Şimdi Ara

Sejuani'yi nasıl bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sejuani hakkındaki düşünce yorum ve görüşlerinizi alabilir miyim ?
    Skin önerisi build önerisi yardımcı oluranız sevinirim. Herkese iyi forumlar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyPeach -- 5 Ocak 2014; 14:38:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimseden yorum yok mu ?
  • bence banlanabılır latede affetmıyo
  • Takım anlaşamazsa pek işe yaramıyor. Takıma bağlı gibi
  • flash q - e randuin ulti gg wp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruelly

flash q - e randuin ulti gg wp

Almamı önerir misiniz
  • Oyun kazandıracak ultisi var.Knock up'ı çok iyi üstüne permaslow.Baya tercih ederim jungle da
  • Tons of cc ve jungleda fena temizlemiyor.
  • not enough
  • CC Quinn ama oyundan düşürmek kolay. Late gamede ultisi oyun kazandırır. 1v1 de çok güçlü değil takıma bağlı en sevdiğim junglerdır kendisi.
  • domuzun üstüne binip bi sopa alıp saldıran biri diye bilirim bide ultisi çok uyuz
  • stun gibi slow desem yeterli olur
  • kill alirsa snowball olur evet snowball
  • Kesinlikle almalısın.
  • Eğer heroya hakim olmadan counter jungle yersen zorlanıyosun,1vs1'i zayıf arkadaşların dedikleri gibi ama tf ve oyun getirebilcek ultisi var.

Almanı tavsiye ederim,main jungle'sa.
  • Mainim jungle Sejuani ve Nautilius hariç tüm jungler açık free yken denemediğim için bilmiyorum nasıl bir hero hepinize yorumlarınız için teşekkürler herkese iyi forumlar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyPeach -- 5 Ocak 2014; 14:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyPeach

Mainim jungle Sejuani ve Nautilius hariç tüm jungler açık free yken denemediğim için bilmiyorum nasıl bir hero hepinize yorumlarınız için teşekkürler herkeze iyi forumlar !

Sadece naut ve sejuyla gold olmuştum
    .
  • Mainim Seju olay çok basit mide sürekli baskı kuruyorsun mid kasınca topa yükleniyorsun 2si oyundan düşmüş oluyor zaten tflerde de ultiyle adcyi hallediyorsun pek bir şey kalmıyor off tank kasıldığı için zaten damageı da yüksek ayrıca yüklen diyorum kill alamadıysan bırakma ki kill alamama oranın çok düşük yani kaçırdıysan dive da at pasifin yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teicho

quote:

Orijinalden alıntı: OnlyPeach

Mainim jungle Sejuani ve Nautilius hariç tüm jungler açık free yken denemediğim için bilmiyorum nasıl bir hero hepinize yorumlarınız için teşekkürler herkeze iyi forumlar !

Sadece naut ve sejuyla gold olmuştum
    .

Ben 2.5 aydır oynuyorum bu oyunu o yüzden deneme fırsatım olmadı genelde jungle'da Vi , Kha'Zix , Jarvan IV , Rengar , Hecarim , Yasuo , Volibear , Lee sin , Nocturne , Aotrax , Trundle ile oynuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.