Şimdi Ara

TEMA Organik Kestane Balı 130-160 TL [Tadım Notum ve Fotoğraflar] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
5
Favori
15.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkamacar

Tema derken bildiğimiz tema anladım

bildiğimiz tema dostum,

http://www.tema.org.tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: erkamacar

Tema derken bildiğimiz tema anladım

bildiğimiz tema dostum,

http://www.tema.org.tr/

telefonlarda oc lerde olan tema sandım

• balı değil de şekeri

TEMA Organik Kestane Balı 130-160 TL [Tadım Notum ve Fotoğraflar]
  • Evet z.burnu tekzen yani saklicennette organik ballarimiz bar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkish_republic

Evet z.burnu tekzen yani saklicennette organik ballarimiz bar

Süper dostum bende oraya gelecektim bu baldan almaya var değilmi?
  • Piyasada 3 markada buldum fanus organik kestane balı220gram 35tl,fer bal kestane balı 50tl 460gramı,temayı istiyordum zaten.
    Bu zamanda mutlaka tüketilmesi gereken bir ürün bu kestane balı.ağız,miğde,boğaz yaralarını tedavi ediyor

estane balı kür olarak düzenli tüketildiği zaman vücudu bakteri ve mikroplardan arındırdığı gibi bunların vücutta oluşmasını engeller. Bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı direnç kazandırır. Özellikle mevsim geçişlerinde hastalar, yaşlılar ve küçük çocukların düzenli bir şekilde kestane balı kürü yapmaları gerekir. Mevsim geçişleri hastalıkların en yaygın olduğu, zayıf bünyelerin hemen hastalık kaptığı ve salgın hastalıkların yayıldığı dönemlerdir

Kestane balı üst solunum yolu enfeksiyonlarının giderilmesinde çok etkilidir. Astım, bronşit ve nefes darlığı çeken hastalar için çok faydalıdır. Akciğeri temizler, balgamı söküp atar. Kanı temizler. Boğaz, göğüs ve mide ağrısını geçirir. Öksürüğe çok iyi gelir. Grip, nezle ve soğuk algınlığını çok kısa sürede geçirir. Kestane balı, her şeyden önce düzenli olarak kullanıldığında bu tür hastalıkların oluşmasını engeller.
    http://www.melisari.com/urun/kestane-bali-polen-propolis-ari-sutu-karisimi-460-gr_197.aspx?CatId=144

• Cityfarmın buldum organik sertifikalı 480gramı 29tl
    http://www.ekoorganik.com/kategori/gida/bal/cityfarm_organik_kestane_bali_480.aspx
  • tekzene gidip birebirde alabilirsiniz. Başka ürün varsa onlarıda görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

quote:

Orijinalden alıntı: turkish_republic

Evet z.burnu tekzen yani saklicennette organik ballarimiz bar

Süper dostum bende oraya gelecektim bu baldan almaya var değilmi?

Var kardes

• quote:

Piyasada 3 markada buldum fanus organik kestane balı220gram 35tl,fer bal kestane balı 50tl 460gramı,temayı istiyordum zaten.
    Bu zamanda mutlaka tüketilmesi gereken bir ürün bu kestane balı.ağız,miğde,boğaz yaralarını tedavi ediyor

estane balı kür olarak düzenli tüketildiği zaman vücudu bakteri ve mikroplardan arındırdığı gibi bunların vücutta oluşmasını engeller. Bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı direnç kazandırır. Özellikle mevsim geçişlerinde hastalar, yaşlılar ve küçük çocukların düzenli bir şekilde kestane balı kürü yapmaları gerekir. Mevsim geçişleri hastalıkların en yaygın olduğu, zayıf bünyelerin hemen hastalık kaptığı ve salgın hastalıkların yayıldığı dönemlerdir

Kestane balı üst solunum yolu enfeksiyonlarının giderilmesinde çok etkilidir. Astım, bronşit ve nefes darlığı çeken hastalar için çok faydalıdır. Akciğeri temizler, balgamı söküp atar. Kanı temizler. Boğaz, göğüs ve mide ağrısını geçirir. Öksürüğe çok iyi gelir. Grip, nezle ve soğuk algınlığını çok kısa sürede geçirir. Kestane balı, her şeyden önce düzenli olarak kullanıldığında bu tür hastalıkların oluşmasını engeller.
    http://www.melisari.com/urun/kestane-bali-polen-propolis-ari-sutu-karisimi-460-gr_197.aspx?CatId=144

kesin tavsiye eebileceginiz marka mi? almaya deger mi? daha iyisi var mi sizce?

• @
    kuyuduzu
    Cityfarmın aldım çok güzel 29.9tl...Cityfarm mağazalarına bakın bana en yakın zeytinburnu mağazasıydı ordan aldım.Harika ürünleri var.
  • quote:

@
    kuyuduzu
    Cityfarmın aldım çok güzel 29.9tl...Cityfarm mağazalarına bakın bana en yakın zeytinburnu mağazasıydı ordan aldım.Harika ürünleri var.

o firmaya ait eski yorumlar ic acici degil. bir de propolisli urun yok. neyse acelem yok yavastan arastirmaya devam.

• quote:

@
    kuyuduzu

sunu almak mantikli mi?
    + olarak gingseng var :)
    www.arimucizesi.com/ari_mucizesi_karisim.asp?adi=propolisli-ari-sutu-bal-polen-karisim

• Temada,cityfarmda organik sertifikalı, dediğiniz üründe yok ferbal'ın karışımlarıda güzeldir migroslarda var.
  • Sabah kahvaltıyla kestane balını suyla karışıtırıp içiyorum.Öğlende yine cityfarm marka harnup pekmezini bunu migrostan almıştım ılık suya karıştırıp içiyorum harika oluyor :) En iyi karışım kestane balı-propolis-arısütü-polen karışımı.Eğriçayır propolis alıcam kestaneye karıştırıcam 25tl fiyatı var.Avm içlerindeki aktarlarda var bu markada karışımlarda var baya pahalı karışımları ama...
  • quote:

Temada,cityfarmda organik sertifikalı, dediğiniz üründe yok ferbal'ın karışımlarıda güzeldir migroslarda var.

fer bal'ın bal+polen+arı sütü+ propolis ürününü sipariş ettim. kestane ballı olanı biraz pahalı geldi. beğenirsem bunu çok faydasını görürsem kestane ballıyı da düşünürüm.
    teşekkürler.
  • Kestane balım bitti hemen yenileyeyim dedim kışa girdik

ek olarakta geven balını denemek istedim

50 lira üzeri kargo bedava

www.saklicennet.com.tr den verdim bu sefer siparişimi.

http://www.saklicennet.com.tr/Tema-Organik-Kestane-480-Gr,PR-3.html

http://www.saklicennet.com.tr/Tema-Geven-Bali-850-Gr,PR-9.html

• yeni yıla stok yenileme yaptım,

saklicennet'te yeni yıl zammı erken geldi %10 kestaneye %28 geven'e geldi.

nebolife'ta fiyatlar aynı iken toplu verdim siparişi.

125 tl üstü kargo bedava.

sitenin hizmet kalitesi üst düzey.

• Tema geven balı bir harika sür yağ ekmek üstüne mis gibi :)Faydalarıda bir o kadar...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.