Şimdi Ara

TEMA Organik Kestane Balı 130-160 TL [Tadım Notum ve Fotoğraflar] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
5
Favori
15.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bizim kendi arılarımız var. satmıyoruz ama keyfi kendimiz yetiştiriyoruz.
  • Bu Tema kestane balındaki kestane oranı tahmini kaçtır ? Yazıyormu etiketinde ?
  • Ozdilekden anavarza bal aldim icinde krem bal,propolis,polen ve ari sutu var. 24 tl verdim. İcerigi hosuma gitti. Kozan diye bir firma üretiyormus biraz arastirdim 1979 dan beri üretim yapiolarmis. Net 200gr.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 1 tatlı kaşığından fazla alıyorum işte. fanus organik güvenilir bi marka değilmi beyler ?
  • Weezer kullanıcısına yanıt
    Evet tadı çok güzel yemiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende burdan verdim siparişi, baya organik bal çıkmış yaw haberimiz yok, bide kara kovanı deneyecem de site bakıma girdi onu bekliyorum.

http://www.organikciyizbiz.com/organik-kestane-bali

.
    TEMA Organik Kestane Balı 130-160 TL [Tadım Notum ve Fotoğraflar]

• Beyler elimde 850 gran kestane bali var sile yenikoyden cikma cok iyi bir bal su ana kadar yediginiz bal gibi degil isteyen olur ise ayarlarim saf orjinal bal

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

Beyler elimde 850 gran kestane bali var sile yenikoyden cikma cok iyi bir bal su ana kadar yediginiz bal gibi degil isteyen olur ise ayarlarim saf orjinal bal

ne kadar fiyatı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

quote:

Orijinalden alıntı: potur

Beyler elimde 850 gran kestane bali var sile yenikoyden cikma cok iyi bir bal su ana kadar yediginiz bal gibi degil isteyen olur ise ayarlarim saf orjinal bal

ne kadar fiyatı ?

100 lira hocam

• vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Fanus organik urunlerine guvenebilirsiniz. Dilerseniz firmayla iletisime gecip organik serifikasini isteyebilirsini

• TEMA ve Saklı Cennet ballarını tüketen biri olarak sertifikalı ürünler. Zaten yediğiniz zaman anlıyorsunuz farkı, fiyatları gayet normal dışarıda market mallarına ne kadar ödüyoruz. Organik yada doğal olan ballarına ödeme yaparken içim acımıyor. sitelerini takip ediyorum Tema ile yakın ilişkileri var. Geçen sefer de ORganik keçi peynirini aldım harika bir tadı var. Gökçe ada' dan geliyormuş. Mutlu keçiler çiftliği' den dediler. Saklı Cennet markasını hikayeleri de var kendileri üretiyor ve butik iş yapıyorlar. Diğer bir kaç organik markayı da tükettim fakat toprak sevgilerinden dolayı bu markaya devam ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilgun78

TEMA ve Saklı Cennet ballarını tüketen biri olarak sertifikalı ürünler. Zaten yediğiniz zaman anlıyorsunuz farkı, fiyatları gayet normal dışarıda market mallarına ne kadar ödüyoruz. Organik yada doğal olan ballarına ödeme yaparken içim acımıyor. sitelerini takip ediyorum Tema ile yakın ilişkileri var. Geçen sefer de ORganik keçi peynirini aldım harika bir tadı var. Gökçe ada' dan geliyormuş. Mutlu keçiler çiftliği' den dediler. Saklı Cennet markasını hikayeleri de var kendileri üretiyor ve butik iş yapıyorlar. Diğer bir kaç organik markayı da tükettim fakat toprak sevgilerinden dolayı bu markaya devam ediyorum

dikkat, kendisi firmada çalışıyor
    https://www.facebook.com/search/results.php?q=Nilg%C3%BCn+B%C3%BCy%C3%BCk%C5%9Fanalan&init=public

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

yeni yıla stok yenileme yaptım,

saklicennet'te yeni yıl zammı erken geldi %10 kestaneye %28 geven'e geldi.

nebolife'ta fiyatlar aynı iken toplu verdim siparişi.

125 tl üstü kargo bedava.

sitenin hizmet kalitesi üst düzey.

Hocam bahsettiğiniz siteden Tema'nın Kestane balından siparişi verdim. Teşekkürler bilgilendirme için.
  • Kestane balı an itibariyle 90 TL olsu kavanozu.

TEMA Organik Kestane Balı 130-160 TL [Tadım Notum ve Fotoğraflar]
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten 90 tl değil miydi ?Epeydir hb den 90 dan alıyorum ben. Gerçi bu sene kestane balı üretimi rekor düşüş yaşadı. Bu saatten sonra yurt dışından vs bulup almak lazım. İçerdeki üreticiler satılanlara hiç güvenim kalmadı.
  • kestane balı yiyemiyorum sorun bendemi
  • koko69 K kullanıcısına yanıt
    Epeydir bakmamıştım yeni gördüm dostum bende.

quote:

Orijinalden alıntı: mapheluiT

kestane balı yiyemiyorum sorun bendemi

Tadından dolayı yiyememen normal ağır bir tadı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

kilosu 5 liraya bal almayalım ama bu çok para

Tema bal alacağıma bir köye gidip almak daha mantıklı hem gezmiş olur insan

Şuan balparmak v.s. alıyoruz ama iyi olduğunu söyleyemicem

Yakın akraba bile olsa bal konusu sıkıntılı. Ucundan köşesinden şekeri sıkıştırıyorlar. Kimisi diyor şeker vermesem ölecekler kimisi diyor daha kaliteli olması için yediriyorum vs vs. Bahane çok. Bizzat yakınlarımdan görüyorum. Kendi köylün bile bunu yapınca tema gibi kurumlara güvenmek daha doğru geliyor bana.

• 6 kavanoz TEMA Organik Kestane Balı sipariş verdim,

110 liradan tanesi

bu fiyatı bulmam şans oldu

480gr'ı 130-162 TL arasında satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 7 Mayıs 2018; 12:47:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.