Şimdi Ara

Sek QUARK İnceleme/Tadım/Fotoğraf Armutlu ( 2. Yaban Mersini Eklendi! )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencisiyim. İlgili konu için tıklayınız. Bugün elime geçen yeni bir ürünü tanıtmak isterim. Keyifli okumalar.

Piyasada bulunan çoğu meyveli yoğurdu deneyimlemiş birisi olarak bugün sizlerle birlikte ilk defa Sek QUARK Armutlu deneyeceğiz. Başta yoğurt olarak aldığım bu ürünün arka yazısına baktığımda peynir olduğunu görünce çok şaşırdım.

Ürün içeriği ve açıklamalar

Ürün fotoğrafları
     Sek QUARK İnceleme/Tadım/Fotoğraf Armutlu ( 2. Yaban Mersini Eklendi! )  Sek QUARK İnceleme/Tadım/Fotoğraf Armutlu ( 2. Yaban Mersini Eklendi! )

Piyasada bulunan yoğurtlara oranla biraz büyük boyutta diyebiliriz.

İçini açıyoruz

İçini açtığınızda Armutlu da pek rastlamadığım ama Elma Tarçın'da inanılmaz bir koku yayılıyor paketi açtığınız anda kendinizden geçiyorsunuz ( Elma Tarçın da eklenecek )

Tadı, kokusu, içeriği vb

Piyasada bulunan diğer meyveli yoğurtlardan çok daha hafif geldi bana ve içindeki meyve parçacıkları çok diri sanki 5 dk önce doğranmış kadar lezzetli ve canlı olduğunu gördüm oldukça şaşırdım ve beğendim. Aroması yoğun, tadı hafif, meyveleri lezzetli kısaca Sek QUARK çok kaliteli bir işe imza atmış mutlaka denemelisiniz.

Ürün adı : Sek QUARK Armutlu
    Ürün fiyatı : 2.79TL

İnstagram adresimden bana ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2A10C65E4 -- 9 Ekim 2016; 21:43:43 >

• Reklamı çıkıyor hep TV'lerde incelemen iyi olmuş.

Quark adı yoğurt olmadığı için herhalde arkada peynir yazıyor harbiden besin değerlerine bakarsak hafif bi urun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknyvz

Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencisiyim. İlgili konu için tıklayınız. Bugün elime geçen yeni bir ürünü tanıtmak isterim. Keyifli okumalar.

Piyasada bulunan çoğu meyveli yoğurdu deneyimlemiş birisi olarak bugün sizlerle birlikte ilk defa Sek QUARK Armutlu deneyeceğiz. Başta yoğurt olarak aldığım bu ürünün arka yazısına baktığımda peynir olduğunu görünce çok şaşırdım.

Ürün içeriği ve açıklamalar

Ürün fotoğrafları
     Sek QUARK İnceleme/Tadım/Fotoğraf Armutlu ( 2. Yaban Mersini Eklendi! )  Sek QUARK İnceleme/Tadım/Fotoğraf Armutlu ( 2. Yaban Mersini Eklendi! )

Piyasada bulunan yoğurtlara oranla biraz büyük boyutta diyebiliriz.

İçini açıyoruz

İçini açtığınızda Armutlu da pek rastlamadığım ama Elma Tarçın'da inanılmaz bir koku yayılıyor paketi açtığınız anda kendinizden geçiyorsunuz ( Elma Tarçın da eklenecek )

Tadı, kokusu, içeriği vb

Piyasada bulunan diğer meyveli yoğurtlardan çok daha hafif geldi bana ve içindeki meyve parçacıkları çok diri sanki 5 dk önce doğranmış kadar lezzetli ve canlı olduğunu gördüm oldukça şaşırdım ve beğendim. Aroması yoğun, tadı hafif, meyveleri lezzetli kısaca Sek QUARK çok kaliteli bir işe imza atmış mutlaka denemelisiniz.

Ürün adı : Sek QUARK Armutlu
    Ürün fiyatı : 2.79TL

İnstagram adresimden bana ulaşabilirsiniz.

düşündüğüm furkansan tost ye kanka

• Arkasinda peynir yazmasi disinda yogurt yada peynir ibaresi bulunmuyor hep meyve parcacikli diyip kesmisler, insanlari kandirmaktir bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar nerede bulunur bu ürün marketlerde falan var mı yoksa sadece migrosta falan mı var?
  • Ben cogu yerde goruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Ben cogu yerde goruyorum.

Bizim buralara daha gelmedi anlasilan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olabilir istanbul beyoglundayim ben.

• içinde 17 gr şeker var. buna sağlıklı diyorlardı
  • Zaten Quark Kuzey Avrupa yöresine ait az tuzlu-tuzsuz olan, lor peynirine benzeyen bir çökelek türü peynirdir. Tat olarak labneye yakın bir tadı vardır.
  • besin değerleri ne?
  • zamanında yaşanan grev rezaleti yüzünden asla sek ürünü almıyorum. almayı da düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venuzyab

quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

besin değerleri ne?

mobile.fatsecret.com.tr
    Sek Quark Yaban Mersinli Kalorisi ve Besin Bilgileri
    http://mobile.fatsecret.com.tr/kaloriler-beslenme/sek/quark-yaban-mersinli/100g

Protein oranı düşük şeker oranı daha yüksek nasıl diyet besini bu?
    Türk gıdacılara güven olmuyor hiç.

• Yüksek protein dediği de 1 kutusunda 8 gram var , denildiği gibi peynir olsaydı 15 gramı çok rahat görmesi lazımdı proteinden çok şeker var şaka gibi ali cengiz oyunu var gibi duruyor.
  • Sek QUARK Yaban Mersinli İnceleme/Tadım/Fotoğraflar

Ürün

İçerik

Kutu Açılış

Bir kaşık Sek QUARK

Yaban Mersinleri kuru üzüm gibi geldi bana armut, elma tarçın kadar taze bulmadığımı söylemeliyim. kuru üzüm dediysem çok kuru bir şey gelmesin aklınıza taze elma tadı vardır ve 1-2 gün beklemiş elma tadı vardır ben 1-2 gün beklemiş elma tadını aldım yaban mersinlerinden elma tarçın sek quark ta elmayı kesip doğramışsınız gibi bir tad var en yakın kıyaslama böğürtlen ile olacaktır böğürtlenli meyveli yoğurt diye bu ürünü birine verseniz pek farkına varmayacaktır biraz daha bir şeyler beklerdim ben kendi açımdan böğürtlenli yoğurt ile arasında bir fark göremedim yaban mersini deyince insan çok fazla şey bekliyor herhalde

• Çilek hazırlanıyor 1 2 güne yüklenecek Elma Tarçın da yükleyip Sek QUARK incelemesini tamamlayacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.