Şimdi Ara

SEİKON S5001 BUHARLI ÜTÜ 2000WT ÇELİK TABAN 33 TL Kargo Bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.n11.com/seikon-s5001-buharli-utu-2000wt-celik-taban-P22126029

Kargo yok çek sallamatik filan daha da ucuza gelir öğrenci evine gideri var değerlendirirseniz.

• http://www.sanalpazar.com/Seikon-S5001-Buharli-Utu-2000wt-Celik-Taban__isp13408114 Sanalpazar da 28,90 Kargo dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@TiP -- 13 Ağustos 2014; 18:41:33 >
  • Aile için iş görürmü?

Bunun gibi ucuzmu alsam 200 verip philipsi mi alsam.. Bir milyoncudan aldığım 3 sene sonunda bozuldu tabi ayda 1 ütü belki yapıyorduk ama işin bide kolay ütülenme kısmı var.
  • KArdeş bunlar aile değil öğrencilik, philips gc4870-4870/22 candır kazansızda
  • berquay kullanıcısına yanıt
    4870/26 aldık inş lah oda candır elimizde kalmaz =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berquay kullanıcısına yanıt
    Nesi var hocam mesela can olan? 213e bulabildim en düşük.
    Bime falan kazanlıların 99 a geldiği zamanı bilirim. Sonuçta ütü değilmi yaw bilmediğim neyi biliosun :)
  • Çelik taban tavsiye etmiyorum. Ayarı 2yi geçince yapışmaya başlıyor, kaymıyor. Ucuz ütü arıyorsanız Fakir eye tavsiye ederim. Özelliklerine göre f/p ürünü diyebilirim. Bi ara incir sitelerinde kuponla 40 TL Ye satılmıştı. Aynı fiyattan bulabilirsem bir tane de yegenıme alıcam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AytekinNet

Çelik taban tavsiye etmiyorum. Ayarı 2yi geçince yapışmaya başlıyor, kaymıyor. Ucuz ütü arıyorsanız Fakir eye tavsiye ederim. Özelliklerine göre f/p ürünü diyebilirim. Bi ara incir sitelerinde kuponla 40 TL Ye satılmıştı. Aynı fiyattan bulabilirsem bir tane de yegenıme alıcam.

Hocam o da gavur gibi cereyan tüketiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.