten ibaret değil bir işe yarıyor.
  • satıcıya sordum uluslararası garantisi var mı ve varsa tr de geçerli mi diye.
    cevap
    'tr de geçerli değil ama belgeleri eksiksiz ' şeklinde oldu.

ne şimdi bu, garantisi yok demenin başka bir yolu mu?
  • quote:

satıcıya sordum uluslararası garantisi var mı ve varsa tr de geçerli mi diye.
    cevap
    'tr de geçerli değil ama belgeleri eksiksiz ' şeklinde oldu.

ne şimdi bu, garantisi yok demenin başka bir yolu mu?

Yani distribütör ürünü değil,bu da normal zaten;ama saatte bir sıkıntı olursa,bu zor bir ihtimal dahi olsa,maalesef babayı alırsın.

Bence Tr içi garantisi olmayan bir saate,üstelik Seiko gibi sıradan bir marka için kesinlikle bu meblada riske etmeye değmez.

Mesela 600 - 700'e orijinal giriş seviyesi Tag Heuer bulsan bu riske girmeye kesinlikle değer.

Üstelik direkt yurtdışından getirilen bu saatler ,refurbushed ürün de olabilir,belli bir takım spesifik kalite kontrollerinden geçmemiş de olabilir.Bilemiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

Bence deri daha şık duruyor. Seiko olduğunu belli ediyor. Açıkçası çelik kayışlılar bana swatch'u anımsattığı için pek sevmiyorum. Bu arada benim de aşık olduğum ve muhtemelen hiç bir zaman sahip olamayacağım saat:
    />

bu sna 633 modeli değil mi
    bar honda limited edition?

Evet o.

• Ben Coutura serisini daha cok begeniyorum. Asagida ki resimde kendi kullandigim modeldir.

SEIKO SPORTURA SNA481 425 TL ye bana kaldı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 4 Mart 2010; 16:58:58 >
  • quote:

quote:

quote:

Bence deri daha şık duruyor. Seiko olduğunu belli ediyor. Açıkçası çelik kayışlılar bana swatch'u anımsattığı için pek sevmiyorum. Bu arada benim de aşık olduğum ve muhtemelen hiç bir zaman sahip olamayacağım saat:
    />

Evet o.

öyleyse sana kötü bi haberim var, gg de bikaç gün önce 235 liraya açık artırmayla satıldı. ben saati beğenmediğimden girmedim :)

• zaten ordan ürün aldığında paran direk satıcıya gitmiyor 0 risk ile paran gg de kalıyor ürün eline ulaşınca sorunsuz ise onaylıyorsun yok sorunu varsa gg ye mail at böyle böyle de ürünü geri gönder paranı geri alırsın
  • adamın refeansı bol ise düşünmeden al derim zaten en kötü iade edersin ürünü
  •  SEIKO SPORTURA SNA481 425 TL ye bana kaldı:)

Spc009 kullandım bir süre seiko candır pilli olduğu için sattım kısmetse snl 029 alacağım hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • 400 lira bi saat için çok uygun bi fiyat. Verilmez diyen arkadaşlar kaliteden anlamıyor sanırım. Kullandığım saatlerden louis vuitton olan 10 bin tl çivarında
  • quote:

quote:

quote:

quote:

/>

Evet o.

öyleyse sana kötü bi haberim var, gg de bikaç gün önce 235 liraya açık artırmayla satıldı. ben saati beğenmediğimden girmedim :)

Ne!? Ciddi misin? Allahım! Başka bir zaman olur mu ki yine?

• quote:

/>

çok güzelmiş benim saatte seiko 325 liraya üniversite hediyesiydi babamdan

• Jungle Boogie

işte sana fırsat

http://urun.gittigidiyor.com/SEIKO-SPORTURA-BAR-HONDA-SNA633P_W0QQidZZ25066439

bar honda.....

şu anki fiyat 11.50:)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.