Şimdi Ara

Seiko & Swiss Military

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki saat beğendim daha doğrusu ben seiko yu beğenmişken bugün kuz optik diğer modeli de kafama soktu. ikisinin de linkini veriyorum

http://www.saatkuz.com/?urun-12518-2607-06-5150-04-007.html

http://www.saatkuz.com/?urun-15521-Seiko-Saat-2200-SNAE77P.html

Şimdi benim derdim öyle alarmmış günleri gösteriyormuş vs değil. Saat almakdaki amaç sadece bir lüks, karizma, still. o nedenle bunun alarmı var, bunun pili bitmez gibi şeyler pek umrumda değil açıkçası.
    Ama bunun yanında iki günde camı kırılmaması lazım. Yani uyduruk değil önemli özellikleri değerlendirmenizi istiyorum.

Seiko yu istiyordum ben ama diğer marka da girdi işin içine. Hangi marka daha kalitelidir daha iyidir ?

Bu iki saat arasında yorum yapabilir misiniz ?

Bir de iyon kaplama çizilmez dediler bana, doğru mudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motorkiran -- 30 Mart 2013; 0:52:21 >

• İyon kaplama ben tercih etmem, nedeni ise kaplamada dökülme olursa görüntü hoş olmuyo.

En iyisi düz çelik, çok rahatsız edici bi çizik olsa bile saatçi 20 TL gibi bi ücrete çiziği lokal olarak giderebiliyo.
  • peki kolay mı çiziliyor ?

seiko daha iyi bir marka diye düşünüyordum, o konuda yorumunuz nedir ?
  • Kolay çizilip çizilmediği hakkında bilgim yok.

Ama tabi kaplamanın kalitelisi var, kalitesizi var, Seiko tabi ki kaliteli yapmıştır ama Ion kaplama çok sağlam değil diye biliyorum.

PVD kaplama da çok sağlam değil, en iyisi DLC kaplama, tabi fiyatı da ona göre artıyo saatlerin.
  • dlc kaplamalı seiko modelleri var mı bildiğiniz, link verebilir misiniz ?

bu dedikleriniz ışığında bende swiss e kaydım zaten. bugün yine inceledim gözüme güzel geliyor gayet, sadece seiko da aklım kaldığı için karar veremiyorum başka bişi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motorkiran -- 30 Mart 2013; 15:23:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.