Şimdi Ara

TEMA Organik Kestane Balı 130-160 TL [Tadım Notum ve Fotoğraflar]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
5
Favori
15.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TEMA Organik Kestane Balı 130-160 TL [Tadım Notum ve Fotoğraflar]

Arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır tükettiğim test ettiğim bir ürün TEMA Kestane balı.

Herşeyden önce insanlar artık neye inanacağını şaşırdı televizyonlar vs heryer sahte ballarla doldu taştı.

Ben zamanında uzun araştırma yapmıştım ve TEMA kafama yatmıştı, firmaya güveniyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam anzer balı üretim kontrolü ve üretimi vakıfa ait (eksik veya yanlış biliyorsam düzeltin lütfen)

Bal'da TEMA'dan başka almam kısacası.

Bilgi almak isteyenler,http://www.inciari.com/tema2.htm

Köylerde yaşayanlar zaten kendi kovanlarından süzüyorlardır taze taze ama şehirde kim kime dum duma bir ortamda konunun faydalı olacağını düşünüyorum.

Marketlerde bulmamız imkansız bu balı ben yıllardır bakarım daha bir markette tema kestane balı görmedim.

Kestane balı tadından dolayı herkes tarafından sevilmez buruk, acı bir tadı vardır. Güçlüdür, boğazı yakar.

Günde tepeleme bir tatlı kaşığını geçmemek lazım. Kestane balı antiseptik özelliğiyle tanınır.

Alman bilim adamlarının deneyimlerine göre kestane balı bir kaç bitkinin formulasyonu ile yara tedavisinde antibiyotikten bile daha etkili.

Mide ve karaciğerin yorgunluğunu alıyor, beyne enerji sağlıyor, kaslara yoğun enerji veriyor. Akciğer ve solunum yolları için, bağışıklık için süper.

480gr'ını 55-57 lira arasında bulabilirsiniz Tema'nın.

Evet ucuz değil ama ilaca vereceğimize besine verelim.

Nereden alacağım ?

Arkadaşlar bugüne kadar 3 kaynak test ettim.

Hepsiburada.com = adamlar 1 haftada hala 1 kavanoz balı tedarik edemedi. (EKSİ)

Tekzen.com.tr = adamlar siparişim onayını bile göndermedi daha düşünün (Epey ümitliydim ama EKSİ)

Nebolife.com = En sevdiğim ve JET hızı ile kargoya veren firma. 125 lira altı kargo ücreti (12 tl buraya dikkat edin), 125 üstü ücretsiz. (Gözünüz kapalı alabilrisiniz)

Her zaman işini İYİ yapan firmaları ve kurumları insanlara tanıtmak ve hakkını verip diğerlerinden ayırmak gerekir yoksa deneme yanılma yöntemi yukarda gördünüz oyalanıp dururuz.

Bu arada bir tanede organik yayla balı aldım onu ilk defa denicem yorumlarımı sonra yazıcam.

http://www.nebolife.com/TEMA-Organik-Kestane-Bali-480-gr,PR-61.html

TEMA Organik Kestane Balı 130-160 TL [Tadım Notum ve Fotoğraflar]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 7 Mayıs 2018; 12:48:7 >

• Bi kere tatmıştım çok yararlıdır. Ama fazla tüketmemek lazım ister istemez tüketilmiyor tadından dolayı
  • kestane balını yeni duydum
  • 17. Tadım notum konusuna hoş geldiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok zayıf bir konu olmuş neredeyse sıfır bilgilendirme var..ayrıca organikte olsa bala o para verilmez, butik ve daha kaliteli üretim yapanlar var arasanız bulursunuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani bunun poleni hani bunun ekstra hediyeleri

Şaka bir yana, taze bal yiyen bir adam marketten balparmak dı bilmem neydi gibi balları alıp bir kez tatdımı çöpe atıyor. Önemli de bir konu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Çok zayıf bir konu olmuş neredeyse sıfır bilgilendirme var..ayrıca organikte olsa bala o para verilmez, butik ve daha kaliteli üretim yapanlar var arasanız bulursunuz..

Dostum daha ne kadar bilgilendirme yapayım

Ana ve gerekli olan herşeyi yazdım

Artık kurumlardan başkasına malesef güvenemez hale geldim dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boğazınız tahriş olduğunda veya soğuk algınlığı yüzünden şiştiğinde ılık suya 1 tatlı kaşığı karıştırıp için.
  • Sağol konu için.

Konulara devam takip ediyorum.

Benim sevdiğim bal türü şekerimsi yani marketlerdeki olan doğal değil ama onu seviyorum.
  • Bende alabilirim belki ama pahalıymış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim peder çok bal yer bir tatlı kaşığı vız gelir ekmeği alır bir güzel kavanozun dibini sıyırır. İlk başta almayı düşündüm ama fazlası zararlıysa adama boş yere işkence çektirmeyelim.
  • kilosu 5 liraya bal almayalım ama bu çok para

Tema bal alacağıma bir köye gidip almak daha mantıklı hem gezmiş olur insan

Şuan balparmak v.s. alıyoruz ama iyi olduğunu söyleyemicem
  • Elden alınabiliyor mu bu onun hakkında bir bilgi edinebildiniz mi ?
  • hocam ben o firmada çalışıyorum. tekzen yapımarkette. temarı bizim kuruluşumuz yüzde yüz doğal baldır. diğer ürünlerimiz de aynı şekilde. saklı cennet diye mağazalarımız var tüm ürünlerimiz organik ve harikadır. piyasada öyle ürün bulunmaz iddia ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussopp

Elden alınabiliyor mu bu onun hakkında bir bilgi edinebildiniz mi ?

Evet mümkün dostum,

0212 861 21 21

bu telefonu arayarak size yakın olan dükkanı öğrenebilirsiniz.

Ama uzaksanız metrobüs vs kargo parasına gelebilir masraf, aldığım ballar 2015 başına kadar tarihleri o açıdan 3-4 kavanoz alıp stok yapabilirsiniz.
  • Konuya girerken büyük umutla girmiştim. İşte aradığım balı buldum demiştim ama fiyatı öğrenince hayal kırıklığına uğradım. Gerçekten çok pahalı Biz yine Balarısı'na devam
  • Off ne yaların o balı kaşıkla,
  • 500 gr bile değil 480 :)

750-800 gr olsaymış o paraya daha iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkish_republic

hocam ben o firmada çalışıyorum. tekzen yapımarkette. temarı bizim kuruluşumuz yüzde yüz doğal baldır. diğer ürünlerimiz de aynı şekilde. saklı cennet diye mağazalarımız var tüm ürünlerimiz organik ve harikadır. piyasada öyle ürün bulunmaz iddia ediyorum.

Zeytinburnu'nun ordaki mi ?
  • çok acı be hiç normal bal gibi değil
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.